duminică, 22 februarie 2015

Filmul de Duminică : Ziua în care Pământul s-a oprit (2008)

    În 1928, în timpul unei expediții pe înzăpeziții munți Karakoram din India, un alpinist vede o sferă strălucitoare. El o atinge și apoi se trezește după o pierdere a cunoștinței bruscă având o cicatrice pe mână, iar sfera nu mai este de găsit. În zilele noastre, guvernul Statelor Unite alcătuiește în grabă o echipă de oameni de ştiinţă, incluzând-o pe profesoara de la Princeston Dr. Helen Benson (Jennifer Connelly), pentru a stabili un plan de supraviețuire atunci când se pune problema ca un obiect necunoscut masiv, ce se deplasează cu o zecime din viteza luminii, să lovească Manhattan-ul.
    Obiectul, însă, încetinește exact înaintea impactului și se dovedește a fi o navă spațială sferică, aterizând ușor în Central Park. Din acea navă iese un extraterestru ce se regăsește imediat înconjurat de forțe militare ostile, armate până-n dinți. Din cauza confuziei create și lipsa unui lider autoritar, unul dintre soldați deschide focul și îl împușcă pe extraterestru. Apoi iese din navă un robot imens pentru a proteja extraterestrul și emite un val de energie care paralizează temporar oamenii și perturbă toate sistemele electrice din orașul New York. Extraterestrul ordonă apoi robotului să se oprească.
    Extraterestrul rănit este apoi dus la un spital militar unde i se scoate glonțul și chirurgul descoperă că trupul asemănător oamenilor al extraterestrului este acoperit de un costum spațial confecționat dintr-un material asemănător placentei. Creatura respectivă se dezvoltă rapid și se transformă în Klaatu (Keanu Reeves). Klaatu are înfăţișarea bărbatului de la începutul filmului, de la care au luat mostre de ADN. Klaatu o informează pe Regina Jackson (Kathy Bates), responsabilă cu Apărarea Naţională, că reprezintă un grup de extratereștrii ce doresc să discute cu ONU. Jackson refuză cererea lui și ordonă să fie reținut și dus într-o locație sigură pentru a fi interogat. Klaatu reușeste să evadeze cu ajutorul lui Helen și sunt apoi urmăriți de autorități prin Newark, New Jersey, iar celor doi li se alătură și fiul vitreg al lui Helen, Jacob (Jaden Smith).
 Vizionare Plăcută !


 Cu Lumină în Pace și Iubire !

 LinkPC , descarci și vezi când vrei ...

 Sursa : http://www.onlinehd.info/the-day-the-earth-stood-still-2008/#data

Un comentariu: