luni, 2 iunie 2014

Metamorfoza

                                            ♥ ♥ ♥
 “Sustin venirea stelarilor
  Va aflati intr-un punct in care metamorfoza este destul de avansata in multi dintre voi.Nu mai sunteti copilul plin de intrebari incuietoare si nici speriati de propriile voastre ganduri ca ieri.Existenta voastra sa schimbat usor in ultimul an,daca faceti o trecere prin toata aceasta perioada o sa vedeti clar pasii care i-ati facut,cum gandeati anul trecut in ianuarie si cum ganditi acum.Mai exista vre-o asemanare? S-a schimbat ceva in voi? Cat de lung este drumul parcurs de voi? Va mai recunoasteti ? Aveti alte intelegeri acum? Raspundeti pentru voi daca va este greu sa aratati si altora pasii facuti de voi,desi este bine sa spuneti tuturor cat de mult ati progresat.Acesti pasi nu au fost chiar usori pentru niciunul dintre voi,de aceia cei din jurul vostru trebuie sa stie ca daca voi ati putut sa va schimbati o pot face si ei macar un procent mic atat cat sa scape de comportamente care nu fac cinste unui om,indiferent de gradul lui de evolutie.Evolutia este ca educatia care o primiti aici de la parintii vostri,unii ajungeti destul de sus ca si intelect,altii destul de jos,dar si cei de jos trebuie sa aiba un elementar bun simt.In evolutie este cam acelasi principiu,unii au evoluat destul de mult ,dar cei de jos trebuie sa invete lucrurile elementare si comportamentul aberant de tip animalic nu face parte din evolutie,acolo vorbim de o pierdere a identitatii umane,ramanand un instinct animalic de pradator prin orice fac aceste fiinte.

   Iluzia a avut limite fara numar,viata va fost grea de multe ori,fiecare zi pentru unii oameni a fost un cosmar teribil,dar oricat de grea ar fi viata si indiferent de cum arata lumea din jur sufletul nu trebuie sa isi piarda frumusetea lasata de Dumnezeu.Saracia,mizeria,orice alta mizerie a lumii nu trebuie sa va stearga sufletul.In momentul cand sufletul vostru a disparut complet in spatele mizeriei ati pierdut definit calea,va conduce doar mizeria si voi ca umani sunteti nimic alceva decat mizerie care lasa mizerie pe unde trece,infesteaza ca o infectie aceasta mizerie mediul unde traiti,lumea in care v-ati nascut.Asta doriti???


   In lumea asta nu suntet nici vulnerabili,nici pierduti,nici neajutorati,nici pierduti fata speranta,toate aceste lucruri sunt doar scornela mintii voastre infinit de mici care nu poate sa judece alceva decat aceste lucruri.Sunteti fiinte extrem de evoluate de unde veniti,daca sunteti amnezici asta nu inseamna ca sunteti si neevoluati,lasati acele ganduri grele,intunecate si pline de durere deoparte si iesiti la Lumina,ea va asteapta inca de cand ati pasit aici,dar voi ati fost prea ocupati sa va plangeti de mila intr-o lume care arata asa cum o vedeti pentru ca voi toti ati constuit-o ca furnicile .Ati fost foarte inventivi,nu ati pierdut nimic din vedere in aceasta creatie malefica,acum este timpul sa daramati tot si sa curatati ce ati cladit.Lumea asta nu mai vrea iluzie,sunteti aici sa construiti o particica din lumea voastra de origine.Nu uitati acest lucru,lasati iluzia deoparte,scoateti capul la lumina si claditi ceea ce ati venit sa claditi.


   Umanitatea a cerut trezirea,este greu sa se de-a jos din patul iluziei unde a dormit milenii,dar omida se transforma intr-un fluture frumos.Aripile voastre acum sunt fragile,va este frica sa zburati ,dar esenta voastra va va invata acest zbor maret care este parte din voi, Dumnezeu asa va creat iar voi asta veti face o infinitate de timp.

Namaste!Maria
♥ ♥ ♥

    În fiecare seara la ora 21:00 ora Romaniei va astept sa va alaturati rugaciunilor  care le vom  face  pentru Romania si planeta.Ne vom ruga in intervalul 21:00-21:30,in acest timp pret de cateva minute va rog sa vizualizati cum voi sunteti un pilon de lumina care face conexiunea cu grila planetara si inima planetei,astfel vom activa grila de deasupra Romaniei transmitand energia noastra in acea zona.

Sursa :  
http://inspatelescenei2012.blogspot.com.es/2014/03/metamorfoza.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *