vineri, 5 august 2016

SerialFain: V09e1+2


 Bun găsit dragilor,
   începând de azi vă ofer spre vizionare un serial științifico-fantastic, deci un amestec de fantezie și adevăr. A trecut ceva timp de la premiera serialului, unii l-au văzut alții nu; părerile pot fi diferite, după modul de percepere, analiză și înțelegere a fiecăruia.  Fiind științifico-fantastic, deci un amestec de adevăr cunoscut cu mai puțin cunoscut plus ceva fantezie ca să fie pe gustul tuturor. Este un serial ce-l recomand, îl prezint dar nu-l comentez sub nici o formă, lăsându-ți posibilitatea și plăcerea de a descoperi singur ce știi, ce nu știi, ce vor să știi și ce se ascunde ; apoi să înțelegi aspectele oculte, intriga și acțiunea; cine, ce, cum, unde și mai ales cazualul de ce.
Descriere: 
   Nave spatiale uriașe își fac apariția în 29 de orașe importante ale lumii iar Anna, carismatica și frumoasa conducătoare a "Vizitatorilor" extratereștri pretinde că au venit cu gând de pace. Un număr restrâns de oameni încep însă să se îndoiască de sinceritatea binevoitorilor Vizitatori. Agentul FBI de la Anti-terorism Eric Evans descoperă că extratereștrii și-au petrecut zeci de ani infiltrându-se în guvernele și în mediul de afaceri al oamenilor și că acum se află în etapele finale ale planului lor de cucerire a planetei. Ea se alătură mișcării de rezistență, în timp ce extratereștrii, intrând în grațiile populației Pământului prin vindecarea mai multor boli, și-au recrutat deja spioni și agenți involuntari.

 Chad Decker găzduiește o dezbatere despre V . Suspiciunea apare și la investigatoarea FBI Erica care crede că V au intenții diferite de ceea ce ei pretind . Erica și tatăl lui Jack se găsi ei înșiși fiind urmăriți de un vizitator .  
 Vizionare Plăcută ! 

Episodul 1


Episodul 2

Linkuri alternative :

Episodul 1  :     AICI 1     și    AICI 2.

Episodul 2 :      AICI 1    și    AICI 2.

  Cu Lumină în Pace și Armonie !

    Paul Marian PolMar

Sursa : http://www.veziserialeonline.info/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************