vineri, 11 august 2017

SerialFain: VIZITATORUL(ep.11+12)

  Bun găsit dragilor, bun găsit la vizionarea ultimelor două episoade (11 și 12) ale acestui serial interesant, cică SF, cel puțin din punctul meu de vedere, unic din multe puncte de vedere, explicit și cu o acțiune ce te ține în suspans pentru a înțelege detalii și relații. Începem ...
   În urmă cu 70 de ani, Adam MacArthur (pilot al marinei americane), dispare în Triunghiul Bermudelor. Întors acum cu o navă spațială, venind de nicăieri, Adam încearcă să-și ducă la bun sfârșit misiunea de a salva planeta și locuitorii ei de la autodistrugere.
     Rămas la fel de tânăr ca în momentul dispariției, Adam folosește o serie de abilități, deblocate de către extratereștrii, călătorind pe teritoriul Statelor Unite ajutând oameni, dându-ne ocazia să vedem și să înțelegem din cele 13 episoade, cât durează serialul, numeroase aspecte, relații și convingeri existente în ziua de azi; diferite și controversate opinii și convingeri din viața zilnică cotidiană.

    Considerat un pericol, de către agențiile de securitate guvernamentale americane, este urmărit, arestat, interogat, suspectat de multe și diferite posibile acte împotriva statului și a națiunii. Adam își continuă  misiunea, trecând prin multe și diferite situații; ce ne dau ocazia și posibilitatea de a ne pune în pielea diferitelor personaje din serial, pentru a ne întreba, chestiona, analiza și chiar confirma unele păreri ce nu le-am înțeles prea bine până acum.     

  Vizionare Plăcută !

Episodul 11 :
 
Link alternativ :   https://goo.gl/cvKZMr

 Episodul 12 : 
 
Link alternativ :    https://goo.gl/JfR6Y9

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

2 comentarii:

  1. multumesc ptr acest film extraordinar!!!
    L-am urmarit de la inceput pana la sf.
    pe parcursul vizionarii, mi-am adus amin te ca in copilarie visam extraterestri , ba chiar ma jucam cu ei , iar mai tarziu, am citit SF, imi placea la nebunie.........MULTUMESC!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. E un serial interesant, chiar ... educativ !

    RăspundețiȘtergere

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *