duminică, 17 aprilie 2016

Recomandare serial: B5Crusade(7) : Regulile Jocului


Bun găsit dragilor,
  Viața în ansamblu este o minune, o continuă și permanentă creație pe care Creatorul în dorința sa de a experimenta și a cunoaște mai mult (a avea experiențe și cunoașterea generată de acestea), la care fiecare dintre noi are acces sub o formă sau alta, fiind co-creatori.  Viața este minunată și complexă; devine complicată atunci când mintea face pe deșteapta și nu înțelege să-și vadă lungul nasului. Polaritatea faptelor și a gândurilor o decizi tu, ești conștient de asta ? Nu-i grabă, fiindcă știi că graba strică treaba (deci, grăbește-te încet); decizia Ta îți aparține (conștient sau nu), are efectul unui bumerang (cam secretos, ce nu-ți zice când se va întoarce), dar întotdeauna îți va aduce recolta celor semănate. Cu discernământ și responsabilitate faci imposibilul să fie posibil, trăiește prezentul într-un continuu AICI și ACUM.
    Întrebarea zilei și a episodului este : Ori avem o înțelegere, ori nu. (vezi foto) Cum rămâne ?


  Subiect : Pe Babylon 5, căpitanii Ghedeon și Lochley trebuie să negocieze un acord cu locuitorii de pe Lorka VII, o lume cunoscută a poseda o multitudine de tehnologii vechi, care ar putea ajuta la găsirea unui leac pentru molima Drakh.

  Ca un serial derivat Spin-off ) din "Babylon 5", "Cruciada" a avut tot ce este necesar pentru a triumfa. Acesta a fost bazat pe universul unei serii de succes apreciat de mulți fani, el a fost scris și produs de creatorul B5, Joe Michael Straczynski, și oferea noi personaje, fără îndoială, atractive și o premisă interesantă. Și totuși, a durat numai treisprezece episoade.
  Serialul "Cruciada" este un alt exemplu, unul demn de studiu, al luptei fără sfârșit purtată în audiovizualul science-fiction între artă și negoț. "Cruciada" nu a eșuat din cauza conceptului său, a actorii săi, scenariilor sau a corectitudinii finanțării. Nu, a eșuat din cauza luptelor de control dintre producători și rețeaua de distribuție: TNT Network / Warner Bros.


 Vizionare Plăcută !

  
  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa :   http://babylon5.wikia.com/wiki/List_of_Crusade_Episodes
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************