luni, 21 iulie 2014

Planeta ia viteza și prinde aripi : criza relațiilor și a familiei

  Ritmul vieții pe Pământ este tot mai accelerat, secolul vitezei a devenit parcă mileniul vitezei, de la o zi la alta suntem luați pe sus de evenimente cu care nu ne confruntam în trecut. Planeta noastră își modifică vibrația. Data de 21.12.2012 a fost punctul de reper pentru trecerea Pământului intr-o noua etapa, de la o energie predominanta masculina, la o frecventa feminina din ce in ce mai pura. Energia yang a inceput sa-si slabeasca dominatia la nivel planetar, iar energia yin se instaleaza in toate structurile noastre, atat interioare, cat si exterioare.
  Aceasta schimbare de vibratie nu s-a produs brusc, la data fixa amintita de caledarul mayas. Ea a inceput dinainte, iar procesul de trecere dureaza ani de zile. Din ce in ce mai mult, societatea bazata pe nevoia de afimare sociala a inceput sa-si caute valorile interioare. Tot mai mult oameni au renuntat la preocuparea de a fi cineva, de a-i darama pe altii pentru a urca ei, de a intra in competitie, de a se afirma prin orgoliu si putere. Incetul cu incetul, tot mai multi se conving ca e loc sub Soare pentru toata lumea. Se construieste o masa critica de oameni care afirma valorile feminine: bunatate, blandete, intelegere. Deschiderea spirituala este din ce in ce mai mare. Incepem sa-l intelegem pe fiecare asa cum este, pentru ca ne intelegem pe noi tot mai bine. Invatam sa nu mai dam vina, devenim mai toleranti si acceptam ca, atunci cand cineva face rau, nu actioneaza din lipsa de bunatate, ci dintr-o suferinta la care n-a ajuns si pe care nu a reusit sa o vindece.

  Întrucât Universul functioneaza dupa principiul oglinzii, oamenii din viata noastra reflecta ceea ce avem noi inauntru. Din moment ce ne schimbam din ce in ce mai repede in interior, e logic ca si anturajul nostru cunoaste o dinamica impresionanta. Raman in preajma noastra doar oameni cu care avem ceva in comun sau care ne ajuta sa evoluam. Fie rezonam cu ei, avem preocupari comune, fie ei mai exista in preajma noastra pentru ca dau masura nivelului spiritual la care am ajuns. In acest context, FAMILIA au devenit CEA MAI IMPORTANTA SCOALA SPIRITUALA!

  In familie putem aplica valorile spirituale pe care le-am integrat. De exemplu, calea spirituala ne invata toleranta! Daca amandoi sotii sau partenerii tin post, niciunul nu-si exerseaza toleranta. Ia sa vedem cat de tolerant esti cand ai un sot sau o partenera care mananca in fata ta carne, in timp ce tu te abtii, pentru ca postesti. Daca il/o fortezi sa faca la fel ca tine si il/o judeci, inseamna ca nu esti cu nimic mai bun, deci ai picat testul! Arati cat de spiritual esti cand mergi la parintele tau, care nu are nicio preocupare fata de lumea nevazuta si poate se mai declara si ateu. Nu fugind de el arati ca esti spiritual, folosindu-te de scuza ca nu aveti nimic in comun, dupa formula celebra “nu stau decat langa oamenii cu care rezonez”. Tocmai langa parintele tau manifesti ceea ce ai dobandit prin apropierea de esenta divina: acceptare, respect, iertare. Niciun meci nu se castiga din tribuna.

  Care sunt manifestarile astrologice ale acestui nou val care inunda Pamantul ?

  Semnalul l-a dat Uranus inca din 1996, cand a intrat in semnul sau de domiciliu, Varsatorul, unde a stat pana in 2003. Uranus este planeta intuitiei si a virajelor bruste, spectaculoase. Tot mai multi oameni au inceput sa priveasca lumea tridimensional, intelegand ca dincolo de ceea ce se vede si se poate atinge, exista o realitate suprasensibila. Uranus in Varsator a dat startul contactului cu lumea nevazuta, si tot mai multi oameni au inceput sa priceapa ca tot ce se intampla are o cauza la care trebuie sa umble daca doresc sa-si imbunatateasca viata. Mintea rationala inceput sa piarda teren in fata intuitiei. Am inceput sa facem lucruri lasandu-ne ghidati, urmand semnele, ignorand deseori calculele reci de pe hartie, care indicau intocmai contrariul. Uranus este planeta anticiparii, de aceea patroneaza si astrologia, care tot pe atunci a luat un avant consistent.

  Cand Uranus a intrat in Pesti, in 2003, in Varsator intrase deja, din 1998, planeta Neptun. Uranus este guvernatorul modern al Varsatorului, iar Neptun, al Pestilor. Prin urmare, fieare din cele doua planete s-a aflat acasa la cealalta. Aceasta relatie dintre doua planete poarta denumirea de “receptie mutuala”. Intre 2003 si 2011, Uranus si Neptun s-au aflat in receptie mutuala, deschizand calea spre valorile celor doua zodii, Varsator si Pesti. ENERGIA TOLERANTEI, A INTELEGERII, A COMUNIUNII, A IMPARTASIRII, A COMPASIUNII SI A VINDECARII S-A RASPANDIT PE PAMANT! 

