miercuri, 30 octombrie 2013

ECLIPSA TOTALĂ DE SOARE ÎN SCORPION = 3 NOIEMBRIE 2013 ORA 14:50, ORA ROMÂNIEI = " TRANSFORMARE PRIN SUFERINȚĂ"

Preluare, datorită importanței, din : http://adriana-astro.com/eclipsa-totala-de-soare-in-scorpion-3-noiembrie-2013-ora-1450-ora-romaniei-transformare-prin-suferinta/


astro_2gw_425_eclipsa_de_soare_in_scorpion_2013.66406.11915
     În astrologie, Eclipsele de Soare sunt configurații astrale puternice ce prevestesc începuturi,  evenimente importante atât la nivel personal cât și la nivel de societate și întreaga lume. Toate eclipsele vorbesc despre schimbare, dar o schimbare în acord cu destinul fiecăruia.
       Eclipsa de Soare are loc în momentul de Lună Nouă, atunci când Soarele și Luna ocupă același grad zodiacal în apropierea unui Nod Lunar, deci sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare, asociate cu noi începuturi, uneori aceste începuturi pot fi radicale. În cazul Eclipsei  totale de Soare, Luna este foarte aproape de Pamânt în aliniere perfectă cu Soarele, Luna este suficient de mare pentru a bloca în totalitate lumina de la Soare ,  este un lucru foarte rar, calea eclipsei este foarte îngustă .  Această eclipsă durează 1 minut și 39 secunde, va fi vizibilă în Oceanul Atlantic la est de Florida, în Africa (Gabon, Congo, Uganda), în Coasta de Fildeș și Ghana ( Oceanul Atlantic de Sud).
      În astrologia veche se spune că de obicei eclipsele se formează în zonele nelocuite de oameni, atunci când calea eclipsei trece peste zone populate, atunci se poate vorbi de un impact direct a energiei eclipsei asupra acestor zone.
eclipsa de soare
   Eclipsa totală de Soare din 3 noiembrie 2013  are loc în faza de Luna Noua în Scorpion ( Soarele în Scorpion în  conjuncție cu Luna în Scorpion )  gradul 11: 15 în apropierea Nodului Nord  Lunar în Scorpion gradul 7:21, este o eclipsă ce poate aduce oportunități imense pentru viitor.  Nodul Nord care susține această eclipsă totală de Soare oferă putere pentru scopurile necesare vieții noastre, destinului nostru, nu este o cale ușoară, dar  este singura care ofera evoluție. Cu Nodul Nord în Scorpion în conjuncție cu această Eclipsă totală de Soare trebuie să ne asumam lecțiile trecutului pentru a putea merge pe un teritoriu necunoscut, este un timp  puternic al conștientizării trecutului și al pașirii pe o cale nouă ce oferă succes, fericire, abundență, noroc, libertate. Nodul Nord este un magnet de tragere spre necunoscut, este muncă, este grea; în timp ce nodul sud este un magnet de tragere spre ceva ce deja știi,  nu ai nimic de învățat, te ține pe loc. O eclipsă poate fi benefică în momentul în care putem elimina elementele învechite din viața noastră și/sau oamenii care ne țin pe loc . Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemănător lui Jupiter , reprezintă o cale în care lecțiile de viată întalnite dar și metodele puse la dispoziție ne pot ajuta să creștem, să evoluăm, să trăim în armonie. Eclipsa de Soare în conjuncție cu Nodul Nord în Scorpion îndeamnă la riscuri , transformare, pasiune, schimbare totală a domeniului de viață energizat în harta natală. A venit timpul în care să căutăm acei oameni, doctrine care pot să ne ajute, să ne elibereze  de ceea ce stagnează în viața noastră.  Scorpionul este subtil , investigator , perspicace , inteligent și are capacitatea de a atrage și concentra atenția celorlalți spre ceea ce este considerat important și spre misterele ascunse ale vieții. Nodul Nord în Scorpion ce susține această Eclipsă totală de Soare ne va cufunda într-un proces de transformare care va taia legăturile vechi și va permite să avem acces la adevărata putere care nu are nimic de-a face cu ceea ce deținem. Cu cât vom renunța mai repede la “lucrurile vechi “ din viața noastră, cu atât situațiile noi , persoanele noi vor fi atrase ca un magnet în viața noastră.  Eclipsele se repetă pe același grad zodiacal la fiecare 19 ani, dacă una dintre planetele din harta natală este “ lovită , energizată " de către această eclipsă totală de soare, puteți merge în trecut pentru a vedea ce schimbări profunde au fost în viața voastră.
    Pentru unii influența eclipsei poate fi subtilă în timp ce pentru alții poate fi destul de intensă indicând noi începuturi, schimbări radicale, știri neașteptate, surprize de tot felul.  Această Eclipsă de Soare în Scorpion are  o influență deosebită asupra semnelor fixe : Scorpion, Taur, Leu, Varsator; în special asupra celor născuți în jurul datei de 3 ( plus , minus cinci zile ).

