duminică, 13 decembrie 2015

Recomandare film: Babylon 5 (1) : La Începuturi

 Bun găsit dragilor,
  începem azi, puțin cam târziu ca oră a zilei, dar niciodată nu este prea târziu să învățăm din lecțiile vieții; un drum lung de șapte filme ce vor prezenta diferite aspecte științifico-fantastice dintr-o poveste inedită și captivantă.
   Împăratul Londo Mollari spune povestea războiului Pământ-Minbari care  aproape a distrus umanitatea și mai târziu a inspirat ultima și cea mai bună speranță pentru pace. 
  Acest film este o introducere la serialul Babylon 5, ce are 5 sezoane și 7 filme complementare, și reprezintă sugestiv personajele și părțile participante de-a lungul serialului.

* Pentru a viziona filmul la o mai bună calitate, accesează ok.ru (butonul-simbol din stânga-sus a monitor-player), Vizionare Plăcută !

   Cu Lumină în Pace și Iubire !
  
    Paul Marian PolMar

P.S. : Aceste șapte filme sunt pentru a face o introducere, prezentare și clarificări ale serialului în diferite faze de desfășurare ale acestuia; cele 5 sezoane în totalitate, le puteți găsi pe internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *