vineri, 5 mai 2017

Mallence Bart-Williams la TEDx Berlin: Schimbă-ți Perspectiva

   Bun găsit dragilor, astăzi vă prezint  un video-expunere pe care vorbitoarea, Mallence Bart-Williams l-a susținut la TEDxBerlin în ianuarie 2015. S-a spus la momentul respectiv : 
  Ea vorbește adevăruri despre lumea noastră pe care niciodată le vom auzi, niciodată prin intermediul mass-media corporative occidentale. Și chiar dacă printr-un noroc o facem și ochii noștri sunt deschiși, o astfel de expunere rară și minimă nu este posibilă de depășit îndoctrinarea noastră de la naștere în supremația albă și imperialismul parazitar. 
  Există frumusețe în adevăr și putere în a o știi, chiar și mai ales când este dificil pentru noi să putem procesa, accepta și adapta în consecință. 
  Mallence Bart-Williams a găsit aceste cuvinte:  "Empatia este necesară, desigur, dar nu este suficient pentru a schimba lumea în bine. Înțelepciunea și creativitatea și munca grea, uneori  foarte grea munca, sunt cel puțin la fel de vitale".
  Mallence Bart-Williams s-a născut în Köln, Germania. Ea este scriitoare și regizor din Sierra Leone și designer de modă germană. Și-a urmat studiile în economie și finanțe în Paris, Singapore și Marea Britanie. Astăzi, ea locuiește în întreaga lume, produce o linie cosmetică naturală în Hong Kong și este directorul fondator și director creativ în Freetown al colectivului creativ FOLORUNSHO,  a "SHARITY" pe care a inițiat-o cu copii străzii din Sierra Leone. Datorită rădăcinilor sale germane-sierra leoneană, ea se percepe ca un pod care unește două lumi foarte diferite. Fundalul său diversificat îi permite să vadă soluții creative la problemele comune. În cei trei ani de funcționare, colectivul ei a luat copiii fără adăpost de pe străzi, și la școală a dezvoltat o colecție de pantofi și îmbrăcăminte, a publicat o carte și un documentar al povestirii lor și a susținut expoziții de artă plastică. Prin colaborarea cu FOLORUNSHO, ea conectează contrastul cultural, permițând oamenilor să împărtășească idei, să întreprindă acțiuni și să obțină rezultate.

 Vizionare Plăcută !
 
Link alternativ:  https://goo.gl/TebUcf

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Surse:                    https://www.youtube.com/watch?v=AfnruW7yERA 
                     http://www.amara.org/ro/videos/TEmdDieN3Bp2/es/1396545/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *