vineri, 5 august 2016

SerialFain: V09e1+2

 Bun găsit dragilor,
   începând de azi vă ofer spre vizionare un serial științifico-fantastic, deci un amestec de fantezie și adevăr. A trecut ceva timp de la premiera serialului, unii l-au văzut alții nu; părerile pot fi diferite, după modul de percepere, analiză și înțelegere a fiecăruia.  Fiind științifico-fantastic, deci un amestec de adevăr cunoscut cu mai puțin cunoscut plus ceva fantezie ca să fie pe gustul tuturor. Este un serial ce-l recomand, îl prezint dar nu-l comentez sub nici o formă, lăsându-ți posibilitatea și plăcerea de a descoperi singur ce știi, ce nu știi, ce vor să știi și ce se ascunde ; apoi să înțelegi aspectele oculte, intriga și acțiunea; cine, ce, cum, unde și mai ales cazualul de ce.
Descriere: 
   Nave spatiale uriașe își fac apariția în 29 de orașe importante ale lumii iar Anna, carismatica și frumoasa conducătoare a "Vizitatorilor" extratereștri pretinde că au venit cu gând de pace. Un număr restrâns de oameni încep însă să se îndoiască de sinceritatea binevoitorilor Vizitatori. Agentul FBI de la Anti-terorism Eric Evans descoperă că extratereștrii și-au petrecut zeci de ani infiltrându-se în guvernele și în mediul de afaceri al oamenilor și că acum se află în etapele finale ale planului lor de cucerire a planetei. Ea se alătură mișcării de rezistență, în timp ce extratereștrii, intrând în grațiile populației Pământului prin vindecarea mai multor boli, și-au recrutat deja spioni și agenți involuntari.

 Chad Decker găzduiește o dezbatere despre V . Suspiciunea apare și la investigatoarea FBI Erica care crede că V au intenții diferite de ceea ce ei pretind . Erica și tatăl lui Jack se găsi ei înșiși fiind urmăriți de un vizitator .  
 Vizionare Plăcută !
Ep. 1
  Ep. 2
sau   Linkuri alternative   . . .  aici ep.1  și aici ep.2 .

  Cu Lumină în Pace și Armonie !

    Paul Marian PolMar

Sursa : http://www.veziserialeonline.info/

Un comentariu:

  1. Interesant serial, nu l-am mai vazut pina acum. Sint la episodul 1. ce mi se pare ciudat si inclin sa cred ca este facut ca o strategie de pacaleala, ca sint si reptilieni care s-au razvratit si care ne vor binele. ma face sa fiu putin circumspect. Or fi si reptilieni care nu sint de acord cu conducerea (reptilienii au o constiinta de grup) dar daca asa ar fi cum putem sa-i evidentiem pe unii fatza de ceilalti? Parerea mea este sa stam deoparte sa nu ne incredem in nimeni din exterior decit in noi insine si in sinele noastre superioare,sa nu mai bagam botu la inca o pacaleala asa cum am bagat botu de-a lungul mileniilor. Constiinta noastra este cea mai puternica din univers, este facuta dupa chipul si asemanarea constiintei universale. Nimeni din acest univers sau din altele nu poate trece peste constiinta noastra. Noi sintem ceea ce sintem. Cind spui nu, atunci va fi nu.

    RăspundețiȘtergere

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *