vineri, 30 decembrie 2016

Conștiința, ultima frontieră

   Explorarea spațiului interior, propria noastră conștiință, este în cele din urmă conectată la descoperirea spațiului cosmic. La fel cum lumea devine un loc mai mic, cu creșterea în comunicare și tehnologia de transport, astfel și universul devine un loc mai mic, cu creșterea în tehnologia de meditație!
   Dada Gunamuktananda:  Yogi și meditație Profesor
Bio: Dada Gunamuktananda a antrenat în meditație, yoga și de sănătate științelor naturale în Australia, Filipine și India. El a fost un profesor de meditație de Ananda Marga din 1995 și a predat și a predat cursuri de meditație în Noua Zeelandă, Australia, Europa, Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat.

(www.anandamarga.org)


 Vizionare Plăcută !

  
  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar vă dorește un 2017 de realizări personale!

Sursa:   https://www.youtube.com/channel/UCsT0YIqwnpJCM-mx7-gSA4Q

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *