vineri, 17 noiembrie 2017

UNIVERSUL ESTE CONECTAT. DOVEZILE EXISTĂ ...

   Bun găsit dragilor, astăzi continuăm cu ultima capodoperă, unde Nassim Haramein explică într-un limbaj accesibil publiculului larg principalele idei ale universului cunoscut și dovezi ale conexiunii între toți și toate. Recomand ca obligatorie vizionarea acestui documentar de excepție.
     "Unui fractal infinit, aflat în rotație, cum îi definești centrul ? Orice punct este centrul său. Tu ești centrul universului, tu ești cel care observi universul din propriul tău centru. Oriunde ai alege un punct de observație într-un fractal, acel punct devine centrul din care tu observi universul. Acel punct devine nemișcare. De ce nemișcare ? Fiindcă în acel punct, acum, toate rotațiile universului se anulează reciproc. Ai nevoie de nemișcare pentru a avea un cadru de referință al rotației și astfel se produce singularitatea. Singularitatea este punctul aflat în centrul experienței tale universale, este acel punct nemișcat din care tu observi universul."           Nassim Haramein

   La 5 ani distanţă de ultima sa creaţie de renume, „The Black Whole”, Nassim Haramein lansează, „The Connected Universe”, regizat de Malcom Carter şi rezultat în urma unui parteneriat de succes dintre două site-uri renumite: platforma internaţională de finanţare prin subscripţii publice „Indiegogo” şi reţeaua de servere video „Vimeo”.
  Interesul internațional acordat activităţii acestui minunat fizician autodidact se pare că este în continuă creştere din moment ce proiectul a fost finanțat din banii strânși din donațiile publicului (peste 300 000 de euro erau strânși anul trecut), iar vocea documentarului este cea a lui Patrick Stewart (cunoscut cel mai bine pentru rolul căpitanului Jean Luc Picard din Star Trek - The Next Generation, dar și din recentele roluri din seria X-Man, unde era Charles Xavier), un actor de prestigiu care a pus vocea multor documentare, iar astfel cred că se oferă un plus de credibilitate acestor informații.

  Filmul aprofundează unele aspecte ale noii paradigme spiritual-cuantice mai puțin dezbătute, cercetate de Nassim Haramein, cele două noțiuni disjuncte, realitatea şi separabilitatea, din teorema lui John Bell, cele care ne integrează pe noi toţi – și prin non-localizare, firește – în textura holistică a universului holografic în care ne ducem existența fizică efemeră. 

  „V-aţi întrebat vreodată care este structura realităţii ? Care-i este natura ? Cum de se manifestă aici ? Şi cum se autoorganizează pentru ca eu s-o pot observa ? Acestea sunt întrebări esențiale pe care majoritatea oamenilor şi le-au pus, cândva, în viaţă. Poate că s-au gândit la ele în multe moduri diferite, nu neapărat aşa cum au fost enunţate mai sus, dar majoritatea oamenilor s-au gândit la sursa existenţei, la începuturile sau la finalul unei dinamici eterne, continue.
Mai multe aici și aici

 

Link alternativgoo.gl/DecQmL

PS:  Vă cer scuze pentru agresivitatea publicității, în unele cazuri,  dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri ale hostingurilor video.


  Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar


Sursa: http://antiiluzii.blogspot.com/2015/03/nassim-haramein-universul-conectat.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************