joi, 20 martie 2014

NESARA, va fi anunțată în curând !

  Este pentru prima dată când vin la voi prin intermediul acestui canal și de acum în colo voi veni la voi o dată pe săptămână în secvență. Esența tuturor mesajelor aduse vouă vor avea subiectul NESARA. Acesta va fi subiectul tratat în următoarele săptămâni. Și aceasta nu doar prin afirmația mesajelor mele dar de asemenea peste tot pe pământ. NESARA este pe cale de a fi dezvăluită în scurt timp.

  Vreau sa spun ca NESARA se va manifesta in realitatea voastra foarte curand. Toate pregatirile voastre au fost efectuate corespunzator si incheiate astfel incat NESARA va veni cu adevarat in realitatea voastra de Acum.

Inainte de a vorbi despre NESARA, totusi - in viitor respectiv la Momentul Acum (Prezent) as vrea sa ma intorc putin in timp pentru toti aceea care nu stiu cu exactitate ceea ce presupune. Voi face o scurta introducere, si aceasta va fi intr-adevar foarte scurta, deoarece NESARA ar putea fi trasa inapoi - foarte departe -  intr-o anumita incarnare cand eu mergeam aici pe Pamant si am perceput primele mele ganduri despre cum am putea elibera omenirea - s-o eliberam de sclavia banilor in adevaratul sens.

De atunci am devenit constient de faptul ca doar banii au fost cu adevarat radacina tuturor relelor de pe pamant. A fost ideea mea de ai face pe oameni sa posede suficienti bani in scopul de a le permite sa se elibereze de aceasta sclavie profunda.

Vorbim de sclavie, nu in termenii vostrii de gandire, ci despre acea sclavie exercitata de catre banci, intreprinderi, guverne. Pentru ca banii fac legea - banii au toata puterea, iar cei care-i poseda detin intotdeauna controlul asupra intregii omeniri.

Acestea au fost gandurile mele  de a incepe cu si niciodata - in acele vremuri din trecut - am fost in stare sa elaborez in cele din urma aceste idei deoarece a trebuit sa trec inca odata in spirit dupa moartea mea pamanteasca aici. Cu toate acestea m-am reintors pe Pamant mai tarziu in alte reincarnari si am primit sarcini speciale de la Creatorul nostru, sa elaborez mai multe detalii de baza pentru NESARA. Aceasta a fost sarcina mea speciala - sa acumulez totul pentru a crea fundamentul de baza pentru Nesara, astfel incat omenirea sa poata fi construita impreuna cu Gaia in perioada Ascensiunii a tuturor cerintelor de baza pentru eliberarea lor. 

NESARA va aduce o mare schimbare - NESARA va elibera omenirea si acest lucru se va intampla destul de repede, vreau sa spun ca va fi manifestata si ancorata in realitatea voastra in foarte scurt timp. Toate pregatirile au fost facute asa cum am mentionat in introducere. Mai exista cateva mici detalii ramase, foarte mici care mai trebuie lucrate, dupa care totul va fi pregatit si dupa cum a fost deja anuntat de Arhanghelul Mihail, Presedintele Statelor Unite ale Americii va face anuntul. El este primul om care face acest anunt, dupa ce a fost anuntat de spirite. Nu ne este permis sa procedam in acest fel - suntem aici doar sa va asistam. Barack Obama va anunta NESARA!

NESARA - acest lucru este prezent in multe minti umane si aceasta-i include si pe cei care se tem de NESARA. Ei se tem si de Barack Obama ca va publica acest subiect printr-un anunt oficial - si tot ceea ce tine de bani va suferi o mare schimbare.

Acest anunt va fi atat de zguduitor si va exercita o influenta enorma asupra politicii, economiei, asupra bancilor, intreprinderilor si asupra vietilor oamenilor de zi cu zi. 

Trebuie sa intelegeti acest lucru - in conformitate cu toate fostele convingeri din dualitate - nimic nu poate fi facut fara bani - nu exista nici un fel de control - nu mai au nicio putere!


Asa sunt rezultatele in cazul in care toate fundatiile le sunt luate de sub picioarele celor puternici, care au detinut  toate posturile de control pana-n prezent - si consecvent ei vor elibera orice sansa de a se mai imbogati. Astfel ei vor elibera si vor fi lipsiti de orice putere de control asupra omenirii in timp util.


Fiti constienti de aceasta: banii sunt radacina tuturor relelor - care au schimbat lumea noastra atat de mult. Si asta cu mii de ani in urma - intotdeauna au fost banii, aurul sau pietrele pretioase sau orice altceva ar fi putut fi cumparat in orice fel.

