duminică, 17 aprilie 2016

Recomandare serial: B5Crusade(7) : Regulile Jocului


Bun găsit dragilor,
  Viața în ansamblu este o minune, o continuă și permanentă creație pe care Creatorul în dorința sa de a experimenta și a cunoaște mai mult (a avea experiențe și cunoașterea generată de acestea), la care fiecare dintre noi are acces sub o formă sau alta, fiind co-creatori.  Viața este minunată și complexă; devine complicată atunci când mintea face pe deșteapta și nu înțelege să-și vadă lungul nasului. Polaritatea faptelor și a gândurilor o decizi tu, ești conștient de asta ? Nu-i grabă, fiindcă știi că graba strică treaba (deci, grăbește-te încet); decizia Ta îți aparține (conștient sau nu), are efectul unui bumerang (cam secretos, ce nu-ți zice când se va întoarce), dar întotdeauna îți va aduce recolta celor semănate. Cu discernământ și responsabilitate faci imposibilul să fie posibil, trăiește prezentul într-un continuu AICI și ACUM.
    Întrebarea zilei și a episodului este : Ori avem o înțelegere, ori nu. (vezi foto) Cum rămâne ?
 

  Subiect : Pe Babylon 5, căpitanii Ghedeon și Lochley trebuie să negocieze un acord cu locuitorii de pe Lorka VII, o lume cunoscută a poseda o multitudine de tehnologii vechi, care ar putea ajuta la găsirea unui leac pentru molima Drakh.

  Ca un serial derivat Spin-off ) din "Babylon 5", "Cruciada" a avut tot ce este necesar pentru a triumfa. Acesta a fost bazat pe universul unei serii de succes apreciat de mulți fani, el a fost scris și produs de creatorul B5, Joe Michael Straczynski, și oferea noi personaje, fără îndoială, atractive și o premisă interesantă. Și totuși, a durat numai treisprezece episoade.
  Serialul "Cruciada" este un alt exemplu, unul demn de studiu, al luptei fără sfârșit purtată în audiovizualul science-fiction între artă și negoț. "Cruciada" nu a eșuat din cauza conceptului său, a actorii săi, scenariilor sau a corectitudinii finanțării. Nu, a eșuat din cauza luptelor de control dintre producători și rețeaua de distribuție: TNT Network / Warner Bros.


 Vizionare Plăcută !

  
  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa :   http://babylon5.wikia.com/wiki/List_of_Crusade_Episodes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *