luni, 4 august 2014

ARHANGHEL METATRON : Mesaj important


  Arhanghelul Metatron:

Vreau ca lumea întreagă să știe această săptămână este crucială pentru dezvoltarea voastră în vederea Ascensiunii. Energiile continuă să se reverse în forță pe întreaga planetă, trezind potențialul cristalin din ADN-ul vostru. Pentru cei care sunt dispuși și deschiși să treacă în vibrații mai înalte, este un moment de mare schimbare și dezvoltare. Pentru cei care sunt încă adormiți și neîncrezători, nu este cazul, așa cum spuneți voi. Oricum, veți avea de suferit toate modificările în creștere.


  Am creat acest plan împreună, desigur, fiecare putându-și aduce contribuția. Acest aranjament este perfect proiectat pentru a permite fiecărui suflet sa ascensioneze la fel de repede după cum se simte în stare. Unii dintre voi au fost conștienți înainte de a veni aici, ca veți încurcați în anumite privințe, fie printr-o gândire negativa, fie ca nu ați atins anterior un nivel ridicat de dezvoltare. Indiferent de preferințele voastre, există o "pistă" pentru voi și Sinele vostru Înalt, care sa va ghideze în consecință.

  Este foarte diferit aici sus în dimensiunile superioare. Nu există absolut nici o competiție pentru poziții de conducere, de responsabilitate sau de "putere". De fapt, este imposibil pentru un suflet sa călătoreasca în dimensiuni mai mari decât in cele in care s-a adaptat; aceasta este o chestiune de adaptare la atmosfera din fiecare dimensiune, una câte una, pe măsură ce practicati si invatati in multe, multe vieti, la fel ca aici, atunci când avansati de la o clasă la alta. Steve Beckow descrie foarte clar aceasta dinamica într-o mica carte electronica intitulată "Rase extraterestre negative."

  Nu fiti speriati de acest titlu. Este benefic să știti că nu trebuie să vă faceți griji. Aceste ființe nu mai sunt autorizate să se apropie de Pamant. Sunteti o planetă în curs de ascensiune și sunteți sub protecția Federatiei Galactice. Nu vă faceți griji.

  Ați învățat deja fiecare nivel de vibrație necesită un efort si o adaptare fizica. Acest lucru este valabil indiferent dacă vă aflați într-un corp uman sau înntr-un corp de lumina din dimensiuni superioare. De exemplu, dacă sunteți un suflet tânăr care si-a început lecțiile și a reusit tranziția sa spunem de la dimensiunea 5 la dimensiunea 6, este un prilej de sărbătoare și felicitări. A cincea dimensiune este punctul de plecare al tuturor sufletelor. Se poate cobora in vibratii inferioare daca se doreste, cu toate că este un efort pentru noi, care suntem obisnuiti cu atmosfera mai ușoara si superioara decat 9 D. Aceasta este ceea ce am făcut noi, pentru  gestionarea tranziției vietii pe Pământ, în acest moment.


  
  Chiar și cel mai ambitios suflet, nu se poate ridica la un nivel mai inalt decât cel pe care l-a atins prin activitatea de învățare, pentru a se ridica la un nivel de vibrații mai luminoase. Deci, vedeți, așa cum este în cer, la fel este si pe Pământ. Aceia dintre voi care obisnuiau sa călătoreasca prin dimensiunile mai inalte, nu vor fi dezorientati si nici nu vor avea vreo dificultate sa se inalte odata cu energiile care sosesc in acest moment. Cei care opun rezistenta, sau care sunt mai puțin experimentați, vor alege o cale mai lenta. Fara probleme. Nu este o cursa; toată lumea ajunge la final. Cu toate acestea, vă recomandăm să alegeti calea cea mai rapida și cea mai ridicata. Aceasta va accelera procesul Ascensiunii pentru toți.

  Acum, dragii mei, cooperati cu Sinele vostru Superior pentru a va defini obiectivul. Este important pentru toată lumea să se concentreze pe propria ascensiune acum, indiferent de nivelul la care vi-ati fixat obiectivul. Aceasta Ascensiune este pentru toți cei care sunt aici. Cei care au ales o cale de întuneric vor avea posibilitatea de a se trezi, iar calea lor ii va conduce atat de departe, cat le va corespunde lor. Vedeti voi, în acest fel toată lumea este protejata. Dacă ați atins un nivel înalt de evoluție si lucrati in dimensiuni superioare, nu veti fi deranjati de cei aflati intr-un autobuz plin cu natafleti si curiosi. În același timp, cei care se simt confortabil și bine adaptati in dimensiunea 6, vor primi sarcina sa urce spre dimensiunea 7 sau mai mare.

  Sunteți cu toții elevi ai Școlii de Dezvoltare a Sufletului. Acest lucru este principalul nostru interes și obiectivul din fiecare viață. Veți observa că oamenii se vor grupa acum pe niveluri, pentru a forma grupuri si pentru a lucra cu cei care sunt pe acelasi nivel cu al lor. Avem programe pentru toti. Unii dintre cei care citesc aceste mesaje din familia *Cine are nevoie de lumina?*, au *ales să nu participe* de aceasta data, deoarece au simțit conținutul a devenit din ce în ce mai exigent și dificil pentru ei. Este în ordine; acest lucru ne permite să continuam să ne ridicam ștacheta pentru restul dintre voi. Poate ati observat că aceste mesaje au o orientare mai psihologica și sunt mult mai complexe decât altele. Este proiectat și in acord prealabil cu *canalul* care a fost format pentru aceasta.

  Acest proces de selecție înseamnă pentru acei dintre voi care sunt Maestrii Ascensionati din tărâmuri superioare, din experiența  voastra anterioară, ca vă veți simți din ce in ce mai izolati în experiența voastra cotidiana. Se poate ca voi vedeti prietenii și familia voastra ca "se abat de pe cale" din punctul vostru de vedere. Ei pot alege să va ridiculizeze și sa-si bata joc de interesul pe care voi il aratati în dezvoltarea spirituală, distanțându-se de discursul vostru despre lucruri importante inimii voastre, care constitue fondul identității voastre actuale. Nu ii condamnati si nu încercați sa încetiniti, la cererea lor. Cautati în schimb, compania celor care accepta ceea ce simtiti acum - urgența de a servi și de a intensifica sinele pentru a-l face cel mai bun instrument posibil de lucru a lui Dumnezeu.

   Vi-am oferit mai multe site-uri web, *canale*. Colega lui Kathryn, Gabrielle, detine o pagină de Facebook (este timpul sa depășiti prejudecățile impotriva Facebook) pentru a pune la dispozitie un loc de întâlnire pentru cei care sunt pe calea rapida a Ascensiunii. Se numește Healing for Ascension Tour Group. Mediul Facebook este potrivit pentru a crea un forum interactiv de întâlnire al oamenilor cu aceeasi sensibilitate, de fapt, aceasta este cea mai bună utilizare posibila pentru acest instrument "modern". Noi nu reducem utilitatea sa, la cea a unei "rețele sociale mass-media." Ci poate fi folosita într-un mod mult mai avansat, pentru a conecta lucrătorii noștri de lumină de pe teren, unii cu altii.

  Vedeti voi, eu recunosc progresul vostru și să vă încurajez să continuati să va ridicati și vă oferim toate instrumentele necesare pentru a va atinge scopul. Un Maestru Înălțat nu ramane izolat și nici nu se plânge alții i se opun. Desigur ca ceilalți vi se opun; aceasta este reacția normală, atunci când cineva se confruntă cu ceva ce nu înțelege, iar ei sunt încă ferm blocati în dimensiuni inferioare ale dualitatii pământești.

  Eliberati-va acum de orice regret, de orice durere din experiențele de "respingere", ale semenilor vostri. Rețineți nimic din toate acestea nu este personal, e doar modul în care ființele umane reacționează la provocările actuale. Luati propria cale într-o anticipare plină de bucurie prin care va veti întâlni cu alții care va întâmpina și recunosc terenul comun pe care pasiti împreună din acel moment. Este o experiență care oferă într-adevăr incantare inimii, sa colaborati cu alte persoane care împărtășesc aceleași experiente identice cu ale voastre.

