vineri, 8 decembrie 2017

Conectarea la Conștiința Universală

   Bun găsit dragilor, astăzi vă propun un video, o temă interesantă pentru a atinge acest subiect de care cu siguranță vom mai vorbi. Începem:
   Noțiunea despre ceea ce este conștiința este evitată chiar și de cel mai erudit dintre învățați și cercetători diligenți. Dar ce înseamnă noțiunea de Conștiință Universală? 
   Dacă conștiința finită din forma umană s-a dovedit a fi atât de evazivă, atunci înțelegerea noțiunile de conștiință universală trebuie să fie și mai enigmatică. Începem astfel propria călătorie de trezire și iluminare, explorând ce este conștiința, de unde provine și cum suntem cu toții conectați printr-o conștiință universală.
   Conștiința este ceva ce avem cu toții și totuși rămâne cea mai misterioasă trăsătură umană ...  Aceasta este o calitate pe care fiecare ființă umană o posedă.
    Noi putem fi conștienți de propria noastră conștiință în timpul perioadelor de veghe când ne aflăm adânc în contemplare sau chiar când hoinărește în vastitatea universului. Pentru a înțelege mai bine ce este conștiința au fost făcute multe încercări pentru a se afla ce este mai exact. Poate este acea stare de trezie când ești conștient de împrejurimile tale.
Unii spun că este abilitatea de a fi conștient că se întâmplă ceva în interior. Alți spun că simțul de conștiență de sine, toate acestea sunt considerate a fi descrieri valide ale conștiinței.

   Din timpuri imemoriale, filozofii au dezbătut natura exactă a conștiinței, și ce înseamnă să fii conștient sau chiar și o ființă înțeleaptă.
   Progresele în neuroștiință ne-au oferit o înțelegere complexă a modului cum
funcționează creierului ... noi cunoaștem regiuni din creier unde sunt depozitate memorii
sau unde sunt formate informațiile de la ochii și urechile noastre. Noi chiar am fost capabili să transmitem gânduri de la o persoană la alta, prin intermediul neuro-tehnologiei avansate.
 

   Totuși sursa, sau cauza conștiinței continuă să eludeze chiar și cel mai meticulos căutător. Dar există unii care este posibil să fi găsit răspunsul. Din cauza faptului că toată lumea este fixată complet pe materie, ca fiind realitatea ultimă, iar ei încearcă să explice cum ar fi posibil ca această conștiință să apară din materie, iar asta nu duce nicăieri. Ei au teorii în fizica cuantică care au încercat, teorii în științele informării, teorii chimice ... nimic nu funcționează, dar nimeni nu îndrăznește să pună la îndoială presupunerea ... iar presupunerea este că materia este inconștientă. Iar asta este o problemă ... dacă materia
este inconștientă, iar problema este cum oare apre vreodată conștiința, conștientizarea, din ceva ce nu are conștiență.

   Materia și energia sunt emanații a unei ordini intrinseci mai profunde. Toate aceste eu-ri aparent separate, identități aparent separate, care-și petrec propriile vieți, care trăiesc ceea ce pare a fi o existență separată, și totuși, noi împărtășim la modul fundamental cu toții, aceiași conștiință unificată, din care este făcut universul. Noi am văzut acum, dovada științifică că universul emană dintr-o sămânță geometrică care nu are vre-un spațiu sau timp.
    Din moment ce noi suntem conștienți, conștiința trebuie să fie în acea sămânță. Tot universul emană din aceasta, deci există o bază științifică pentru a susține afirmațiile filozofice ale "Legii lui Unu", care spun că de fapt există un creator infinit, iar universul în sine este o ființă conștientă vie. Spațiul, timpul, energia, materia și biologia, sunt create de conștiința universală. Ideile noastre despre particulele subatomice sunt, după cum ne arată orele de fizică, ca niște mici bile de biliard sau asta este ceea ce credem noi. 

    Dar în realitate, o particulă subatomică nu este asta, ci un pachet de energie vibrantă.
Schimbând informație cu alte particule subatomice în acest câmp de energie din fundal. Deci o particulă subatomică este în esență, un schimbător de formă. Deci când te uiți la materie la acel nivel minuscul, descoperi că nu există ceva ca fiind ceva ... unitatea universului nu este un lucru, este o relație. Relația dintre acele particule subatomice ...    Oamenii de știință, au fost capabili să detecteze și să înregistreze acest câmp energetic. Dar ceea ce noi vedem ca un câmp de energie de fundal, poate foarte bine să fie un câmp unificat de energie inteligentă. Această energie este mai mult decât inteligentă, este omniprezentă prin tot timpul și spațiu și pătrunde totul în manifestare. Noi am cercetat idea conform căreia câmpul gravitațional este de fapt un fluid care ar fi esența universului din care apare toată materia ... este sursa materiei, energie, conștiinței, spiritualității, toate lucrurile pe care le vedem în univers atât fizice cât și non-fizice, apar din acest câmp sursă.
    Când începi să iei în calcul toată ideea legată de câmpul de energie cuantică, atunci aia este o metaforă minunată de a înțelege lucruri, conexiuni care apar între oameni sau între oameni și alte lucruri trăitoare cum ar fi plantele, de-a lungul timpului și de-a lungul spațiului.
     Este un univers auto-organizator și este un univers care se auto-corectează. Embrionul știe cum să se transforme într-un bebeluș, ghinda știe cum să se transforme într-un stejar ... în interiorul naturii este evident că există o inteligență naturală la lucru. Marcus Aurelius în scrierile sale "Meditații" contempla: "Căci există un singur univers făcut din toate lucrurile și un singur Dumnezeu care pătrunde toate lucrurile și o singură substanță și o singură lege și un singur motiv."

 Vizionare Plăcută !

Link 1
 
Link 2


Link alternativ :  ...   https://goo.gl/x8Cniv

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************