   Eclipsa de Soare în Scorpion este în casa VIII, asta înseamnă că temele simbolizate de energia scorpionică sunt accentuate, deoarece casa VIII este casa naturala a acestui semn. Această Eclipsă de Soare în Scorpion în casa VIII elimină, transformă, regenerează situații de viață, modele emoționale, dorințe profunde, valori materiale, intime și relaționale. Cum casa VIII este o casă plină de mistere, secrete de suflet, constrângeri, afaceri, corporații, obsesii, tabuuri, emoții ascunse, aici, viața intimă, banii, puterea, manipularea  transformă viața. În mod tradițional, această casă este o casă a taxelor, sexului, morții, transformării, aici învățăm că totul trebuie plătit, tot ce primim și tot ce dăm ne conduce viața în bine sau în rău, nimic nu este gratuit, magazinul astral ne dă o carte de credit dar cu cât acumulăm mai multe datorii cu atât ne este mai greu să privim în viitor deoarece trecutul ne ține blocați pe dobânzile acumulate.
  Această Eclipsă totală de Soare în Scorpion, gradul 11, face parte dintr-o configurație astrală mai rară, un YOD ce ne pregătește să înțelegem și să realizăm scopul nostru divin.

imagine
       Un Yod implică planete așezate într-un triunghi isoscel alungit format din două planete în sextil 
(aspect benefic la 60 de grade) și ambele planete în aspect de inconjuncție ( aspect de 150 grade , orbul trebuie să fie până în trei grade) cu a treia planetă numită focar. Este un aspect ce arată un scop special, este un puzzle ceresc, există aici ceva prestabilit sau predestinat, nu întâmplător este numită “degetul lui Dumnezeu”. Focarul Yodului prin semn și casă relevă misiunea specială de îndeplinit, este Degetul sau mâna destinului. Este un punct de transformare ce aduce puncte de cotitură, bifurcații, crize ce schimbă calea, direcția prin transformarea conștiinței noastre.
   Yodul  nostru este  format din :
* un aspect de sextil ( aspect benefic de 60 grade ) între Eclipsa de Soare și Marte în Fecioară, acest aspect arată că energia noastră ne ajută să ne concentrăm asupra a ceea ce ne dorim. Marte în Fecioară se află în domiciliul natural al lui Mercur iar Mercur se află în domiciliul natural al lui Marte, cele doua planete sunt în recepție mutuală și se manifestă ca o fuziune între cele două energii, cele două planete se susțin, calitățile semnelor acestor două planete se pot adiționa.  Marte în Fecioară și Mercur în Scorpion lucrează mână în mână pentru susținerea noastră, dar singura problemă este aceea că Mercur este retrograd (pași în trecut, reeditare, refacere), astfel, putem avea sentimentul că ceva încă ne ține pe loc ( pot fi probleme în afaceri, o pierdere importantă, moartea cuiva apropiat, banii unui partener, emoții toxice, secrete, lupta pentru putere) și nu vedem imediat impactul pozitiv al acestei eclipse în viața noastră.
* un aspect de inconjuncție între Marte în Fecioară și Uranus retrograd în Berbec. Dacă Marte în Fecioară este luptătorul atent la orice detaliu, este perfecționistul, gândește un plan pe care vrea să-l respecte pas cu pas; Uranus în Berbec este schimbarea , neașteptatul, șocul, perturbă fără avertizare, eliberează, trezește. Din acest motiv, lucrurile pot apărea destul de neclare, ele trebuiesc reajustate dacă vrem să obținem un echilibru între aceste două energii. Apare aici o lipsă a abilitații naturale de a acționa în special când apar situații noi,  lipsește intuiția și capacitatea de a ne schimba dorințele și modul de acțiune, nu avem nici o dorință pentru schimbare. Putem să ne bucurăm de potențialul acestui aspect de inconjuncție, atunci când vom încerca să dăm dorințelor noastre un suflu spiritual, când vom încerca să înțelegem ca dorințele pur materiale nu sunt suficiente pentru evoluția sufletului nostru. Acest lucru nu poate fi făcut fără o luptă a noastră către individualizare, către unicitatea noastră; dar această luptă este însoțită de lecții și experiențe dificile. Acest aspect poate face să simțim o anumită presiune în direcția realizării unor dorințe, dar trebuie să învățăm că nu putem face dintr-o dată totul, trebuie sa fim atenți la priorități. Dorința unor victorii rapide va conduce la alegeri greșite, de aceea vă recomand mare atenție.

 * un aspect de inconjuncție între Soare, Luna în Scorpion și Uranus retrograd în Berbec ce aduce dificultăți de adaptare, schimbare la tot ce este nou, ieșit din tipare. Aici, avem nevoie să facem ajustări care să ne permită să ne exprimăm talentele unice și gândurile originale. Dacă ignorăm  “chemarea la schimbare”, vom experimenta fel de fel de crize existențiale. Greșelile apar de obicei prin atitudinea dezechilibrată față de schimbare. Agitația, mândria, egoismul, nervozitatea, impulsivitatea, nerăbdarea conduc la o viață instabilă și la împrăștierea energiilor în alegeri greșite, de aceea vă recomand să nu săriți de la un lucru la altul fără a termina nimic.
   Atât  Luna cât și Uranus au de-a face cu schimbarea dar  fiecare privește această noțiune într-un mod total diferit. Luna semnifică schimbarea la nivelul existențial lumesc, în timp ce Uranus este simbolul schimbărilor monumentale în lumea ideilor. Luna influențează ritmul natural al vieții, un ritm previzibil în timp ce Uranus implică o ruptură cu trecutul și o schimbare bruscă. Relațiile pot trece prin fel de fel de șocuri, separări, divorțuri și asta din cauza unor noi definiții date emoțiilor.

   Uranus, ca planeta focar a acestui Yod, perturbă într-un mod spectaculos scopul special al sufletului nostru  datorită reacțiilor imprevizibile. Pot apărea multe surprize în această perioadă, problemele vechi (Uranus retrograd) prind iarăși viață într-un mod inedit. Uranus retrograd aduce în general inversări neașteptate, în semnul Berbecului și în casa I, aceste modificări sunt destul de personale și destul de accentuate.  “ Reinventează-te “  spune Uranus retrograd în Berbec, iar ca deget al lui Dumnezeu , trebuie să încercăm să facem acest lucru prin noi înșine.

uranus retrograd
    Saturn în Scorpion este un “ jucător mare “ în acest moment, este pe gradul 14 Scorpion în conjuncție cu Eclipsa de Soare. Poate oferi o oarecare stabilitate dar și limitări, pierderi, frică în fața schimbării. Cum rolul unei Eclipse de Soare este de a da deoparte tot ceea ce nu mai servește scopului nostru, destinului nostru, Saturn poate  să ne faca să fim extrem de atenți la “ pragul pe care vrem să-l sărim “ acuma.
   Eclipsa de Soare în Scorpion  are un suport deosebit și în asteroizii 53311TNO Deucalion, 65489 TNO Ceto, 3811 Karma, 1866 Sisif, 1566 Icar, 4946 Askalapus. Asteroizii oferă sensuri precise unei diagrame astrale, iar eu am devenit “dependentă “ de ei.
deucalion
 

   În mitologie, Deucalion este supraviețuitorul Potopului. El a fost fiul lui Prometeu cel care a adus “focul” omenirii. Când Jupiter a decis să distrugă omenirea pentru relele ei, Deucalion a supraviețuit alături de soția lui Pyrrha într-o barcă și așa omenirea a fost regenerată. Obosit de lumea care a devenit din ce în ce mai rea, fiecare om era în razboi cu celalalt fără să mai respecte nici o lege, lipsa siguranței, strigătele de ajutor ale celor asupriți și săraci l-au făcut pe Jupiter să trimită asupra pământului multă, multă apa, să-i distrugă. Deși el a trimis ploi, furtuni, oamenii au continuat lupta, jefuirea celorlalți. Doar Deucalion ajutat de tatăl lui și-a construit o barcă fiind pregătit pentru orice fel de furtună. “ A doua zi vine potopul, i-a spus Prometeu lui Deucalion, asigură-te că ești pregătit pentru asta fiul meu “. Deucalion cu Pyrrha s-au urcat în barcă și au plutit în condiții de siguranță în apele din ce în ce mai mari. Peste tot era numai apă, pamântul era tot acoperit de apă iar barca lor a plutit în derivă multe zile. După un timp ploaia a stat, apele s-au retras iar barca lor a fost deviată pe un munte numit Parnassus. Tristețea lor  a fost imensă deoarece știau că sunt singurii supraviețuitori. În timp ce mergeau încercând să se gândească la ce ar trebui să facă, Mercur mesagerul lui Dumnezeu apare în fața lui Deucalion și-l întreabă : “ Spune-mi ce vrei și vei avea tot ce îți dorești”.
Mai presus de toate lucrurile, aș vrea să văd acest pământ populat din nou, căci fără vecini, prieteni, lumea este un loc foarte singuratic îi răspunde Deucalion. Atunci Mercur îi spune să coboare de pe munte și să arunce oasele mamei lui peste umeri în spate”. Cu aceste cuvine, Mercur s-a făcut nevăzut. Gândindu-se bine la mesajul lui Mercur, și-a dat seama că "mama lui” este pământul iar oasele nu sunt decât pietre. Atunci, au coborât de pe munte și au început să arunce pietrele, cele aruncate în spate de Deucalion au dat naștere la bărbați iar cele aruncate de Pyrrha au dat naștere la femei. Deucalion a devenit regele lor, i-a așezat în casele lor, i-a invățat să lucreze pământul, să trăiască mult mai fericiți, mai bine decât cei care au locuit pe pământ înainte de inundații. În astrologie, Deucalion arată capacitatea de a te ridica deasupra unor probleme grave, există ceva pregătit din timp pentru supraviețuire (poate fi un sfat bun, un proiect, un studiu, o casă, o persoană, etc), permite restabilirea vieții chiar și după un eșec major. Este o șansă de a repara greșelile din trecut (el a supraviețuit potopului și a fost ajutat să repopuleze pământul), este o doua șansă, să găsim calea de supraviețuire prin tot ce ține de temeri, auto-amăgiri, răni sufletești, dorințe, temeri, să ne ridicăm deasupra emoțiilor toxice. În fuziunea cu Eclipsa de Soare, suntem ajutați “să spălăm” toate relele, ideile preconcepute, trecutul, astfel încât să “ recreem, re-populăm “ viața noastră. Suntem ajutați (el a fost ajutat de tatăl lui dar și de un mesager divin) în această perioadă, trebuie să fim atenți la ceea ce vine la noi în această perioadă, ar trebui să le luăm în considerare. Deucalion ne îndeamnă să ne ridicăm deasupra emoțiilor, sentimentelor toxice (inundații), să fim atenți la mesajele pe care le primim (Mercur), la ajutorul pe care îl putem primi (el a fost ajutat de tatăl lui să-și facă barca cu care a supraviețuit potopului), să ne deschidem către situațiile de viață noi, oameni noi, locuri noi. Eclipsa de Soare aduce totdeauna ceva benefic evoluției noastre, dar Deucalion este o piatră de încercare în acest moment. Sunteți pregătiți să faceți față unui potop emoțional,  sunteți pregătiți să treceți peste emoțiile toxice, peste dependențele de tot felul ?
   65489 TNO Ceto  a primit numele după un monstru marin hidos din mitologia greacă. Ceto  este personificarea pericolelor mării, este teroarea necunoscută. Termenul Cetaceu folosit pentru balene, delfini  este un termen inspirat de numele acestei zeițe. Acuma, Ceto în Scorpion ne spune că putem avea reacții monstruoase în cazul în care structura vieții noastre este atacată, deci mare grijă.
ceto
  
