luni, 8 iunie 2015

Noua Energie, Noua Lume


  E posibil să fi observat că "sfârșitul lumii" din Calendarul Maya a venit și a plecat (21/12/2012). Se presupune că acum suntem în "al doilea an" din această avansată și ilustră new age/paradigmă/Pământ.

  Poți să simți ? Sau te simți mai degrabă blocat într-un vid cu karmă fără sfârșit și drama fiind aruncată la picioarele tale?

Rădăcinile sunt Puternice

  Vestea bună este că ne aflăm într-o nouă energie și pentru ca noul să apară, ce e vechi trebuie să moară - și moare greu! Ce înseamnă asta ? Ei bine, într-o coajă de nucă, vechea energie se prăbușește lovind și țipând.

   Poate părea că negativa lume "Mad-Max" este câștigătoare, dar rădăcinile ei sunt putrede. Fumul și oglinzile sunt folosite pentru a sprijini aceste distrugeri, moduri inutile.
  Noii lăstari sunt încă tineri, dar rădăcinile lor sunt puternice și fixate în integritate și iubire. Am creat un alt tărâm - el are acum nevoie doar de toată atenția noastră pentru a se manifesta.
  "Ok, deci ce înseamnă practic acest lucru pentru mine azi?", aud cum întrebați.
  Când un sistem vechi se dezintegrează suntem împinși să eliberăm și să ne pregătim pentru nou - precum o casă în mișcare. De obicei sfârșești prin a arunca afară lucruri, a curăța fundația - aceasta este o bună metaforă pentru situația când trecem într-o nouă paradigmă.
  Trebuie să scăpați de vechiul bagaj pentru a păși într-o nouă lume. Deci, mulți dintre voi au descoperit că se execută cantități mari de curățări emoționale, karmice, mentale și fizice în ultimii ani.
  Astfel, atunci când sfârșitul anului 2012 ne-a lovit, noi eram la finalul lichidării ... apoi a venit spațiul gol din 2013. S-a simțit careva dintre voi liber pe tot parcursul anului? Ei bine, sigur că am făcut-o.
  Am biruit! Acum suntem la jumătatea drumului prin 2014 - anul promis al manifestării. Cu toate acestea, unii oameni sunt încă blocați în energia vidului.
Definiția vidului este spațiu gol. Aceasta este vestea bună! Aici poți crea orice îți dorești - chiar și mai mult vid... ca și "evitare" sau dans gol! Așa că, utilizați vidul cu înțelepciune.
  Vidul/ întunericul este poarta de acces la toate misterele și manifestările - ușa pentru a înțelege acest univers pe care l-am creat.

Utilizarea Vidului

 În Tao Te Ching poți folosi Tao în orice fel dorești - acesta este gol, dar inepuizabil.
  Ce este Tao? În filozofia Chineză, el este principiul absolut care stă la baza universului. Este o combinație de yin și yang, semnifică modul în care el este în armonie directă cu ordinea naturală.
   Este dificil a utiliza vidul ?   Nu.

  Iată ce ai de făcut :

-   Aliniază-te cu gândurile tale. Gândurile creează totul în univers. La ce te gândești cel mai mult? Fii complet sincer cu tine însuți. Poți vedea cum ești conștient sau, după caz, chiar inconștient despre producerea manifestărilor în viața ta, care sunt aliniate cu ceea ce gândești? Bine, majoritatea dintre voi probabil știați acest lucru până acum - este "vechea școală", dar este de o importanță primordială și iată de ce: Manifestarea a devenit din ce în ce mai mult instantanee !
- Manifestă înțelept. Manifestarea instantanee poate fi periculoasă pentru unii și minunată pentru alții. Acesta este motivul pentru care obținerea clarității a ceea ce "cântă" mintea ta este de cea mai mare importanță acum. Suntem într-o puternică energie manifestă în care lucrurile vor apărea la viteze mult mai mari decât înainte - bune sau rele.
- Folosiți vidul ca o lipsă de restricții. Ce înseamnă asta? Fiți clari azi, chiar și acum, asupra a ceea ce doriți să vedeți că iese la iveală în următoarele 6-12 luni.   Fii specific, scrie, citește-le în fiecare dimineață și acționează unde poți - apoi detașează-te de rezultat și fii atent la sincronicitățile care îți vor arăta direcția bună. Cei mai mulți oameni nici măcar nu știu ce își doresc să manifeste, astfel încât le lasă în voia sorții. 

 Apel de trezire!  Soarta este manifestarea inconștientă a acelui lucru la care te gândești cel mai mult! Astfel poți deveni un co-creator conștient al realității tale sau îți poți supune viața dialogului interior vag și aleatoriu.

Manifești mai mult Vid ?
 
  Cea mai mare problemă pe care o văd în acest moment, este legată de oamenii care spun că nimic nu se manifestă în viața lor. GREȘIT ! Dacă asta ești tu, tu manifești, dar ești în spațiu gol și ca urmare manifești mai mult "vid" când spui că "nimic nu se întâmplă".
  Aruncă o privire la această expresie, "nu se întâmplă nimic". Așa să fie - dorința ta este comanda lui Tao!
  V-ați prins ? Sper ca da ! 

Manifestare fericită !

Cherie Roe Dirksen        www.consciouslifenews.com

*Imagine: dreamspaceart.artjournals.co.uk
*Traducere: Cristina Ciobanu


 
 Cu Lumină în Pace și Iubire !

Sursa : http://www.astrocafe.ro/articole/articole-20/articol-noua_energie_noua_lume-4455

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *