miercuri, 20 noiembrie 2013

Saturn și taxa pe stâlp...

     Dacă nu sunteți unde trebuie veți fi mutat, dacă nu sunteți lângă cine trebuie veți fi mutat, dacă ați făcut ce nu trebuia veți fi forțat să faceți, dacă ați luat prea mult veți înapoia...
       Printre planetele care se află acum în zona Scorpionului se află una temută de astrologi, considerată malefică: Saturn. Mie nu îmi pare o planetă malefică, ci una care nu se încurcă cu jumătăţi de masură și nu acceptă scuzele viclene ale celor ce au încalcat Legile Divine. Ai exagerat, plăteşti ! cu suferinţă ! totul vine acum la pachet şi cu dobândă ! Nimic nu este întâmplător. Unde a fost nedreptate va fi taxată, unde a fost minciună, hoţie, falsitate, laşitate, lipsă de demnitate/verticalitate, etc, vin taxe. Taxa pe stâlp, de exemplu, este o taxă pe laşitate şi o vor plăti toţi laşii şi fricoşii. Totul trebuie plătit, este modul lui Dumnezeu de a acţiona acolo unde ignoranţa, laşitatea şi falsitatea este în exces.
       Saturn pe unde trece, va aduce dezastre în viaţa celor care au fost lacomi, au furat bunurile altora fără să le pese câtuși de puțin de efecte, au luat decizii fără să ţina seama ce dureri și pagube pot provoca altora, au minţit, au înşelat, au acţionat dupa bunul plac ignorând semnalele sufletului. El taxează prin durere, prin suferinţă, fiind cea mai buna formă de învățătură acolo unde n-am voit să învăţăm prin bucurie. Ce am zis noi? : lasă că nimeni nu vede ce gândesc, ce mint, ce fur, ce înşel, ce excrochez, ce căpuşez, ce manipulez, ce ignorant sunt dar cu zeci de diplome la gât, nu mă ştie nimeni c-am mituit să pot încălca legea, etc... Saturn dărâmă zidul tău construit pe ignoranţă şi te va lovi acolo unde te doare cel mai tare: în imaginea ta, cea care credeai că o au ceilalţi despre tine, acolo în acel locşor care credeai că este stâlpul tău de putere în faţa celorlalţi, iar suferinţa interioară va fi dovada că Saturn te-a nimerit. Acolo unde ai exagerat, ai fost nepăsător cu ştiinţă sau fără ştiinţă..


   Astfel că ceea ce vedem că se întamplă de ceva timp încoace, căderi de bursă, criza economică, pierderi de bunuri, suferința, etc, la nivel naţional şi internaţional, se petrece şi la nivel individual. Unii pierd bunuri, funcţii, parteneri,etc şi nu sunt afectaţi emoţional, ei ştiu că oricând o pot lua de la cap căci au ceva în el; alţii însă au investit mult în minciună, prefăcătorie, diplome, traininguri,etc și le va cădea pălăria în noroi, în timp ce unii sunt scoşi din o zonă în care pur şi simplu nu aveau ce căuta acolo.
       Dar suferinţele care vin în urma acestor evenimente nu sunt decât lecții pe lăcomie, fraudă, minciuni, prefăcătorie, înșelăciuni, dependențe fie personale fie pe neam, manipulare, iar acolo unde acestea au fost folosite din plin, planetele lucrează să echilibreze situaţia. Vedem încă la tv descoperiri de fraude, arestări, dezvăluiri de tot felul, etc, toate sunt efecte ale lui Saturn în Scorpion. Dar Saturn trece prin zona multor energii astrale, însă în zona Scorpionului are un efect special. Scorpionul este capabil să vadă dincolo de aparențe, este un bun strateg. El, Scorpionul, este precum un chirurg care aduce la suprafață latura pe care omul o ascunde de ceilalți. Este tăios și direct, dar totodată misterios și profund, el este Raiul şi Iadul la un loc, este Demonul și Înțeleptul, este Maestrul Alb și Negru, depinde ce activează fiecare în el.
       Saturn-profesorul dur, vine acum și va da pedepse celor care au folosit abuziv și egoist puterea, banii, potenţialul, ezoterismul, intelectul, sexualitatea, minciuna, dar va aduce la suprafață noi descoperiri în domeniul ştiinţei, medicinii, invenţiilor tehnice,etc; dar pe lângă toate acestea va scoate la suprafaţă tot ce este urât şi frumos în om, și acest urât sau frumos ascuns până acum devine vizibil în ochii tuturor din jur.

       Am scris acest articol ca să știți la ce să vă așteptaţi în viaţa voastră încă doi ani de acum încolo în caz ca aveți surpriza să vedeți la cei din jur o latură nouă, de care nu știați. Tot ce este ascuns în om și a fost abil ascuns, acoperit de prefăcătorie sau ignorat de invidia celorlalți, acum iese la suprafaţă într-un mod plăcut sau neplăcut pentru cei din jur.

       Partea bună aici este că energia Scorpionului ne ajută să vedem în oameni calităţile care până acum nu le puteam vedea în jur. Celelalte zodii nu au această capacitate de a vedea atât de departe şi nici precizia de a ’’ataca chirurgical’’ acolo unde este puroi. Veţi vedea familia, prietenii, partenerii, aşa cum sunt ei în realitate, veţi vedea părţile urâte şi frumoase din oameni, cele care nu le-aţi putut vedea până acum- dacă nu dețineți un ochi înțelept și pătrunzător, Saturn în Scorpion vă va ajuta să știți cu cine v-ați aliat.     Parțile frumoase din om sunt plăcute când le descoperim, durerile dezamăgirilor vor fi însă crunte, dificil de acceptat şi de iertat ... dar este și asta o lecție de învățat pentru că multora le-a placut să fie lingușiți, mințiți, admirați, au avut așteptări. Va urma o perioadă în care cei ajunşi în poziţii de putere prin metode lipsite de onestitate vor fi daţi la o parte de pe scaunul lor şi cu cât a fost mai mare grandomania, făţărnicia şi obraznicia cu atât suferinţa va fi mai profundă. Toţi cei care și-au ales parteneri de viață din motive egoiste, lipsind sinceritatea și iubirea dezinteresată, căpuşindu-se reciproc, se vor separa, indiferent că este vorba de colaboratori, parteneri de afaceri, parteneri de viaţă. Vom avea ocazia să-i vedem pe oameni așa cum sunt ei, cu bune cu rele, vom vedea latura demonică şi latura divină din om, depinde ce a cultivat până acum fiecare. Atenție, nu este vorba de oglindire cum mai nou se speculează pe internet, mulţi neînțelegând ce înseamnă oglindirea conform teoriei lui C.Jung. A observa şi a fi furios sau extaziat de admiraţie pe ceea ce vezi, sunt lucruri foarte diferite. Una este analiza şi observaţia, alta este perturbarea emoţională care are loc acolo unde sufletul este încă imatur sau aflat în dezechilibru şi are nevoie de lecții.

       Aceste energii ne vor ajuta acum să ne rupem de cei care ne ţin pe loc, familie, parteneri, prieteni care nu sunt de folos în evoluţia sufletului nostru şi care până acum din complezenţă sau interes erau legaţi de noi. Îi vom vedea mai clar pe cei ahtiaţi după putere, lacomi de bani , pe cei care s-au instalat în poziţii sociale, intelectuale, spirituale, etc doar din interesul propriei imagini şi de a face bani- cât mai mulţi bani pe fondul naivităţii şi ignoranţei umane. Fuga aceasta de până acum după consolidarea imaginii de sine sau a poziţiei sociale, va fi taxată; acolo unde imaginea de sine s-a împodobit cu lucruri nemeritate, s-a îmbracat în haina falsă a tiparelor sociale şi mentalităţilor rigide, vor apărea taxele Divine. Pe rînd, toţi vor fi copiii ce vor vedea hainele invizibile ale Împăratului care de fapt e în fundul gol. Pentru aceştia vine Apocalipsa, pentru că teritoriul lor va fi scufundat ca să lase loc altora.


    Lecțiile vor fi dure pentru mulţi, când vor descoperi în cine au avut încredere, cui i-au încredinţat sentimentele, aprecierea, iubirea, bunurile, etc, ocazie cu care trebuie să accepte realitatea, dar să ştiţi că drumul spre Lumina (cunoaştere) trece prin Întuneric (ignoranţă). Dezamăgirile vor fi crunte, încă doi ani de acum încolo şi vor veni de la cei apropiaţi astfel că relaxaţi-vă şi întrebaţi-vă ce schimbare trebuie să faceţi. Fiecare va lua propria-i decizie dacă mai rămâne sau nu în acel parteneriat, job sau prietenie, depinde de puterea de iertare a fiecăruia. Însa a ierta un om nu înseamnă a-i suporta mai departe urâciunea, nu este nimeni obligat să suporte urâciunea cuiva decât dacă există frică în acel om..frica de a se iubi şi respecta pe sine. Nici Spiritele din lumile de Lumina când coboară în tenebre nu stau prea mult acolo, se îndepărtează căci mirosul este pestilenţial. Mă bucur că încă nu suntem în 7D căci am fi simţit cu toţii mirosul aurelor celor din jur, iar cei care au deja activă aceasta capacitate ştiu la ce mă refer. A ierta este o latură nobilă a omului, uneori însă este nevoie de timp pentru vindecarea rănilor, dar întotdeauna să vă întrebați: De ce am atras această situație? Ce am de învățat de aici? De ce admit o asemenea situaţie? Și veți descoperi că veți găsi mereu răspunsuri dacă sunteți sinceri cu voi înșivă.


       Apoi Saturn, dragul de el, va merge mai departe și peste doi ani va trece în altă zonă energetică, va aduce noi lecții dure celor care s-au folosit abuziv sau egoist de intuiție, inventivitate, spiritualitate, medicină, tehnologie. El își are rolul său, în timp ce restul planetelor își au contribuția proprie la modificarea mersului societăţii. Planetele însă nu ne vor lăsa în pace și prin energia lor, periodic, ne scot din zona inactivității, îndemnându-ne să reacționăm, să efectuăm schimbări, să descoperim ceva nou, să avem curajul schimbării, să ne opunem aspectelor distrugătoare, să ne iubim pe noi şi Viaţa. Dacă până acum a existat o perioadă de relax în care fiecare a acționat de capul lui, crezând că el însuşi este Dumnezeu sau necrezând în Dumnezeu sau crezând într-un fals Dumnezeu, lucrurile se vor schimba şi vedem acest aspect anunţat de planetele care se află acum în zona Scorpionului. Pentru pământeni un milion de ani pare mult, pentru lumile astrale nu există timp, sau ar fi ca şi cum un milion de ani reprezintă o zi pentru noi. Această perioadă a permis, ca multe altele de fapt, ca cei întrupaţi să fie expuşi la o serie de provocări pentru a experimenta viaţa, a înțelege lecţiile, a lua decizii , a emite emoţii , toate acestea având rolul de emancipare a conştiinţei sau dimpotrivă a decăderii ei, depinde ce decizie ia fiecare.
 

       
Vizionare Plăcută ! 

 Sursa: http://life-spiritual-coaching.blogspot.ro/2013/11/saturn-si-taxa-pe-stalp.html 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 25.02.2018 *

*********************************************************************
* Proiectul Cunoașterea este Universală va fi inaugurat în Octombrie 2018. Acesta va avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. *
*********************************************************************