vineri, 6 aprilie 2018

Hrana Noastră Firească este mai aproape de VEGAN (2017, Română) decât cea tradițională

    Bun găsit dragilor, astăzi prezentăm vegan(ismul) anului 2017, iarăși despre alimentație și implicațiile ei. De ce despre alimentație și implicațiile ei? Pentru că este un subiect, o zonă teoretică și practică vitală pentru ființa umană actuală. Mulți văd, dar puțini înțeleg. Răbdare și perseverență vă doresc. Așa cum în glumă zic de multe ori: Mâncarea (te) mănâncă și hrana (te) hrănește, chiar am șanse să mă apropii de adevăr. Compatibilitatea dintre aliment și corpurile ființei umane este foarte importantă, dar cine are interesul s-o spună, instituțiile_nu vor sau nu știu, corporațiile_NU, pentru că ar pierde bani, guvernul_ nici atât, sunt simple marionete în mâinile corporațiilor, propriilor interese și egoismului; așa că o spune cine știe, completează cu detalii cine știe mai mult despre subiect. Mulți dintre semenii noștri posesori de autovehicule au mai multă grijă de acestea decât de ei înșiși, ca șoferi și ființe cugetătoare (acolo unde este cazul): pun un bun combustibil, schimbă uleiul la timp, reglează farurile, acordă mare atenție controlului tehnic ... dar pentru ei, pentru corpurile lor (zic corpuri pentru că sunt mai multe, corpul fizic este doar cel vizibil) fac foarte puține, de multe ori nimic ... și chiar îl sabotează fără să știe că o face.
    Nenea medicul ar trebui să ne sfătuiască, să ne informeze și să ne educe suplimentar față de ceea ce am învățat la școală, dar ... la școală nu ni se zice nimic despre alimentație, ei medicii au puține ore de nutriție la facultatea de medicină sau chiar deloc, în momentul prezent profesarea meseriei de medic este un negoț înfloritor, dau diagnostice pacienților clienți, apoi îi trimit pe la propriile cabinete particulare (pentru un control suplimentar, au aparatură mai performantă decât în spitale și sâc trebuie să-și amortizeze investiția repede ca apoi să vină profitul) sau direct la farmacie pentru achiziționarea de medicamente (pentru bolnavii ignoranți sau neștiutori), astfel obținând un comision de la producătorii de medicamente și/sau de la farmacii, în funcție de înțelegeri. Dacă trimite pacienții la farmacia unui familiar sau prieten, mai bine, toată lumea câștigă și pacientul pierde. Nu că pierde banii, ci îi aruncă în achiziția de medicamente (majoritatea inutile), beneficiul implicaților în negoț la ora actuală este mai importantă decât sănătatea pacienților clienți.
   Surprinzător sau nu, multe persoane nu înțeleg încă sau nu vor să înțeleagă, să iasă din zona de confort și să gândească puțin la rostul vieții lui, să-și analizeze trecutul, să înțeleagă prezentul și să-și facă viitorul așa cum și-l dorește el însuși cu adevărat, și nu așa cum îi dictează tradiția socială și culturală a fiecărei națiuni ... ci să meargă pe conștient-înainte, așa cum trebuie să fie. Dar, cu răbdarea cuvenită ... mulți vor pricepe cum sunt lucrurile.
   Nu poți ascunde adevărul pentru totdeauna, a sosit momentul să spunem adevărul, căci Veganismul se extinde cu cât este mai cunoscut de cei ce vor să fie  sănătoși. Cunoaște adevărata alimentație a omului, ar spune unii, fiindcă așa și este ... și chiar se poate îmbunătății, sâc!
  Cu ocazia sărbătorilor de paște se consumă multe ouă, carne de miel că de ... părem mai de soi, cozonac că popa ne recomandă cu sfințenie, și alte produse culinare cu mult ulei sau produse dulci cu zahăr cât încape. Păcăleala perfectă cu ocazia acestei sărbători după care mulți vor face o vizită că îi doare sau îi lasă ceva și negoțul cu medicamente devine mai înfloritor căci educația nu educă, medicina nu vindecă, teologia minte frumos și ca situația să fie mai haioasă se zice: Scapă cine poate de mincinoșii secolului: învățătorul neînvățat, de medicul afacerist și de popa cel lacom ca s-a învățat să ceară bani de la botez (alt subiect delicat), nunți și până la înmormântări (moartea corpului fizic) cu suplimente la după înmormântare, că de ... sunt trimișii sau reprezentanții cerului etc. adică sunt parte din categorie de intermediari, ce există pe această planetă, inutili, fără rost/sens, de umplutură, ... dar speculanți, mincinoși, profitori, manipulatori, căci ceea ce fac tot negoț este, bazat pe lipsa de cunoaștere a majorității ființelor umane.
    În 2017, industria și instituțiile au continuat să lucreze împreună pentru a perpetua exploatarea animalelor. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de asta, corporațiile au devenit disperate încercând să ne vândă o narațiune mincinoasă, care subminează mai departe, sănătatea planetei noastre și a oamenilor săi.
   Acest documentar subliniază modul cum aceste forțe au început să se diminueze. Și cum ia formă o schimbare de paradigmă de netăgăduit. Noi punem presiune pe un sistem, iar sistemul va ceda. Există 66 de miliarde de animale care sunt ucise în fiecare an ...
   Oare ar trebui cu toții să devenim vegani? Iar eu cred că tot mai mult, în special deoarece tehnologia ne aduce tot mai aproape de acel proces, oamenii fac opțiunea să scoată asta din sistem. Oamenii devin vegani și de la stânga și de la dreapta. Acest an a fost uimitor pentru mișcarea vegană. Astăzi oamenii înțeleg cât de crudă este industria blănurilor. Vă promit că există un viitor în care fiecare animal este tratat cu iubire, respect, bunătate, demnitate și compasiune. Cred că suntem aproape de punctul de cotitură.
  Este doar despre a înțelege ce este mai bun pentru tine. Știți, oamenii, animalele, planeta noastră ... În câteva săptămâni sau luni de la privirea filmului, ei se simt mai bine decât s-au simțit vreodată. Trecerea la o dietă bazată pe plante este cu adevărat o soluție la atât de multe dintre cele mai presante probleme cu care ne confruntăm astăzi. Va deveni singura și cea mai mare mișcare din 2017. Este ceva ce poate încerca toată lumea. Iar progresul este peste tot în jurul nostru. Lumea chiar se schimbă. Sunt atât de incredibil de optimist. 

Și nu uita: Viața ta depinde de hrana cu care te alimentezi, aerul pe care îl respiri, sentimentele ce le ai, cunoașterea și aplicarea Adevărului. Amen! Așa este și așa va fi! 

 Cunoașteți acest Lanț Alimentar ? Ține-ți minte ...vom vorbi de el ... este important de știut!

 Vizionare Plăcută !  Link alternativ :  ...  AICI .

   Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************