  În astrologie, 1866, Sisif arăta un loc în care devenim nemiloși, șmecheri, agresivi în atingerea și realizarea obiectivelor personale. În cele din urmă, Sisif este o zonă în care împingem mereu o dorință pe un deal de netrecut, acest lucru poate fi o relație care nu duce nicăieri, o carieră în care facem repetitiv aceleași lucruri dar care nu oferă evoluție. Oricum, se poate spune că este un loc în care chiar dacă “ajungem sus pe deal cu o dorință“, putem pierde fructul dorinței și ne întoarcem din nou la început, este o muncă inutilă care nu duce decât la frustrare. Acest lucru poate fi ca o pedeapsă divină pentru credința nostră că suntem deasupra tuturor și merităm aceste lucruri cu orice preț. Sisif pune în evidență cinci caracteristici: repetitiv, inutil, temporar, laborios, lipsit de valoare, munca în zadar.
sisif
 
    Eclipsa de Soare în Scorpion de mână cu asteroizii Karma, Sisif, Deucalion, Ceto arată că vom culege ceea ce am semănat, ceea ce am pregătit pentru trecerea peste pietrele de încercare ale destinului. De multe ori vom repeta un lucru, o relație până vom/ne vom învăța lecțiile.

mercur retrograd
    Mercur, mesagerul lui Dumnezeu, este acum retrograd (trecut, vești din trecut, oameni din trecut, secrete) și face o recepție mutuală cu Marte în Fecioară care merge de mână cu asteroidul  4946 Askalapus, dar face și un aspect de conjuncție cu Nodul Nord în Scorpion. Mercur retrograd în Scorpion ne ajută să găsim detaliile pierdute pe drum legate de o experiență, ne ajută să discutăm cu cineva din trecut pentru a reverifica anumite lucruri, este imaginea de ansamblu a unei situații din viața noastră, dar care acum se completează cu detaliile lipsă. În conjuncție cu Nodul Nord, aceste detalii descoperite de Mercur retrograd pot reinventa viața noastră, pot conduce către adevărata cale a sufletului nostru.
    În mitologie, Askalaphus își ducea traiul și îndeplinea fel de fel de sarcini în lumea întunecată a lui Pluto. Ca orice personaj mitologic care iese în evidență cu o temă concretă, și Askalaphus iese în evidență prin povestea de viață a lui Persephone (Proserpina), fata lui Demeter – Ceres. Pluto - Hades a fost lovit de una din săgețile lui Eros (pus de mama lui , Venus); în consecință, prințul întunericului cum a văzut-o pe Persephona, orbit de  frumusețea, nevinovăția, inocenta ei, a răpit-o. Ceres a fost foarte supărată de dispariția fetei, a refuzat să se întoarcă pe Muntele Olimp, a pustiit pământul. Îngrijorat, Jupiter l-a trimis pe Hermes-Mercur la Pluto pentru a negocia problema, pentru a o lăsa pe fata să se întoarcă la mama ei. Înainte de a-i da drumul, Pluto i-a dat să înghită șase semințe de rodie semnificând căsătoria lor și forțarea Persefonei să se întoarcă la el timp de șase luni.

