vineri, 10 februarie 2017

Remember Duminical : Adevărul gol-goluț

  Bun găsit dragilor,
       Lupta dintre sexe se încinge în Adevărul gol-goluț, o comedie isteață și sexy despre bărbați, femei și prăpastia dintre felurile în care gândim unii despre ceilalți, visăm, sau ne încercăm puterea de seducție asupra sexului opus. Între Katherine Heigl (Knocked Up, "Grey^s Anatomy") și Gerard Butler (300) ies scântei pentru că ei sunt doi colegi care par sortiți să se disprețuiască veșnic.
      Ea e hotărâtă să-și găsească partenerul ideal, scornit de visele ei. El vrea să le transmită femeilor mesajul că trebuie să fie mai realiste și să admită că bărbații nu au decât un singur scop. Dar exact atunci când el se decide să o ajute pe Abbysă obțină ceea ce vrea, cei doi își dau seama cu stupoare cât de tare se pot atrage firile opuse.
     Abby Richter (Heigl) este ambițioasa producătoare a unui talk-show matinal de televiziune "A.M.Sacramento" , care se mândrește cu faptul că poate rezolva pe loc orice problemă - orice problemă în afara statutului ei de femeie singură și nefericită. Când vine vorba de întâlniri și cunoștințe, Abby se transformă dintr-o femeie de succes, într-o ghinionistă.
    Când rating-ul show-ul ei începe să cadă, Abby este forțată să se asocieze cu proaspătul corespondent special Mike Chadway (Budler), un tip care o irită nespus. Emisiunea lui, "Adevărul gol-goluț", promitea că va dezvălui secretele bărbaților. Dar emisiunea lui provocatoare, cam șovinistă și deșanțată, o ofensează pe Abby, care simte c-o ia razna când vede că show-ul face rating-uri fulminante pecetluindu-i  lui Mike statutul de angajat favorit al postului de televiziune.
    Apoi Abby îl întâlnește pe Colin, vecinul ei, care e doctor și neînsurat! El este întruchiparea opusului lui Mike Chadway- e suav, politicos și nici pe departe o brută - iar Abby nu vrea să mai rateze de data asta. Deși nu-i convine să recunoască, ea are nevoie acum de de expertiza lui Mike în materie de preferințele bărbaților, pentru ca ea să n-o mai dea în bară și de data asta. În timp ce Mike o consiliază pe Abby, iar ea pune în aplicare tehnicile lui de seducție, ei vor descoperi că sunt victimele unei mari ironii: oricât de diferiți ar fi, bărbații și femeile împărtășesc aceleași sentimente.

Vizionare Plăcută ! 

Server 1 


Server 2
>

   Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar

Sursa: http://filmtube.ro    http://www.portalultautv.ro/ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************