vineri, 13 ianuarie 2017

Recomandare Film: AL CINCILEA VAL


 Bun găsit dragilor, filmul de azi este o ficțiune, un SF sau fantastic, cum doriți să-i spuneți genului. Poate unii ar vrea să fie realitate (datorită ego-ului, dorinței de control și manipulare), dar este și va rămâne un film cu o acțiune interesantă, o lecție de a face diferențe, trecând de aparențe, o poveste plină de învățături, apropouri ... sau doar un SF...
   Evenimentele filmului se desfăşoară în jurul adolescentei în vârstă de 16 ani pe nume Cassie Sullivan (Chloë Grace Moretz) şi a familiei sale. Diversele valuri ale unei strategii extraterestre de invazie a planetei noastre au produs haos şi devastare pe Pământ, iar populaţia umană este pe punctul de-a pieri definitiv. Rasa umană este aruncată din nou în Epoca de Piatră. Mama lui Cassie a fost ucisă de o plagă provocată de „Ceilalţi” (Extratereştrii).
 Ce a mai rămas din familia lui Cassie s-a mutat într-o tabără de refugiu din apropiere. Armata soseşte acolo şi le spune că au venit pentru a le oferi ajutor. Cu toate acestea, armata urca toţi copiii într-un autobuz pentru a-i transporta în altă parte unde să fie mai în siguranţă, iar apoi promite că o să se întoarcă pentru a lua şi adulţii. Cassie ajunge, astfel, să fie despărţită de fratele ei mai mic ce este preluat în custodia armatei pentru a fi ţinut în siguranţă şi îngrijit.
Tatăl ei şi alţi supravieţuitori din Ohio sunt ucişi într-un masacru comis de către armată. Cassie pleacă într-o misiune de găsire şi recuperare al fratelui ei, supravieţuind scotocind prin gunoaie. Ea este salvată apoi de către Evan Walker de atacul unui lunetist inamic. Cassie se îndrăgosteşte ulterior de Evan, însă descoperă că acesta este un extraterestru ce a luat forma umană. De asemenea, ea face şi alte descoperiri de acest gen şi faptul că al Cincilea Val implica exact copiii pe care i-au răpit din braţele părinţilor pentru a-i folosi în scopuri teribile.


  Vizionare Plăcută !

   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa: http://www.filme-bune.net/the-5th-wave-al-cincilea-val-filme-online-subtitrat-in-romana/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************