vineri, 28 octombrie 2016

Vaccinarea* De la Mușamalizare la Catastrofă

  Deoarece a reînceput propaganda deșănțată a vaccinărilor promovată cu bani grei de Big Pharma cu ajutorul medicilor corupți și a mass mediei corporatiste aservite acestora, ne bucurăm că avem ocazia să vă prezentăm acest documentar mult trâmbițat și controversat, un documentar care cum necum, a adus în dezbatere publică problematica vaccinurilor, la o scară mult mai mare decât și-au dorit poate concernele Big Pharma să se întâmple.  Filmul "Vaxxed", produs sub egida lui Robert De Niro şi conceput de activistul anti-vaccinare Andrew Wakefield, despre vaccinul administrat într-o singură doză împotriva pojarului, oreionului şi rubeolei, care provocă autismul, conform probelor ascunse și cazurilor expuse de părinți, a fost refuzat de Tribeca Film Festival din New York, transmite BBC.
  Relaţia de cauzalitate pe care filmul o stabileşte între vaccinul MMR, administrat într-o doză unică deopotrivă contra pojarului, rubeolei şi oreionul, şi autism a fost discreditată de toată suflarea cercetătorilor din medicină.
   De Niro, care are un copil ce suferă de autism, spera că filmul să determina un pretext de cercetare amănunţită în privinţa tezei medicale pe care o propovăduieşte. A hotărât, în cosecinţă, să-l înscrie la festivalul de film Tribecca din New York.
  Însă după discuţii aprinse cu organizatorii festivalului şi cu oamenii de ştiinţă, actorul american a spus că s-a dumirit şi că "nu crede că acest film va contribui în vreun fel pentru ca o cercetare minuţioasă a acestui liant între vaccin şi autism să fie demarată"
   "Vaxxed" a fost regizat şi scris în colaborare cu alţi scenarişti de Wakefield, medicul ce a condus un studiu controversat despre vaccinul MMR în 1998. După cercetările medicului, acest vaccin ce este administrat pentru trei boli deodată ar provoca autismul. Într-o declaraţie ulterioară retragerii filmului din cadrul Tribeca Film Festival, medicul britanic şi producătorul filmului Del Bigtree au spus că "suntem martorii unui nou exemplu în care puterea corporaţiilor cenzurează exprimarea liberă, arta şi adevărul".
   Wakefield sugerează părinţilor să opteze pentru "împunsături" individuale împotriva pojarului, oreionului şi rubeolei, în loc să le facă copiilor un vaccin "trei în unu", pentru a evita ca odraslele să se îmbolnăvească de autism.
   Studiul iniţiat de Wakefield a fost publicat iniţial în The Lancet, dar ulterior revocat de publicaţia specializată în cercetări din domeniul medical. Wakefield a fost acuzat apoi de fraudă de General Medical Council şi i s-a retras, de asemenea, avizul de practică a medicinei.
  Frank DeStefano a fost implicat în fabricarea de arme chimice, așa cum scrie în biografia lui și s-a ocupat de așa numitul Agent Orange, dioxina aruncata inclusiv peste trupele americane din Vietnam. Lumea merită să știe cine se ocupă de vaccinurile noastre, adică criminali în masă care fac arme chimice sau biologice, precum DeStefano sau Bill Gates.

Vizionare Plăcută ! 

Link 1
 Link 2

 
Link alternativ :  . . .  https://goo.gl/2Ff3Db

sau  Link descărcare . . .   https://goo.gl/kAnqoe sau aici .

David Icke completează cele de mai sus zise și văzute cu un interesant punct de vedere energetic și vibrațional 

 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar

Recomand coborârea filmului în Pc dvs., distribuirea lui prin alte severe și redistribuirea lui pentru cunoașterea informației de cât mai multă lume.

Scuze pentru publicitatea excesivă, dar aceasta este politica site-urilor de depozitare video pentru a exista.

Sursa: http://www.gandul.info/magazin/vaxxed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************