     Askalaphus a văzut acest lucru și a fugit  să-i spună lui Ceres. Înfuriată, Ceres l-a transformat pe Askalaphus în bufniță, o pasăre de rău augur, o pasăre care prin vocea ei anunță lucruri adevărate, dar triste, vestește durerea .  Furia lui Ceres nu are legatură cu Askalaphus, ci cu adevărul spus de el, un adevăr care durea și o forța atât pe ea cât și pe fiica ei să suporte anumite consecințe (Persephone  a trebuit să se întoarcă la Pluto). În alte povești se spune că Ceres înfuriată, l-a închis pe Askalaphus sub o piatră, dar acesta a fost eliberat de Hercule. Atunci când Ceres a dat din nou ochii cu el, ea l-a transformat într-o bufniță.
    În astrologie, 4946 Askalaphus are de-a face cu adevărul care odată spus transformă viața  celui care spune, dar și viața celui despre care se spune vestea. Askalaphus aduce incapacitatea de a pastra doar pentru tine ceea ce vezi, este un simbol al indiscreției, informare ce aduce probleme, transformări, teamă, repulsie dar și lucruri referitoare la medicină, medici, asistență medicală. El a fost singurul martor al consumării semințelor de rodie de către Persefona, el spune adevărul dar este pedepsit în loc să fie recompensat. Mărturia lui chiar dacă este adevarată, este dăunatoare celui în favoarea căruia este spusă. Astfel, Marte care este unul din guvernatorii Eclipsei de Soare în Scorpion, energizează acest asteroid, asta înseamnă că din dorința de a face bine putem face totuși mult rău. Cum Marte în conjuncție cu Askalaphus sunt în casa VI și în conjuncție cu casa VII, adevărul poate fi legat de un loc de muncă, colegi, sănătate, partener de viață, asociați; este un adevăr care doare și transformă. Tot ce ține de medicină, medici, asistență medicală capată o mare amploare în această perioadă prin fel de fel de informări, articole, emisiuni televizate care spun adevărul și numai adevărul. Ceea ce puteți afla în această perioadă, chiar dacă este un mesaj sincer este totuși dăunător, nu vă convine și veți avea tendința să vă răzbunați pe cel care vă aduce mesajul sau care va spune adevărul. Există povești de viață care chiar dacă spun adevărul, ele trebuiesc ținute bine, altfel … , deci vă recomand să fiți cât mai discreți și mai atenți.
Askalapus rămâne un avertizor dar și un vindecator în aceste zile.