Structurile de putere vor fi modificate si schimbate in intregime acum - din moment ce nu mai exista bani si nici o posibilitate sa-si exercite puterea.

In cazul in care nu pot fi platite salariile - din cauza lipsei de bani - persoanelor care lucreaza pentru toate agentiile de putere - trebuie sa intelegeti pe deplin acest lucru - deoarece exsista multi oameni care lucreaza pentru puterile intunecate doar pentru ca au fost platiti pentru asta - este foarte important si esential sa intelegeti aceste fapte de viata in adevarata lor esenta. Cum puterile intunecate asa numitele *Elite*, sunt menite de mine sa fie incarnate aici pe Pamant cu scopul de a priva umanitatea de tot ceea ce face viata valoroasa aici.

Nu este problema nici unei rase extraterestre sau fiinte - absolut deloc - acestia sunt oameni ca voi - avand doar o tinta anume de a se imbogati in orice mod in viata si de a-si exersa din ce in ce mai mult controlul asupra colegilor umani! Va implor - sa intelegeti si sa percepeti asta in acest context!

Si aici intervine NESARA, ea fiind baza a tot, cu scopul de a le retrage orice putere de control.

Acum, urmatoarea voastra intrebare va fi: *Ce consecinte vor avea toate acestea pentru voi si viata voastra aici?*

Vor exista cateva consecinte considerabil de mari pentru voi, deoarece depindeti de modul de viata bazat pe suma de bani pe care o posedati - sunteti dependenti de bani. Trebuie sa va cumparati toate bunurile cu bani - toate produsele alimentare si toate facturile le platiti cu bani, deasemenea. Va veti intreba cum veti mai putea sa fiti capabili sa va mai platiti facturile - alimentele - cum voi putea sa platesc pe cineva care munceste pentru mine - mana de lucru - montajul profesional sau reparatul la casa? Toate aceste intrebari sunt pe buna dreptate puse si au si o justificare intr-un fel.

Totusi va spun ca toate acestea nu vor mai fi necesare dupa cateva zile de la rularea NESARA. De cand NESARA va fi anuntata, vor fi instalate  noi sisteme pentru toti de a atrage suficiente fonduri banesti pentru a fi utilizate.

Se va proceda in felul urmator:
Fiecare dintre voi, adult sau copil, va primi o anumita suma de bani - si este o suma mare de bani. Acesti bani vor fi dati fiecarui adult sau copil in asa fel, incat toata lumea sa aibe suficienti bani pentru a-si plati facturile, achizitiile si tot ceea ce trebuie pentru a duce o viata decenta.

Si cel mai bun lucru dintre toate acestea este ca toti fostii bogatasi nu vor avea mai mult decat oricine altcineva. Ei poseda la fel de mult ca si tine sau oricine altcineva. Ceea ce inseamna ca toti de aici vor avea aceeasi pozitie de plecare  cu ........nici mai mult nici mai putin. Acest lucru va crea egalitate intre oameni si unde este egalitate nu exista invidie. Unde este egalitate nu exista nici control si daca aceasta din urma cade - multe alte probleme vor disparea deasemenea.

Fiti constienti de ea - daca nu va exista nici o urma de control asupra voastra - veti fi liberi si orice posibilitati vor fi ale voastre, sa evoluati si sa va dezvoltati pe viitor si mai mult. Acest lucru va fi de asemenea  un alt start pentru mai multe activitati in jurul NESARA, pentru ca NESARA este doar o parte din activitatile ce vor veni. 

Exista atat de multe alte programe care insotesc NESARA. Totusi nu este necesar ca acestea sa fie conectate la NESARA, dar NESARA va incepe sa evolueze punand mingea in miscare....... 

Cu siguranta aceasta vor fi urmatoarele intrebari: *Si cum va fi viitorul?; Cum se va proceda cu banii?* Si eu va spun: * Chiar si acest lucru va suferi o schimbare, deoarece NESARA este format din diferite stadii.*

Primul - toate bancile si industria - nu vor mai exercita nici un control - toate guvernele care utilizeaza controlul prin intermediul fondurilor monetare - vor fi resetate  - se va impune o procedura de eliminare a lor si a formelor lor de control, acest lucru constituind prima parte a NESARA.

A doua parte a NESARA, se va ocupa cu distribuirea fondurilor monetare. Nu ma intrebati cum va fi realizat acest lucru, acestea sunt detalii care vor fi comunicate ulterior. Astfel, in aceasta a doua etapa a NESARA, toti oamenii de aici - adulti si copii - vor fi in posesia unor bani fizici pentru a-si plati facturile si de asemenea de a-si face cumparaturi.

Partea a treia si ultima a NESARA, este indepartarea si eliminarea banilor, de tot. Vor fi instalate sisteme, prin care banii nu vor mai fi necesari. Banii servesc la cumpararea bunurilor si va veni un timp cand acest schimb al bunurilor va suferi o schimbare. In astfel de perioade, ca acum - nu va mai fi nevoie de bani pentru schimbul bunurilor pe care dorim sa le avem sau avem nevoie de ele. Aurul va juca un rol diferit de acum. Altul decat acela de a face bijuterii sau al intrebuintarii medicale.

Totusi, exista o sumedenie de intrebuintari ale aurului, necunoscute omului pana acum. Este unul dintre cele mai pretioase metale - de care suntem cu totii constienti - totusi el poate fi folosit cu mult mai mult decat atat. Si aceasta e doar o mica parte din ceea ce aurul poate face.

Si in cazul in care omenirea va fi eliberata de aur, ca mijloc de licitatie si bani - ca mijloc de schimb de produse - aceasta va fi perioada avansata in care noi vom putea introduce un nou sistem. Oricum astfel de probleme de schimbare nu pot fi dezvoltate peste noapte - cere timp si munca costisitoare si multi oameni sunt necesari pentru a coordona asemenea activitati.

De aceea vom proceda in etape. Toate acestea vor fi urmarite de noi si va vom informa in consecinta.

Toate procedurile vor rula cu exactitate si vor fi structurate cu scopul de a crea cat mai putin haos posibil. Aveti incredere in noi si in toti partenerii umani care asista la transformarea NESAREI, in realitate pe pamant. Nu se refera doar la spirit, sau la mine Saint-Germaine, sunt multi oameni pe pamant care participa si se straduiesc ca aceasta miscare a NESARA sa fie un succes. Fiti pe deplin constienti de asta. 

Fiti constienti de faptul ca voi sunteti parte din toate schimbarile  - nu spiritul. Misiunea spiritului este sa ghideze, sa antreneze, sa insoteasca toti acesti oameni sa asiste NESARA cu bunatatea umana - acest lucru este foarte important. Nu ne este permis sa intervenim aici, deoarece Legea Liberului Arbitru, interzice orice astfel de activitate din partea noastra.

Sa continuam:

NESARA este un termen cunoscut de multi dintre voi de aici - pe care i-am mentionat mai inainte - cu toate acestea NESARA este cu mult mai mult si este pentru prima data cand este anuntata oficial in acest mod. Exista inca multe sub-programe sau proiecte daca se poate spune asa. Sunt mult mai multe aspecte in NESARA, care implica termeni de libertate pentru omenire de asemenea.

Ce vreau sa spun cand folosesc termenul *libertate* ? Va rog, ganditi deasupra voastra - ce-i trebuie unei fiinte umane aici pe pamant sa fie libera in primul rand? Acum, ati gasit un raspuns?

As dori sa va dau cateva clipe de ragaz, pentru a va muta gandurile in inimile voastre. Si va voi da o scurta pauza acum, pentru a va oferi posibilitatea de a gasi un raspuns.

*De ce anume aveti nevoie, pentru a putea trai in libertate?

Pauza

Acum, ati gasit ceva? Cred ca da. Multi dintre voi sunt mereu in cautarea libertatii in privinta banilor - acea posesie care credeti ca va va elibera. Totusi, nu e asa - posesia de bani nu va elibereaza de nici o dependenta. Parte din libertatea voastra, sunteti voi, trebuie sa va modificati si sa va transformati atitudinea, aceasta este calea si modul despre cum colaborarea se realizeaza si asta trebuie modificat complet - care de fapt este un alt aspect viitor al NESARA. 

Este vorba despre fiintele umane, care trebuie sa invete cum sa colaboreze in mod eficient. Este vorba despre faptul ca nimeni nu va munci doar pentru binele personal - este vorba despre a intelege ca atunci cand lucrati impreuna, fiecare isi aduce partea sa de contributie. Acesta este caracterul unei actiuni colective. Nimeni nu va mai trebui sa sufere de foame vreodata, nimeni nu trebuie sa sa se simta nefericit din cauza ca a fost cencediat. Si aceasta este o alta parte a NESARA - modul in care veti fi capabili sa lucrati impreuna in viitorul apropiat. 


Exista deja cateva modele diferite explicate in unele carti, dar eu nu voi detalia aici. Dar, voi face acest lucru in mesajele viitoare. Vom relua toate aceste elemente si le vom detalia, astfel incat sa vedeti despre ce este vorba. Despre cum este posibil sa lucrati impreuna si sa impartiti succesul de asemenea - un alt aspect esential al NESARA. 

Fiti constienti de asta.......Banii nu va dau nici o libertate. Va pot alina, calma - da, asta am auzit destul de des de la voi.

Sa trecem la un alt aspect al NESARA.

Exista un numar de sub-programe  sau proiecte NESARA care vor fi dezbatute in mesajele viitoare. Fiti constienti de faptul  - ca toti acesti pasi trebuie facuti pentru ca toate proiectele individuale  care urmeaza sa fie executate de noi, urmaresc o singura tinta -  si anume sa elibereze umanitatea. Liberi sa va manifestati liberul arbitru si sa va traiti viata cum doriti. Liberi sa va alegeti activitatea pe care doriti sa o desfasurati. Nu este vorba despre locul de munca al fiecaruia pentru supravietuire - ci de un loc de munca distractiv care sa va faca fericiti - un fel de slujba careia sa va dedicati pentru o lunga perioada de timp. Si asta pentru a face ceva pentru comunitate si este esential sa intelegem ca programul pentru acest gen de munca va fi scurta.

Pentru ca in ziua de azi, toate fiintele umane muncesc mult prea mult. Sunt extenuati din cauza volumului extrem de mare de lucru, orelor suplimentare, greutatii problemelor, obiectivelor mari date in grija unui grup de oameni. Munca pe viitor va fi efectuata prin colaborarea comunitatilor - veti lucra impreuna si veti avea timp liber. Timp liber pentru voi, sa va dezvoltati mai departe, sa cresteti, sa va distrati, sa radeti si sa sarbatoriti. Acestea sunt bazele libertatii si a traiului in libertate, nu inseamna munca, cu scopul de a strange bani.

Da, din moment ce esti liber, poti fi tu cu adevarat. Si din nou facem o pauza scurta, pentru gandurile voastre. Mergeti adanc in interior si intrebati-va:

*Ce anume imi da libertatea?*

Sunt sigur ca intre timp ati gasit altceva aici. Cu ajutorul cuvintelor si ideilor mele veti gasi altceva si va veti reevalua modul de gandire. Am constatat ca banii nu vi-au adus niciodata libertatea, dar ati rezolvat alte probleme, care v-au eliberat cu adevarat. Trebuie sa va intrebati care sunt premisele care va vor elibera cu adevarat, pentru o astfel de viata in libertate. Apoi va urma momentul potrivit pentru a va dezvolta puterea si forta necesara, iar toate acestea pot fi realizate doar in colaborare. Devenind un colectiv veti experimenta ceva cu totul nou, traind si muncind impreuna.

Concluzionand acest mesaj de astazi - este prima data cand utilizez acest canal si sunt constient de faptul ca multi dintre voi nu stiti despre acest fel de mesaj, pe cale auditiva. Multi utilizeaza mesajele scrise, deoarece sunt mai armonioase si cu o structura mai simpla, iar canalul (omul caruia i se transmite mesajul) poate insera corectiile sale pentru refacerea frazelor si acordurilor gramaticale, dupa aceea. Acest lucru bineinteles ca nu este posibil in mesajele transmise verbal, iar acest mesaj a fost transmis verbal in direct. De aceea unele cuvinte pot fi incorecte, cu greseli de ortografie - va rog sa nu va suparati - deoarece acest canal trebuie de asemenea sa invete sa primeasca mesajele in direct si sa le transpuna cu adevarat intr-un context.

Cu toate acestea, cred ca ati fost inteles esenta mesajului expus aici. Ce este cu adevarat NESARA si care este scopul si tinta lui, sunt gasite aici. Si mai mult decat atat toate domeniile posibile, astfel incat NESARA va deveni succesul vostru personal.

Voi reveni saptamana viitoare cu informatii suplimentare pentru voi - intentionez sa patrund si mai mult in interiorul lucrurilor si sa intelegeti ce presupune NESARA cu adevarat.

Saint-Germaine a fost cel care a vorbit si isi ia ramas bun de la voi toti, pana saptamana viitoare.

 

NESARA WILL BE ANNOUNCED SHORTLY – St. Germain through Marc Gamma – dated March 14, 2014

http://illuminations2012.wordpress.com/2014/03/14/nesara-will-be-announced-shortly-st-germain-through-marc-gamma-dated-march-14-2014-bilingual/
Traducere: Light Writer


http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/2014/03/saint-germaine.html

Sursa : http://inspatelescenei2012.blogspot.com.es/2014/03/nesara-va-fi-anuntata-in-curand.html

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
Sunt multe ...
* Ultima actualizare linkuri căzute: 11.10.2017 *