vineri, 10 martie 2017

FilmCuMesaj : PASAGERII

  Bun găsit dragilor, vă recomand un film deosebit pentru acest sfârșit de săptămână, o aventură în spațiu ce poate fi posibilă peste ceva timp, când vom fi liberi. Tehnologia există deja, dar nu la vedere, doar ascunsă. Filmul este gen sf, plin de mesaje și alte aspecte interesante, unele știute alte în curs de aflare. Deschide ochii, relaxează-te și înțelege ... Ca aluzie, personajele principale suntem noi, sub o formă sau alta; nava este planeta noastră, iar evenimentele ca acțiune este viața noastră. Ai fost atent la acțiune și dialoguri ? De ce ? Pentru simplul motiv că numai pilotând pe manual, cu răspundere, vei trăi cu adevărat, trăind, simțind, experimentând, chiar învățând. Dacă mergi pe pilot automat (nerecomandabil, similar acțiunii filmului CLICK, îl poți viziona AICI ), treci ca gâsca prin apă, netrăind efectiv, doar trecând pe acolo.

  Nava spațială Avalon transportă peste cinci mii de coloniști pe planeta Homestead II, o călătorie care va dura 120 de ani. Coloniștii se află în capsule de hibernare, însă o defecțiune trezește un pasager, inginerul mecanic Jim Preston (Chris Pratt), cu 90 de ani mai devreme. După un an de izolare în care a interacționat doar cu un barman-robot numit Arthur (Michael Sheen), Jim observă o frumoasă scriitoare pe nume Aurora Lane (Jennifer Lawrence) care hibernează într-o capsulă. (...)
  El urmărește apoi profilul înregistrat al pasagerului. Jim este tentat să o trezească pe Aurora pentru a-i ține companie, însă nu este convins de moralitatea acestei acțiuni pe care ar vrea s-o întreprindă, dar cu toate acestea el o trezește totuși manual. La început, Jim o minte pe Aurora spunându-i că și trezirea ei mai devreme decât ar fi trebuit este cauzată de o defecțiune la capsulă așa cum s-a petrecut și cu el.
 Aurora, speriată că ar putea să îmbătrânească și să moară la bordul navei înainte de-a putea să ajungă pe Homestead II, încearcă fără succes să reintre în capsulă pentru a-și continua hibernarea. Jim încercase şi el acest lucru și știa că nu este posibilă o reîntoarcere la hibernare. Ea ajunge totuși să îşi accepte soarta și începe să scrie o carte despre experiențele sale. Jim și Aurora se atașează inevitabil și devin iubiți. La un an după trezirea Aurorei, Arthur dezvăluie fără să vrea responsabilitatea lui Jim pentru trezirea ei, ceea ce o traumatizează și o duce la disperare, atacându-l pe Jim … până când descoperă că nava se află în mare pericol. Viețile a 5000 de pasageri adormiți se află în mâinile lor. Numai Jim și Aurora îi vor putea salva.           Vizionare Plăcută !
 Link 1


Link 2


  Link alternativ :  https://goo.gl/SwAQSt

   Cu Lumină în Pace și Iubire !
   Paul Marian PolMar

Surse:  http://www.filme-bune.net/  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************