vineri, 4 ianuarie 2019

ISTORIA GALACTICĂ cu Andrew Bartzis - Partea a 4a


    Astăzi vă prezint partea a 4a dintre cele 20 existente într-un playlist, pe youtube AICI , primele 3 episoade preluate din blogul Ieșirea din Matrix ( link  AICI ) dintr-un interviu  realizat de Lance White cu un istoric cu totul special, pe nume Andrew Bartzis, un individ care spune că poate citi înregistrările akashice . În această serie de episoade ne povestește propria părere despre istoria universala din ultimii 55 milioane de ani. Interviul este realizat în data de 21 iunie 2013 cu ocazia Solstițiului de vară, undeva pe lângă Muntele Shastra (în Stewart Springs Road).
      Andrew a crescut în Nord-estul statului Ohio (SUA), este un colectionar de cristale și meteoriți pe care multe dintre ele le-a găsit singur (având în colecția lui peste 2.000 de piese) și a fost în ultimii 25 de ani un clarvăzător și un vindecător, maestru Reiki, un "walk-in" - cum singur se expune ... și șaman. Mai multe despre Andrew gasiți în film și pe site-ul acestuia http://www.andrewbartzis.com

   Așa cum am bănuit istoria este extrem de complicată, iar ce spune individul acesta este poate, cea mai complexă și fantastică poveste pe care am auzit-o vreodată. Ne străduim să păstram o minte deschisă și neutră către aceste informații, căci efectiv suntem prea copleșiți de avalanșa de informații și idei pe care acest om le aduce pe tapet. Multe sunt greu de crezut sau par prea trase de păr, dar îl lăsăm pe om să se exprime. Nu am văzut decât un episod așa că nu știm ce urmează în următoarele 20 pe care doar le-am răsfoit.

   Momentan nu simțim să spunem mai multe despre acest film, însă pe măsură ce vom viziona episoadele poate ne vom simți mai inspirați. 

     Îi mulțumim din suflet Irinei G. pentru traduceri (sperăm să continue munca excelentă de până acum) și lui Dan D.  pentru efortul financiar făcut să cumpere transcripturile în engleză și să ni le ofere nouă gratuit pentru traducere.

   Ca și sincronicitate, am descoperit că mai există cineva care traduce aceste transcripturi ale filmelor și au ajuns tot la episodul 3. Vedeți aici http://istoriagalactica.blogspot.com  .

   Tot printr-o serie de sincronicități a apărut și traducătorul potrivit la timpul potrivit. Deci se pare că trebuiau să iasă la lumină și să fie traduse. 
    Restul episoadelor netraduse încă, pot fi găsite aici: http://www.youtube.com/user/Creating5D .

     VEDEȚI AICI - LINK 1 (PLAYLIST) PRIMELE 3 EPISOADE ALE ACESTEI SERII, TRADUSE SAU AICI - LINK 2 (PLAYLIST)


   Astăzi vă prezentăm partea a 4-a, pentru a ști ceva mai mult.

 Vizionare Plăcută !

Link 1


Link 2
Linkuri alternative :   AICI 1  și  AICI 2.

Distribuie dacă crezi că poate fi util și pentru semenii tăi ! 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Sursa: http://fymaaa.blogspot.com/2014/04/istoria-galactica-cu-andrew-bartzis.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************