  Imaginati-va intr-o enorma sala de bal. Este o sărbătoare mare și toată lumea este invitată. Utilizați-va radarul pentru a găsi parteneri de dans a căror energie sa fie compatibilă cu a voastra, deoarece in aceasta sala, fiecare asculta muzica care îi place. Nu există restricții, nu există reguli de urmat, nimic de dovedit. Unii din această sala imensa vor valsa cu plăcere, alții vor face figuri "boogie electrice", altii vor efectua pasi de dans in grup in doi timpi, sub o atenta coregrafie, iar altii vor practica bizare rotații, pe care voi le numiti "twerking". Nu judecati ceea ce fac alții, în schimb indreptati-va spre grupul al cărui ritm va umple de bucurie și vă face să vă doriți să va alăturati la dans.

  Este timpul vostru sa straluciti, iubitii mei. Lărgiti cercul vostru; luati contact cu cei pe care nu ii cunoasteti încă. Acesta este momentul trierii, de a fi pe faza și de a oferi confort și inspirație altora. Fiti in serviciul celorlalti, spunandu-le mesajul, dar dacă ei refuză să-l asculte, mergeti pe drumul vostru. Fiti un explorator al posibilităților, un detector de sentimente profunde. Unii dintre voi nu se cunosc inca, deoarece inca nu v-ati autoproclamat Mari Maestri. Maestri nu fac asta, desigur. Ei fac pur și simplu munca pe care Dumnezeu le-a cerut-o și-i lasa pe alții sa aprecieze. Ei învață de exemplu sa fie transparenti cu privire la ceea ce simt și cum văd ei lumea. Acesta este cel mai eficient mod de predare - pe care Socrate l-a făcut celebru și a ramas in continuare, calea spre Adevăr. A nu se confunda acest lucru cu invatamantul profesoral sau gimnazial intelectual. Metoda socratica este un mod de a fi.

  Noi vă cerem acum sa fiti mai vizibili. Prezentati-va opiniile într-o maniera simpla, directa si inimoasa. Nu este momentul argumentarilor intelectuale sau a prezentarilor de dovezi pentru  susținerea opiniei voastre. Vorbiti despre experienta voastra personala, despre sentimentele voastre cele mai profunde și despre dragostea voastra. Faceti povestea călătoriei sufletului vostru interesanta pentru alții si povestiti-le-o voi insiva. Toată lumea iubește o poveste bună. Faceti povestea ascensiunii voastre reala si accesibila pentru ceilalți, arătându-le bucuria pe care vi-o oferă  viața, emoția pe care o resimțiti atunci când va treziti intr-o nouă zi. Credința pe care o resimțiti în inima voastra, trebuie  fie palpabila pentru ceilalti. Nu trebuie să-i dati un nume, Dumnezeu, sau chiar să faceti referire. Spuneti lumii despre energiile crescande ale planetei și despre experienta emoției voastre, despre usurinta cu care absorbiti beneficiile vibrațiilor superioare, provenind din Cosmos     Alăturați-vă nouă, Companiei Cerului, pentru exprimarea Iubirii, Compasiunii și Înțelegerii nelimitate pe care o resimțiți pentru cei care vă ies în cale. Fiecare întâlnire întâmplătoare, fiecare silabă pe care voi o pronunțați și fiecare pas pe care îl faceți, contează în realizarea Marelui Vis al Ascensiunii. 

    Sunteți echipa noastră, Frații noștri și Surorile noastre dragi și noi vă iubim foarte mult.

  Partenerul vostru în Ascensiune, Metatron.

Transcribed by Kathryn E. May ... www.whoneedslight.org

Traducere: Light Writer                      Sursa :  mesagerulluimihail.blogspot.ro  

 Cu Lumină în Pace și Iubire !  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *