marți, 17 septembrie 2013

Milarepa (2006) actualizat video


     Un film spiritual deosebit care ne trimite să medităm la menirea noastră pe pământ, dar nu oricum ci cu ajutorul ideilor acestui profund ascet. Filmul evocă perioada din primii ani ai formării lui Milarepa, adică secolul XI, perioada anilor 1052-1135 a celui mai cunoscut dintre tibetani.
  Acţiunea filmului este plasată în Tibet, unde acesta îşi formează spiritul de poet mistic şi prezintă călătoria sa pe calea iluminării în magnifica ‘Spiti Valey’ la graniţa dintre India şi Tibet, în film fiind distribuiţi chiar şi călugări de la ‘Pema Ewan Choegar Gyurmeling Monastery’ din India şi Tibet.
  Atunci când tatăl său, Mila-Dorje-Senge este aproape de moarte, anunţă întreaga familie că averea sa va fi dată în îngrijirea unchiului Gyalsten şi mătuşii Peydon până ce Milarepa va creşte mare şi se va fi căsătorit cu Zesay.
   Invidia şi reaua voinţă a oamenilor împiedică bunul mers al vieţii şi Milarepa este trimis să înveţe cu Dalai Yongten Troygal magia neagră şi vrăjitoria, însă spiritul ascetului urmează un alt curs, acesta având înclinaţii spre magia albă, nedorind să facă rău. 

  Vizionare Plăcută ! 

Link 1


Link 2


Link 3

Link alternativ :   AICI 1 și AICI 2

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************