luni, 22 aprilie 2013

Existența energiei orgonice


   In acest articol, va vom prezenta un mini-documentar exceptional despre Wilhelm Reich si energia orgonica. Iata cateva idei principale din acest articol:
   In anii 1940, un refugiat austriac ce a ajuns in America, fugind de nazistii germani, dr. Wilhelm Reich, a facut o descoperire stiintifica privind existenta unei energii necunoscute, ce exista in atmosfera, in spatiu si in organismele vii. Descoperita accidental, dr.Reich a demonstrat ca aceasta energie de culoare albastra, se gaseste si radiaza din microorganisme, plante, animale si oameni. Aceasta energie exista, de asemenea, intr-o forma libera, in atmosfera superioara, dar si in vidul inalt. El a numit aceasta ENERGIE ORGONICA.
   Energia orgonica, asa cum a scris si dr.Reich, e sinonima cu energia vietii. Respinsa mult timp de catre oamenii de stiinta, dar acceptata de oamenii obisnuiti din intreaga lume, energia orgonica poate fi stransa sub forma libera, direct din atmosfera, intr-un dispozitiv pe care l-a denumit acumulatorul orgonic. Inchis intr-o suprafata de inalta capacitate, compus din straturi succesive din izolatori si conductori speciali, acumulatorul orgonic permite o incarcare inalta in interior, facilitand astfel studiul direct si dezvaluind multe din proprietatile sale.
Vitalitatea unei persoane este o functie a incarcarii orgonice a omului si a atmosferei, si poate fi crescuta punand o persoana sa stea in interiorului acumulatorului orgonic. Acumulatorul orgonic a crescut sistemul imunitar al persoanelor care au stat in interiorul sau 30 min/zi, timp de cateva zile, facandu-le astfel mai sanatoase si reducand simptomele unor boli. Atat de incredibile au fost vindecarile produse de acumulatorul orgonic, astfel incat Dr.Theodore Wolf, un pionier in medicina psihosomatica, si asociat cu dr. Reich, a numit acumulatorul orgonic cea mai importanta descoperire din istoria medicinii. Un alt doctor german a folosit acumulatorul orgonic in tratarea arsurilor grave.
Dr. Reich credea ca atat uraganele, cat si galaxiile au fost create si puse in miscare de curenti giganti de energie orgonica, intr-un dans cosmic similar atractiei sexuale dintre femei si barbati. El credea ca energia orgonica umple spatiul, satisfacand astfel vechile descrieri din cosmologie privind eterul, pe care astronomia moderna o numeste gresit ca fiind “materia intunecata”. Dr.Reich a dezvoltat, totodata, dispozitive de energie orgonice pentru a afecta atmosfera orgonica, in nori, pentru a aduce ploaie in timpul secetei, sau chiar in deserturi mari. Dr. Reich a demonstrat aceeasi energie a vietii sau energie orgonica intr-un numar de experimente controlate cu atentie.
Pentru a beneficia de efectele energiei orgonice, va INVITAM SA PURTATI ORGONII ALMEEA de pe site-ul www.orgoni.almeea.com.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************