vineri, 13 octombrie 2017

REMEMBER : PROFEȚÍILE DE LA CELESTINE


 Bun găsit dragilor,
Privește cu sufletul, nu cu mintea. Căci viața care va veni este deja înaintea noastră, așteptând să deschidă lumea. Observă cu atenție. Găsește ochii care să vadă”.
    “Profețiile de la Celestine”, scrisă de James Redfield conţin secrete care ne încântă simțurile, ne dezamorţesc minţile şi ne fac să înţelegem care este scopul nostru pe acest pământ, cum ne putem juca cu energiile şi cum ne putem schimba percepţiile despre ideea a ce suntem şi care este locul nostru în societate. Este un film care te îndrumă spre calea dreaptă a lucrurilor şi care te face să înţelegi de ce lucrurile se întâmplă aşa şi nu altfel. Totul este pus şi gândit extrem de bine, nimic din ceea ce pare a fi, nu este întâmplător.


     În concluzie, oricine ar trebui să vadă acest film sau să citească cartea care este mult mai profundă decât ar putea fi un film vreodată, să se convingă de frumuseţea şi de puterea lui de a schimba mentalităţile radical după vizionarea acestuia.

Explicarea viziunilor  AICI .

Vizionare Plăcută !



Linkuri alternative :   ...   https://goo.gl/v0Sz6Z ,
https://goo.gl/ELWQqN

    Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar

Sursa: nu-mi mai amintesc, dar îi mulțumesc !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************