     Cel de-al doilea guverator al Eclipsei de Soare în Scorpion este Pluto în Capricorn în conjuncție cu asteroidul 1566 Icarus în casa X, o casă a carierei, a vieții sociale. Principala poveste despre Icarus este încercarea lui de a scăpa din Creta cu ajutorul unor aripi din ceara și pene construite de tatăl lui. El a ignorat instrucțiunile, sfaturile date de tatăl lui ca în timpul zborului să nu se apropie prea mult de soare, dar nici prea aproape de mare. Copleșit de amețeala zborului, Icarus a uitat de sfaturi și s-a apropiat  prea mult de soare, ceara s-a topit iar el a căzut în mare și a murit. În astrologie, Icarus reprezintă capacitatea de eliberare prin asumarea unor riscuri, ce facem pentru a ne elibera de constrângeri, de limitări, de relații restrictive,  situații sau atitudini care ne “sufocă“. De multe ori este important să ne asumam anumite riscuri, dar trebuie să fim atenți să nu ne lăsăm duși de succesul de moment uitând de fapt de scopul propriu zis. Semnul și casa în care apare asteroidul Icarus ne vorbesc despre asumarea unor riscuri, iar instrumentele cu care vom lucra sunt aptitudinile, materialele disponibile pe moment, fără o pregătire prea temeinică. Daedalus (tatăl lui)  a construit aripile lui Icarus din ceea ce avea la îndemână, în momentul respectiv, și  i-a dat instrucțiuni clare pentru a putea reuși. Putem realiza lucruri mari cu ceea ce avem pe moment, dar trebuie să fim atenți să nu ne supraestimăm propriile abilități, trebuie să delimităm clar ce putem realiza,  de o nebunie de  moment; dacă nu ne recunoaștem propriile limite, putem să ne asumăm riscuri inutile, prostești împotriva unui sfat bun primit de la oamenii cu mai multă experiență, de la cei apropiați de sufletul nostru.” Dacă nu riști, nu câștigi “ vrea să ne spună această energie; Icarus poate arăta un domeniu din viața noastră în care trebuie să ne asumăm un anumit risc dacă dorim să trecem dincolo de tipare, de orice limitare indicată de semnul  și casa astrologică energizată. Icarus într-un semn zodiacal poate arăta calitățile pe care noi trebuie să le dezvoltăm în asumarea unui risc dar și acele trăsături care pot conduce la căderea noastră. Icarus într-o casă astrologică arată domeniul de viață în care trebuie uneori să riscăm, să ne dorim libertatea cu orice preț, dar care probabil nu ne reușește din cauza  “unui zbor prea mare“,  prin ignorarea unui sfat bun, prin lipsa auto-disciplinei. Pluto în conjuncție cu Icar arată transformare totală, regenerare datorită asumării unui risc în domeniul carierei, reputație, vocație, recunoaștere socială, autoritate. Acțiunile necugetate, nepăsarea, incapacitatea de a accepta un sfat bun pot conduce la auto-distrugere, la o catastrofă, deci fiți atenți, nu încercați să credeți că voi controlați totul.
     Schimbările radicale fac parte din limbajul karmic al unei Eclipse de Soare, acest lucru depinde foarte mult de harta natală a fiecăruia și de planetele natale energizate, în timp se va vedea că această schimbare are  “în interiorul ei înțelepciune”.  A venit timpul pentru ceva nou, dacă Eclipsa deschide o “cale nouă“ pentru voi, este bine să aveți curajul să mergeți pe această cale, cu siguranță este o cale pentru iluminare, auto-descoperire. Alegerea este a voastră, dar dacă vă opuneți acestei schimbări rămânând în situațiile obișnuite, dar de care sunteți nemulțumiți, puteți avea probleme de sănătate și  asta din cauza frustrărilor existente. În harta natală, casa astrologică energizată de eclipsă corespunde de multe ori cu ceva care se termină în partea aceasta a vieții, ceva se închide într-un mod semnificativ. Toate eclipsele aduc un timp al schimbării; actuala este o schimbare semnificativă ce va corecta traiectoria destinului nostru cu sau fără voia noastră. A te opune acestei energii este ca și cum vrei să “te lupți cu un cutremur de intensitate mare“. Toate problemele care ne frânează sau ne împiedică să ne ducem la îndeplinire destinul nostru sunt evidențiate și suntem ajutați să le dăm deoparte, să le eliminăm; o eclipsă chiar nu ne vrea răul, noi suntem cei care ne facem rău insistând asupra unor lucruri, oameni care ne frustreză, obosesc;  uitând astfel de rolul nostru aici.
     Ce aveți în barca voastră vă întreabă această Eclipsă de mână cu Deucalion ?
  În harta mea natală, această Eclipsă energizează casa VIII, asta înseamnă că a venit timpul să mă folosesc de ”barca“ construită de mai mulți ani ( astrologia ),  pentru a trece peste moartea unei persoane foarte importante pentru sufletul meu (sufletul meu pereche), despre care într-o zi voi scrie un articol.
                     Adriana Tudosa

  Sursa : http://adriana-astro.com/eclipsa-totala-de-soare-in-scorpion-3-noiembrie-2013-ora-1450-ora-romaniei-transformare-prin-suferinta/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *