vineri, 22 decembrie 2017

REALITATEA ADEVĂRULUI


    Bun găsit dragilor,  astăzi vă prezint spre vizionare un documentar 2016 cu multe figuri/persoane cunoscute, experiențe și învățături ce vă pot fi de folos. 
   Acest document documentar extrem de provocator explorează relația dintre spiritualitate, religie și medicina plantelor. Conținând lideri de vârf, printre care Deepak Chopra, Ram Dass, Marianne Williamson, Sri Sri Ravi Shankar și găzduit de Mike "Zappy" Zapolin, filmul explorează modalitățile de accesare a realității prin medicina de plante, Ayahuasca și meditația. Include primele interviuri de acest gen cu cei mai buni guru spirituali, celebrități și oameni de toate credințele, despre această legătură intrigantă și despre experiențele lor personale cu spiritualitate și transcendență.
     De-a lungul istoriei ființele umane au căutat porți către spiritualitate care au inclus meditația, rugăciunea și medicina plantelor. Religiile iudeo-creștine, tradițiile vedice și ritualurile șamanistice includ toate tehnicile concentrate asupra depășirii realității fizice. Aceste tehnici antice au fost descoperite și sunt acum disponibile pentru societate, permițând capacitatea noastră de a atinge realitatea reală și trezirea noastră.

   Interviurile cu oamenii de știință de vârf validează fuziunea dintre spiritualitate și știință.
    Conștientizarea la nivel mondial a filmului este menită să spargă "iluzia realității" și să permită spectatorilor să avanseze spre un viitor mai semnificativ și mai pașnic. Producătorii de filme realizează interviuri cu liderii de astăzi din întreaga lume, în timp ce captează cultura și energia unora dintre cele mai spirituale locuri de pe pământ, inclusiv Peru, Roma, Maui, Costa Rica și Universitatea Maharishi de Management din Fairfield, Iowa.



 Vizionare Plăcută !

Opțiunea 1
 
Opțiunea 2


Link alternativ :  ...   https://goo.gl/Mt5B7m

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Sursa :    https://therealityoftruth.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************