duminică, 7 februarie 2016

Recomandare film: "Viitorul posibil"


 Bun găsit dragilor,
   continuăm și astăzi cu un alt film din categoria science-fiction, o categorie de filme pe care o consider necesară pentru stimularea imaginației, asumarea unui rol creator în tot ceea ce facem, scoaterea capului din traista de probleme zilnice, ieșirea dintr-un mod de gândire conservator-tradițional românesc, limitat numai la ceea ce vedem în viața de zi cu zi și ceea ce ne oferă media oficial-tradițională-manipulantă.

  Tomorrowland este un ținut fascinant și extrem de avansat din punct de vedere tehnologic, aflat într-o altă dimensiune. Aici au fost aduși cei mai inventivi și creativi oameni de pe Terra. Savanți, artiști, genii de toate vârstele, își unesc mințile pentru a crea o lume mai bună, folosindu-se de tehnologii pe care noi astăzi nici nu le imaginăm măcar. Însă viitorul este în pericol, iar numărătoarea inversă până la anularea lui a început. Aflând acest lucru, Casey Newton, o adolescentă remarcabilă și pasionată de știință, se încăpățânează să ajungă în Tomorrowland. Împreună cu Frank Walter, un geniu precoce alungat cu ani în urmă din acel loc fabulos, vor încerca să schimbe viitorul pentru a salva lumea de un deznodământ fatal. 
  Vizionare Plăcută !

 Link 1
Link 2
 

Link alternativ .....  https://goo.gl/TZEJiV

   Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar

Surse:   http://f-hd.net/tomorrowland-2015-vezi-online-hd-subtitrat/
http://hdfilmeonline.biz/tomorrowland-2015-film-online-subtitrat/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 27.03.2019 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************