  Din 2011 pana in 2026, Neptun sta in semnul sau de domiciliu, Pestii. Suntem in plin proces de vindecare, terapiile energetice iau prim-planul medicinii alopate. Avem acces la ierarhiile superioare, la fiintele de Lumina, lucram la conectarea cu Sinele nostru superior, la sincronizarea cu Vointa Divina. Aducem tot mai multa Lumina in viata noastra prin cunoasterea fenomenelor din lumea de dincolo de simturi si prin legatura cu Ingerii Arhanghelii, ghizii de Lumina care ne ajuta (Sfinti, fiinte de Lumina de pe alte planete, din alte dimensiuni).

  Din 2008, Pluto s-a instalat in Capricorn, unde are treaba pana in 2024. Puto aduce transformari totale, moarte si renastere. Capricornul este zodia structurilor. Prin urmare, orice sistem se clatina, orie institutie se remodeleaza.Vorbim despre institutii publice, despre organizare statala si teritoriala, dar si despre sisteme de organizare a relatilor la nivel personal. Suntem in plina criza a institutiei familiei si a institutiei casniciei. Sunt tot mai multe familii monoparentale, tot mai multe cupluri care nu se leaga prin taina cununiei, tot mai multe divorturi. Si, cum intre 2011 si 2019, Uranus salasluieste in impetuosul semn al Berbecului, e usor de dedus ca toate ni se intampla fulgerator. Totul este contratimp. Relatiile se consuma rapid, indivizii se intalnesc, se ajuta, isi achita datoriile pe care le au, isi regleaza conturile karmice, dupa care merg mai departe.

Suferinta indica numai o nevoie de vindecare! Casnicia nu mai este o inchisoare in care trebuie sa stai pentru ca te-ai legat pentru toata viata! Parintii nu mai stau impreuna si se chinuie doar “de dragul” copiilor. Intelegem astazi ca parintii care intretin o casnicie artificiala si conflictuala nu fac decat sa-si tortureze proprii copii. Cand incepi sa suferi si te complaci, nu mai poti da vina pe constrangerile exterioare! Suferinta este doar o alegere convenabila si o scuza de a nu schimba ceva in propria viata. In momentul in care incepi sa suferi, solutia nu este sa fugi, ci sa mergi la cauza suferintei si sa incepi procesul de vindecare, de curatare a gandurilor si emotiilor negative, de echilibrare cu tine si cu ceilalti. DACA SUFERI SI NU FACI NIMIC, INSEAMNA CA-TI PLACE! ITI MERITI SOARTA! DACA DOAR TE PLANGI SI NU FACI NICIUN PAS SPRE VINDECARE, ESTI DOAR UN VAMPIR ENERGETIC!

  PARTENERII si FAMILIA sunt MAESTRII nostri! Impreuna cu ei invatam sa ne purificam sufletul si sa iubim!  Oamenii vin, pleaca si revin in vietile noastre pe masura ce noi avansam pe noua cale deschisa de energiile care curg acum se sus si se unesc cu ele ce se inalta de jos.

  Vibratia feminina care imbratiseaza Pamantul da peste cap vietile celor atasati numai de valorile materiale, dorinta de putere si orgoliu. Vai de cei orgoliosi, caci a lor este caderea! Cu cat cad de mai sus, cu atat e mai dureros pentru ei. De asemenea, femeile care manifesta energie masculina predominanta au cele mai mari dificultati de adaptare la noile realitati. Ele resimt un gol pe care nu-si dau seama cu ce ar putea sa si-l umple si sufera din cauza pierderii pozitiei, a statutului, a locului de munca. Carierismul, ascensiunea sociala, proiectarea in exterior, nu mai dau decat satisfactii efemere, oboseala si epuizare, mai ales femeilor “luptatoare”. In aceeasi barca sunt si barbatii care amana viata personala, care au o viata pe care doar o muncesc. Excesul de energie masculina se topeste. Viata incepe sa nu mai fie o lupta, ci o sarbatoare. Cine se lupta cu viata, e declarat invins inca de la linia de start. Echilibrul in toate planurile este totul!

Poate parea un paradox, dar toate transformarile in viteza, care ne trec prrin stari contradictorii, suferinte si momente de revolta, au scopul de a ne aduce in armonie cu noi insine si cu intregul Cosmos! Totul se petrece alert, cu respiratia taiata, spectaculos. NOUL VAL DE ENERGIE a permis ca, pe Pamant, sa coboare INGERII ARMONIEI, care ne ajuta sa fim noi insine. Ei se ingrijesc sa fim langa oamenii si in locurile care ne permit sa manifestam in fiecare clipa natura noastra divina. Pe masura ce ne deschidem sufletul, integram experientele trecutului, transformam durerile in intelepciune , atingem un nivel de implinire necunoscut noua pana acum si cream o noua lume, raspandind recunostinta, daruire si iubire.

  Îngerii Armoniei vin la noi să ne inspire! Să-i primim, să ne deschidem aripile și să zburăm! 

Cu Lumină în Pace și Iubire ! 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************