duminică, 9 noiembrie 2014

Filmul de duminică : SEXUL - Poarta Secretă Spre Rai (2006)

  AVERTISMENT:  
  Vizionarea acestui documentar este precum alegerea pastilei roșii din filmul Matrix. După ce veți vedea acest film, nu vei putea da înapoi ignorând conținutul său. Acesta este un mare și simplu adevăr ce a trebuit să fie păstrat secret  în mod continuu  pentru a se evita eliminarea sa din istoria umanității de către cei care nu înțeleg. În cazul în care nu ești pregătit pentru această cunoașterea prezentată în acest film, repet, nu-l viziona. Nu mă fac responsabil pentru eventualele efecte sau traume psihologice ce-ți poate provoca prin cunoașterea acestui adevăr de viață, dacă ești nepregătit.
                                   *              *                * 

    sunteți de acord , sau nu, cu conținutul acestui film, cred că ar trebui să fie abordate ca cea mai mare dintre problemele noastre: relația noastră cu sexul.  Am observat titlul videoclipului este un pic înșelătoare, așa cum veți ști după ce ați terminat vizionarea. Acesta va putea naște multe controverse.
     Sexul poate fi folosit pentru a crea bune și rele, individul trebuie să aleagă între a sluji fecioara sau prostituata; Nu puteți sluji la doi stăpâni: iubirea și desfrâul nu pot fi amestecate, mare frază mare adevăr, definește una dintre cele mai mari convingeri actuale neîmpărtășită încă de multă lume.
    Forța sexuală, fiind cea mai profundă din timpuri imemoriale în Cosmos și în Om, este considerat în tantrism ca eros cosmogonic ,  Șarpele eruptiv din puterile noastre magice și cauza principală a Cosmosului.
  "Când un bărbat și o femeie, conectați sexual cu un minim posibil de mișcări, adică, doar cele care sunt necesare pentru menținerea și extinderea focului, fac ca uniunea sexuala să fie, de asemenea, o legătură psihică, numai atunci vor avea posibilitatea de a încărca electric ganglionii cefalorahidian, care sunt legați de glanda pineală, suveranul organismul , plus, de asemenea, plexul solar cu numeroasele plexuri  radiante pentru ficat, intestine, rinichi și splină. "
   În timpul Arcanului, Sexul Magic, Tantrismul alb sau Maithuna prin firul brahman al coloanei cerebro-spinale, marile centre specifice ale corpului sunt alimentate. Așa, cum în Maithuna, eroul face să circule Ens Seminis transmutat spre interior și sus,  fără a pierde o singură picătură de elixir prețios. 



                                   Cu Lumină în Pace și Iubire !  


Surse :   http://fymaaa.blogspot.com.es/2010/04/sexul-poarta-secreta-spre-rai-17042010.html

  http://www.eltauniversitate.ro/

http://www.filmedocumentare.com/sexul-poarta-secreta-spre-rai/

https://www.youtube.com/channel/UCFXRAQBsLcuwwf1-24IAvug 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************