vineri, 26 ianuarie 2018

Matias de Stefano: MOȘTENIREA UNIVERSALĂ


       Bun găsit, astăzi continuăm cu un video destinat strângerea de fonduri necesare producerii filmului educativ documentar Educația Interzisă, postat și pe acest blog în 2014, va fi repostat din nou peste două săptămâni pentru a fi studiat și înțeles, într-un context cu alte materiale/postări complementare pentru că nu este un documentar oarecare. Protagonistul prezentului video, Matias de Stefano, cunoscut ca și un copil precoce al generației Indigo ( se zice că sunt cei întrupați între 1980 și 1999 ) își împărtășește amintirile vorbind despre ATER TUMTI: "Aduceți Cerul pe pământ și duceți Lumina înapoi în Cer", formarea Universului, planeta Pământ, Dumnezeu, Suflet, Spirit, Îngeri, Adevăr, Secret, Istorie, Memoria Universului, întregul proces planetar și universal, cum a apărut omul, înregistrările Akashice - planul cosmic, Confederația Galactică, Haos, esența spirituală, Era Vărsătorului, 2012, Atlantida, Lemuria, autism, schizofrenie, ADHS, vieți anterioare, hipnoză, reîncarnare, încarnare, Karma, Dharma, Timp, Spațiu, Meditație, Energie, Chakre, vibrație, lumină pură, dimensiunea a 3-a, Evoluție, Dimensiuni, Isus, Aură, Prana, geometrie, Geometrie sacră, matematică, nivel hristic, Pleiadieni, arhanghel Mihail, serafimi, ghizi, judecători, condamnați, luberul arbitru, gene, genetică, rase, Darwin, Adam, Eva, Lilith, planul divin al Creatorului, planul angelical. 
     Cum funcționează Universul ? Există binele și răul ?  Cunoaștem cu-adevărat întreaga istorie a umanității ? Cum a apărut ființa umană ? Există Dumnezeu ? Ce este sufletul ? Ce se va întâmpla în anul 2012 ? (filmul a fost făcut în anul 2011) Cine sunt copii indigo ? A existat Atlantida? Noi de unde venim? Și unde ne ducem? Ce înseamnă toate aceste lucruri ?
     Imaginați-vă că ar exista o explicație pentru toate acestea, pentru tot ce se întâmplă.  O explicație care unește știința cu credința, care ar putea explica amândouă, atât fizic cât și spiritual. 
     Imaginați-vă că cineva începe să-și amintească conceperea Universului, că acea persoană își amintește viața lui înainte de această naștere, își amintește de oameni, își amintește de ființe, își amintește misiuni și obiective și își amintește de structura a tot ceea ce noi credem, simțim și considerăm ca Univers.  
      Acesta este un rezumat al conceptelor de bază ale existenței noastre, cum suntem făcuți, cum funcționăm, adevărurile și structurile lucrurilor pe care credem că le înțelegem și despre marea importanță a lucrurilor pe care le ignorăm în viață !!


AUTOR: GABRIELA DOBRESCU

 SURSA: https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com

 Vizionare Plăcută !



  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************