duminică, 18 octombrie 2015

Recomandare film: Puterea emoțiilor și a gândurilor

 Bun găsit dragilor,
   astăzi, voi continua ce am început duminica trecută și voi încheia acest material duminica viitoare. Este
o duminică minunată cu un soare strălucitor, ce-și face datoria (oferind TOT ce poate fără să ceară nimic în schimb) ne arată zilnic diferite aspecte ale vieții ce noi, de asemenea, trebuie să (ni) le amintim și să le practicăm : iubirea sinceră și dezinteresată, căldura interioară manifestată în exterior, altruismul ș.a.m.d. Chiar de cerul se va înoura, chiar de va ploua, soarele strălucește pentru noi toți ...
     Emoțiile au putere, gândurile au putere atunci când crezi în ele. Să crezi în ceea ce cunoști cu adevărat, în ceea ce este bun că așa zice discernământul tău, în ceea ce este util pentru învățarea lecțiilor tale de viață: ascultă vocea Ta interioară.    Suntem ființe sacre, spirituale aici pentru un motiv mult mai mare, ce servesc unui scop mult mai mare, un scop divin.
   Gândurile (mintea) și emoțiile (sufletul) sunt alte două minunate componente ale ansamblului ființei umane (alături de corp și spirit).
      Există două abordări ale legăturii gând-emoție. Prima  : emoția reprezintă răspunsul fiziologic al corpului fizic la acțiunea gândului. A doua : emoția apare "de la sine", în mod necontrolat, influențând corpul, și abia apoi apar gânduri care să explice, să dea interpretări apariției ei. Deși par opuse, ambele sunt adevărate – depinde doar din ce punct de vedere privești lucrurile.
 

 * (Te rog răbdare  la vizionare, închide întâi publicitatea) *
Se poate vedea și  AICI=link 1AICI=link 2 și AICI=link 3 .

   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa : http://www.succesulpersonal.ro/sp/index.php?p=sanatate&art=46
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************