vineri, 16 februarie 2018

Matias de Stefano: DESPRE ÎNVĂȚARE


     Bun găsit dragilor, astăzi continuu cu educație, vă ofer spre vizionare, analiză și înțelegere o prezentare despre ce înseamnă și cum se învață, ceea ce s-a ascuns până s-a uitat, utilă și folositoare în primul rând cadrelor didactice, mediului educativ, publicului larg, acelora dintre noi care sunt de acord și/sau sunt pe calea învățării și înțelegerii permanente, fără limită de vârstă și celor ce doresc/vor/fac să cunoască/experimenteze/știe aici și acum, căci viața este o permanentă cunoaștere, învățare și înțelegere uneori. 
    Matias amintește întotdeauna oamenilor, că ceea ce se face în fundația arsayian, este că se oferă instrumente ... pentru ca să putem înțelege sistemul social din altă perspectivă, având în vedere că pentru noi, sistemul social este instrumentul uman pentru a colabora în evoluția Terrei.
    Observând-o din acest punct de vedere, societatea este un corp biologic, în care există, de asemenea, glande, care creează hormoni, care generează un potențial pentru ca corpul nostru social să se poată dezvolta și să poată evolua.
    Aceste glande corespund, așa cum sunt afișate permanent în holul de intrare al fundației :
agriculturii, culturii, tehnologiei, economiei, educației, politicii și spiritualității. Aceste șapte glande principale ale corpului social, care ajută în evoluția Terrei prin conștiința umană ... Astăzi, se putem vedea că ele sunt un pic bolnave. De un pic de răceală sau o febră sau chiar ... un cancer, depinde de ce le place să le compari. 

    Așadar, acest sistem social, care este bolnav, în realitate nu este bolnav, ci doar că dă simptome că este momentul să evolueze. Și cum este momentul să evolueze, corpul începe să se îmbolnăvească, începe să aibă febră, deoarece are nevoie de anticorpi, pentru a crea ceva nou. Dar primul, ce trebuie luat, înainte de a face orice fel de schimbare, ... este conștiință.
    Iar a lua conștiință, implică să mă recunosc pe mine însumi în proces și să pot transcende procesul prin care trec. Nu pot să merg în societate să critic societatea, de greșelile care există, deoarece eu sunt societatea. Atunci trebuie să mă văd pe mine însumi, ce este că fac cu propriul meu corp, cu propriile mele glande, cu propria mea alimentație, cu propriul meu mod de a mă exprima ... și abia apoi voi fi capabil și coerent să mă exprim în exterior .

 Vizionare Plăcută !



Link alternativ :     https://goo.gl/Y4aEdj

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************