vineri, 23 februarie 2018

Matias de Stefano: "Aduceți Cerul pe Pământ și duceți Lumina înapoi în Cer"


  ATER TUMTI: "Aduceți Cerul pe pământ și duceți Lumina înapoi în Cer" - în acest film se vorbește despre formarea Universului, Planeta Pamânt, Dumnezeu, Suflet, Spirit, Îngeri, Adevăr, Secret, Istorie, Memoria Universului, întregul proces planetar și universal, cum a apărut omul, înregistrările Akashice - planul cosmic, Confederația Galactica, Haos, esența spirituala, Era Vărsătorului, 2012, Atlantida, Lemuria, autism, schizofrenie, ADHS, vieți anterioare, hipnoza, reîncarnare, încarnare, Karma, Dharma, Timp, Spațiu, Meditație, Energie, Chakra, vibrație, Lumina pura, Dimensiunea a 3 a, Evoluție, Dimensiuni, Isus, Aura, Lumina, Prana, Geometrie sacra, matematica, nivel chistic, Pleiadieni, arhanghel Mihail, serafimi, ghizi, judecători, comandanți, liberul arbitru, genetica, gene, rase, Darwin.
   "Matias de Stefano este un băiat indigo de origine argentiniană care a lăsat lumii cunoștințe nebănuite asupra vieții antice a omenirii dar și asupra altor subiecte incendiare despre care oamenii de știință nu prea au habar, cum ar fi: cum funcționează universul, ce este binele și răul, știm cu adevărat toată istoria umanității, cum a apărut omul, dacă există Dumnezeu, ce este spiritul și sufletul, ce sunt copii indigo, oare a existat Atlantida, de unde venim și unde ne ducem, care este semnificația tuturor acestor lucruri.
     La toate aceste întrebări el răspunde cu mare ușurință uimind cu adevărat toată lumea academică care nu este cu totul în necunoștință de cauză despre aceste lucruri.
    La început, amintirile sale erau puține iar el le povestea că pe povești prietenilor și cunoscuților săi, dar mai ales mamei sale care l-a înțeles, l-a crezut și l-a sprijinit întotdeauna. Cu trecerea timpului însă el a avut acces la din ce în ce mai multe informații care îi provocau înspăimântătoare migrene încât ajungea să se dea cu capul de pereți de durere în adevăratul sens al cuvântului.
    El a crezut până la vârsta de 14 ani ca aceste lucruri despre care el povestea și pe care le vedea, le știe și le vede toată lumea numai ca încet, încet a înțeles că nu toți au aceste capacități care în realitate sunt la îndemâna oricui dorește să le activeze.
    El vede și înțelege ființe pe care nu toți le văd sau le simt și care într-o oarecare măsură îi sugerează anumite situații. În plus el povestește și desenează civilizația egipteană de acum 9.000 de ani cu milioane de particularități care îi lăsă cu gura căscată pe oamenii de știință.   El desenează multitudinea de râse terestre și extraterestre care populau pământul în acele vremuri și care trăiau împreună. Acele ființe stranii despre care anticii ne-au lăsat și ei desene, povestiri, legende au existat cu adevărat și au fost chemate mai târziu zei iar azi în limbajul laic se numesc extratereștri așa cum în limbajul popesc se cheamă îngeri, demoni și dumnezeu.
    Matias vorbește despre viața de acum 9.000 de ani într-o limbă de existența căreia nimeni nu știa și pe care el a chemato Soyonica. Am avut ocazia să ascult acesta limba vorbită de o fată aflată în hipnoza regresivă făcută de Aurelio Mejia în Spania, medicul care vindecă tumori, dezabilitați, cu ajutorul hipnozei.
    Iată unele dintre ideile pe care le are Matias:
 Akasha ( cuvânt care mi-a intrat în inimă pentru că, ce coincidență, seamănă cu acasă al nostru) este o treaptă a Conștiinței Cosmice unde sunt înregistrate toate evenimentele, situațiile, gândurile, emoțiile, unde se poate găsi istoria planetei, a universului și istoria generațiilor umane. (este vorba despre cele 5 generații umane despre care vorbesc multe scrieri antice și nu despre generațiile care au trăit în cadrul uneia dintre cele cinci generații.)
  Spiritul este esența pura a Luminii care conține toată cunoștiința universala, din sursa, din izvor, de unde totul a avut naștere. El trebuie sa facă experiente în toate dimensiunile solide sau mai puțin solide după care se întoarce înapoi în Lumina. Utilizează materia, corpul ca sa poată evolua și se reîncarnează de fiecare data cu ajutorul sufletului care face experienta în acest corp. Acest proces crează Spiritul Individual.
    As vrea sa menționez ca aceste lucruri au fost demonstrate în Italia de Profesor Doctor Docent Corrado Malanga în studiile sale private după ce a părăsit Centrul Ufologic Național, persoana care m-a ajutat personal sa înțeleg ceea ce mi se întâmpla și de ce am suferit dintotdeauna fenomene de răpire ET. In America aceleași lucruri le descoperea Bud Hopkins, primul om care s-a preocupat de persoanele răpite de ET.
    Acest proces evolutiv se întâmplă cu toate ființele create, deci includ și animalele care nu sunt mașini sau hrana ci ființe la începutul evoluției și terminând inclusiv cu acele entități care sunt chemate de om, Dumnezeu.
    Regnul vegetal al Terrei canalizează lumina, iar animalele sunt ființe cu judecata care se dezvolta și ele ca și omul spre redobândirea constiintei de sine.
    Omul este ființa în care spiritul și sufletul se manifesta în planul fizic. Precizez deci ca omul nu este corpul ci ceea ce se găsește în interiorul sau pentru ca acest corp material este doar un vesmânt pe care energia infinita a spiritului și al sufletului o probează în planul material.
    Prima dimensiune este punctul inițial, punctul de lumina care da forma și creează totul.
  A doua dimensiune este este proiectarea acestor puncte de lumina (imagini)
     A treia este creația profunda.
  În a patra este geometria sacra, înțelegerea faptului ca timpul nu exista și ca totul se petrece acum și aici într-un singur loc, în același punct. De asemenea acolo se poate vedea energia a tot ce exista.
   In a cincea dimensiune se înțelege cum orice corp geometric îl completează pe celalalt, sau existenta tuturor ființelor care se completează unul pe celalalt.
     In a șasea dimensiune fiecare crează propria realitate după propria geometrie.
   A șaptea este integrarea acestei geometrii în Lumina pura și devine ghid la un nivel vibrațional christic, care nu are nici o legătură cu cristosul inventat de biserica.
   Există apoi alte dimensiuni în care trăiesc extratereștri și părinți cosmici.
    Dimensiunile nu înseamnă superioritate ci doar un tip vibrațional diferit unde nu există ca în dualitate patron și sclav sau bun și rău deoarece liberul arbitru îți dă posibilitatea de a face ce vrei și nimic să nu fie considerat greșeală sau păcat. (la noi tăticul Dumnezeu ne-a privat de dreptul universal al liberului arbitru introducând legea care îți anihilează puterea creativă și îți dă doar posibilitatea de a alege).
     În Univers există o ierarhie dimensională și spirituală care se mișcă către înalt, dar numai pentru a organiza matricea și funcțiile dimensionale.
     Toate dimensiunile sunt prezente în același timp oriunde.
  Procesul de creație umană a fost generat de diverse spirite cu funcții diferite.
     Există foarte multe specii pe planeta pământ (vegetale, animale, omul) dar care nu sunt toate originale de pe Terra deoarece au fost generate de relații cu diverse entități cosmice, de la pleiadieni la reptilieni.
    În trecutul pământului au fost rase importante ca acelea ale Lemurienilor și ai Atlanților.
  Tot ce există este interconectat cu cosmosul.
     Suntem aproape de finalul unui ciclu cosmic și vibrațiile au început să se schimbe, iar din soare vine o nouă energie.
   Persoanele indigo trebuie să vorbească despre schimbări demolând paradigmele în care omenirea a fost crescută. De asemeni și persoanele de cristal trebuie să facă același lucru pentru că sunt purtătoare de adevărată spiritualitate și armonie,iubitori necondiționați ai adevărului cu un înalt nivel al conștiinței.
    Credințele vechi au început să se năruie și vechile metode bazate pe competitivitate, șefi și sclavi, putere și supunere care au împiedicat creația vor dispărea.
    Toate schimbările se vor face trecând prin deschiderea inimi care va fi ghidată de ceea ce ești în interiorul tău, de conștiință, de cunoștință, de experiențe, de bunătate și iubire care sunt oglinda sufletului.
    Calendarul Maya trebuie văzut că începutul cosmic al acestei schimbări vibraționale. Cine va dori să trăiască apocalipsa o va trăi pentru că tot ce îți dorești în interiorul tău, toate fricile și necunoștința ta vor genera ceea ce vei trăi.
    Toate răspunsurile se găsesc în interiorul nostru și tot în interior se găsesc puterile noastre pierdute.

AUTOR: GABRIELA DOBRESCU

 SURSA: https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com

 Vizionare Plăcută !

 
  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************