luni, 3 martie 2014

Wild Carpathia 3 : WILD FOREVER - Veșnic sălbatic

  Charlie Ottley vizitează Nordul României și Maramureșul, zone pitorești din Munții Carpați. Aici Charlie participă la  festivaluri și nunți tradiționale, învață despre evoluția muzicii românești cu cântăreața folk Grigore Lese și cântăreața pop Loredana Groza. Călătorind în partea de sus a țării aproape de Republica Moldova, Charlie întâlnește călugării de la faimoasele mănăstiri pictate din Bucovina. Încheie călătoria sa vizitând Cheile Bicazului și Lacu Roșu, Charlie se uita la modalitățile de turism ce pot  ajuta să conserve ultimul ținut sălbatic din Europa. Cu participarea de personalități locale și apreciate pe plan internațional subliniind importanța zonei . Charlie discută cu Prințul de Wales,care, încă o dată, demonstrează marea sa pasiune pentru această zonă unică.
Sursa : www.romania-redescoperita.ro

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *