duminică, 20 decembrie 2015

Recomandare film : Babylon 5 (2) : Reuniunea


 Bun găsit dragilor,
   azi continuăm cu povestirea Împăratului Lando Molari, partea a doua, al doilea film dintre cele șapte propuse în această serie de prezentare. Iată câteva detaliile despre film :

  În anul 2257 terestru, o multitudine de oameni și alte civilizații se adună în spațiu neutru, la noua stație Babylon, care a devenit recent operațională.  
  Babylon 5 a fost construit ca un loc de întâlnire în zona neutră pentru discutarea și rezolvarea problemelor dintre cele cinci civilizații majore ale galaxiei: oamenii, Narn, Centauri, Minbari și Vorlonii. Comandantul Jeffrey Sinclair este responsabilul la conducerea stației. 
 Personalul stației așteaptă sosirea ambasadorul Kosh Naranek din Imperiul Vorlon; o navă de transport vine de pe Pământ, aducând pe Lyta Alexander, un telepat-uman care se alătură echipajului stației și Del Varner, un civil. Ambasadorul Kosh ajunge cu două zile înainte de termen; la puțin timp de la sosirea pe stație se îmbolnăvește; se pare că este o încercare de otrăvire. Medicul-șef de pe Babylon 5, Dr. Kyle, conduce o investigație medicală și caută soluții pentru a preveni moartea ambasadorului Kosh, în timp ce șeful securității, Michael Garibaldi efectuează o investigație 
(...)
   Lt. Takashima declară Babylon 5 deschis pentru afaceri. * Pentru a viziona filmul la o mai bună calitate, accesează ok.ru (butonul-simbol din stânga-sus a monitor-player),
Vizionare Plăcută !

   Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

P.S. : Aceste șapte filme sunt pentru a face o introducere, prezentare și anumite clarificări ale serialului în diferite faze de desfășurare ale acestuia; cele 5 sezoane în totalitate, le puteți găsi pe internet.

Surse : Rețeaua de internet și wikipedia 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *