duminică, 22 noiembrie 2015

Remember Duminical : Drunvalo Melchizedek : Geometria Sacră - Floarea Vieții

  Bun găsit dragilor,
     Un adevărat explorator al conștiinței, Drunvalo Melchizedek (Melchisedec) apare ca o persoană cu inima mare, un om blând care s-a întrupat în corpul său fizic în anul 1972 (fără a mai trece prin procesul nașterii, și-a însușit un corp al unei persoane care deja trăia pe Pământ; vezi termenul de walk-in). El și-a păstrat întreaga sa memorie pe parcursul diferitelor vieți și dimensiuni variate ale conștiinței. Este om de știință, fizician, inventator, vindecător și învățător. Principalul său scop este de a ajuta oamenii Pământului să se adapteze mai bine schimbărilor viitoarei ere. El spune că cea mai importantă muncă a noastră este aceea de a ne aminti despre Merkaba (Mercaba) noastră, câmpul energetic și eteric care exista în jurul corpului nostru și care s-a aflat într-o stare de anestezie de la scufundarea Atlantidei, care s-a petrecut în urmă cu aproximativ 13.000 ani. Drunvalo și adepții lui ne învață despre sănătatea perfectă, starea de bine și transformarea spirituală care i-a naștere în urma activării Merkabei, ajungându-se la un contact mai profund cu Sine suprem și la "protecții neparalele"  … de-a lungul schimbărilor prin care va trece Pământul precum și la îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții umane. Merkaba este activată printr-o metoda veche de respirație care a fost învățată original în Școala Egipteană a Misterelor.(Descriere preluată site AUM-Portal pentru evoluţia ta spirituală). Seminar ținut în Guadalajara, Mexic, mai 2003.  
  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Surse : http://333ina.blogspot.com.es/2009/10/drunvalo-melchizedek-geometria-sacra.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *