duminică, 27 martie 2016

Recomandare serial: B5Crusade(4) : Cărarea Tristeții


  Bun găsit dragilor,
   astăzi un nou episod (și) o nouă întrebare (pentru tine); o nouă aventură, o nouă provocare pentru echipajul navei ce călătorește în spațiu în căutarea unui antidot, unei soluții.
 
    Subiectul :  Într-o lume pustie, zvonuri că există un loc de vindecare, echipajul Excalibur găsește un străin empatic ciudat ce oferă iertare pentru călătorii în trecere.  Ca un serial derivat Spin-off ) din "Babylon 5", "Cruciada" a avut tot ce este necesar pentru a triumfa. Acesta a fost bazat pe universul unei serii de succes apreciat de mulți fani, el a fost scris și produs de creatorul B5, Joe Michael Straczynski, și oferea noi personaje, fără îndoială, atractive și o premisă interesantă. Și totuși, a durat numai treisprezece episoade.
  Serialul "Cruciada" este un alt exemplu, unul demn de studiu, al luptei fără sfârșit purtată în audiovizualul science-fiction între artă și negoț. "Cruciada" nu a eșuat din cauza conceptului său, a actorii săi, scenariilor sau a corectitudinii finanțării. Nu, a eșuat din cauza luptelor de control dintre producători și rețeaua de distribuție: TNT Network / Warner Bros.


 Vizionare Plăcută !

  
  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa :   http://babylon5.wikia.com/wiki/List_of_Crusade_Episodes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu