vineri, 12 ianuarie 2018

"Tortul meu de Previziuni Astrologice, Învățături pentru 2018"


  Bun găsit dragilor la o postare neașteptată, nici chiar de mine, dar când "ți se pare că ar fi utilă" o anumită postare într-un moment precis, respiri profund ... și hai să vedem despre ce este vorba. Inițial după vizionarea și analiza a diferite materiale video despre previziunile astrologice pentru 2018 m-am decis să creez un "tort de predicții astrologice pentru 2018". Mai în glumă, mai în serios, chiar are sens și rost ... dacă vezi din cei compus și... despre ce-i vorba. Deci, tortul meu de predicții astrologice este compus din blat, cremă și fructe, căci este un tort de fructe. Este vorba de trei materiale video, ce sunt trei modalități diferite și complementare, pe care le-am considerat reprezentative, din punctul meu de vedere, făcute de trei cunoscători ai astrologiei.
   Astrologia este o știință extrem de complexă și exactă practicată din timpuri străvechi, care se ocupă cu studiul influențelor astrale planetare asupra ființei umane, evenimentelor, relațiilor etc. Ea ne poate ajuta imens în aprofundarea cunoașterii de sine și, de asemenea, ne poate ajuta să avem o perspectivă mai largă, de ansamblu, asupra realității care ne înconjoară, dincolo de limita unei viziuni superficiale, materialiste, care nu ține cont de cauzele reale, profunde ale lucrurilor. La nivel fizic, concret, legătura dintre astre și viața de pe Pământ se realizează prin acțiunea de influență a vibrațiilor planetelor.
   Tortul prin părțile componente este compus figurativ dintr-un blat (reprezentat de predicția astrologică făcută de Minerva). Prezentările și predicțiile făcute sunt multe și complexe, asemănătoare blat. Apoi crema din și de pe tort este reprezentată de prezentarea și predicțiile astrologice făcute de Alexandru Nicolici. Completarea, atât de necesară în cazul tortului meu, formată din ornamente exterioare și esențe interioare, este părerea despre ce ne așteaptă în 2018, făcută de Edith Kadar. Aceasta este componența "tortului meu astrologic", un "tort comestibil și digerabil" pentru toți cei interesați, cu explicații într-un limbaj accesibil, util ca predicții, probabilități și informații, deci propun degustarea lui. Să începem :
   1) Blatul sau marea masă de predicții ce compun tortul, informații utile și diverse, printre care tema astrală a României, cu diferite aspecte explicate, mișcarea astrelor în 2018 prin diferite semne și case, împreună cu posibilele efecte :

 
 2) Crema tortului, această parte componentă internă și externă a tortului este constituită din  definiții, informații și predicții ce ne pot ajuta să înțelegem cine sunt protagoniștii subtili în 2018, ce fac și ce influențe au aceștia când se manifestă, plus sugestii despre ce ar trebui să facem noi în aceste cazuri.
 

   3) Fructele, ca parte decorativă exterioară cât și ca savoare al conținutului tortului, este compusă dintr-o recapitulare a predicțiilor și evenimentelor din/despre 2017,  înțelegerea ca lecție/învățătură a unor evenimente aparent neplăcute, definiții introductive într-un limbaj simplu/accesibil oricui, efecte manifestate la nivelul corpului fizic (explicație medicală + fiziologică etc.), posibile efecte ale unor planete în semne, legături dintre elemente astrologice și Legendele Olimpului (Astrologia și Mitologia), plus alte argumente ...



   Acest tort de previziuni astrologice este un mod metaforic de a expune o serie de elemente utile pentru cunoaștere/autocunoaștere, învățare/autoînvățare, educare/autoeducare. Dintre toate materialele video existente pe youtube, și sunt destule, acestea trei reprezintă punctul meu de vedere, dacă contează sau sunteți curioși, pentru a exprima un mod preventiv și de anticipare a ceea ce este posibil/probabil să vină, un om prevenit face cât doi sau trei, astfel puși în gardă putem fi mai efectivi și mai practici în tot ceea ce facem, implicarea/acțiunea este obligatorie pentru obținerea rezultatului dorit, altfel manifestarea rămâne doar în fază de dorință sau proiect.

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************