vineri, 19 august 2016

SerialFain: V09e5+6

 Bun găsit dragilor, azi vă ofer episoadele cinci și șase spre vizionare din acest serial științifico-fantastic, deci un amestec de fantezie și adevăr. A trecut ceva timp de la premiera serialului, unii l-au văzut alții nu; părerile pot fi diferite, după modul de percepere, analiză și înțelegere a fiecăruia.  Fiind științifico-fantastic, deci un amestec de adevăr cunoscut cu mai puțin cunoscut plus ceva fantezie ca să fie pe gustul tuturor. Este un serial ce-l recomand, îl prezint dar nu-l comentez sub nici o formă, lăsându-ți posibilitatea și plăcerea de a descoperi singur ce știi, ce nu știi, ce vor să știi și ce se ascunde ; apoi să înțelegi aspectele oculte, intriga și acțiunea; cine, ce, cum, unde și mai ales cazualul de ce.
 Vizionare Plăcută ! 

Episodul 5: Bun Venit la război - Erica descoperă că viața ei este în pericol,  atunci când este atacată în propria casă. Grijile lui Ryan cresc datorită sarcinii ciudate a Valerie.
  
Episodul 6: Bucata de carne - Prin amabilitatea șefei Ana, oamenii sunt invitați să urce pe navele ET. Sarcina de Valerie se accelerează și Tyler descoperă ceva ce nu trebuia să știe.sau  Linkuri alternative . . . ep. 5 aici și ep. 6 aici .

   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa: http://www.veziserialeonline.info/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu