duminică, 15 februarie 2015

Sfidătorul - Lo Sfidante – Cum îți folosești mintea

    Lo Sfidante este un documentar despre mintea umană și despre posibilele ei pericole, când nu există armonie conștientă, atât în viața ei de zi cu zi cât și pe o cale spirituală. 
  Cuvântul SFIDĂTOR indică un complex de forțe interne native, nearmonizate, ce acționează în câmpul conștiinței umane, aducând și menținând atenția, concentrarea, rutina ... (precum un pom în bătaia vântului) într-o stare de inconștiență și identificată cu construcții mentale ireale.  
" Ți-ai văzut vreodată Adversarul ? "Veșminte negre și din ceață, care se tem de lumină. Phobos îl însoțește, ceața este peste puterea ta. Deimos este săgeata sa, scântei în noaptea Sufletului".   

Adversarul are fața acoperită. A ta. Este parte din tine, ... , ești Tu." 


" Dacă vreți să realizați Trezirea, trebuie să o practicați neîntârziat, 
aici și acum."  Dogen Zenji
Cu Lumină în Pace și Iubire ! 

 Cu LinkP1PC și LinkP2PC poți vedea filmul când ai timp.

Sursa : https://sites.google.com/site/filmepentruspirit/documentare/lo-sfidante

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *