vineri, 25 august 2017

REALITATEA SPIRITUALĂ (1): CĂLĂTORIE ÎN INTERIOR (PUTEREA MEDITAȚIEI)

  Energia cosmică există peste tot în Cosmos. Este legătura dintre galaxii, planete, oameni și molecule. Este "spațiul" dintre fiecare și totul. Este legătura care ține ordine întregului cosmos. Energia cosmică este "forța vieții".
 Această Energie Cosmică este esențială pentru a menține ordinea vieții noastre și pentru a ne extinde Conștiința. Energia cosmică este baza tuturor acțiunilor și funcțiilor noastre.
 Noi primim o anumită cantitate de energie cosmică în somn profund și în tăcere totală.  Folosim această energie pentru activitățile noastre de zi cu zi ale minții noastre, cum ar fi văzul, vorbirea, auzul, gândirea și toate acțiunile corpului nostru.
 Această energie limitată dobândită prin somn nu este suficientă pentru aceste activități. De aceea ne simțim epuizați, obosiți și tensionați. Acest lucru duce la stres mental și fizic și la tot felul de boli.
 Singura modalitate de a veni peste asta este să obții tot mai multă energie cosmică.
  Energia cosmică este esențială pentru:
 - Menținerea ordinii din viața noastră;
 - Să ducem o viață sănătoasă și fericită;
 - Implicarea totală în toate situațiile în care ne aflăm;
 - Pentru a obține cunoștințe;
Și, în sfârșit
 -Pentru extinderea Conștiinței noastre.
  Energia cosmică abundentă se obține numai prin meditație. ( ... )
  Meditația este călătoria conștiinței noastre față de Sine.
  Somnul este Meditație inconștientă. 
Meditația este somnul conștient.
  Noi primim o cantitate de energie cosmică în somn și în tăcere profundă.
Noi primim energia cosmică abundentă în meditație.
  Meditația nu este altceva decât călătoria conștiinței noastre către Sine.
În meditație noi călătorim conștienți de la corp la minte, de la minte la intelect, de la intelect la sine și ... dincolo de el.
  Pentru a face meditație mai întâi trebuie să oprim toate funcțiile corpului și ale minții noastre. Asta înseamnă mișcările corpului, vederea, vorbirea și gândirea.
  Acum, haideți să cunoaștem cum să facem meditația. Pentru meditație, primul lucru este
poziția. Tu poți să stai în orice poziție. Postura trebuie să fie foarte confortabilă și stabilă. (...)



Corpul eteric
   Această energie cosmică curge prin corpul de energie care este de asemenea numit "corpul eteric". Corpul energetic este format din mai mult de 72 000 de nadi-uri, sau canale energetice care circulă prin întreg corpul.
  Toate aceste canale energetice pornesc din zona din vârful capului. Aceasta regiune este numită Brahmarandra. Aceste nadi-uri se răspândesc în întreg corpul ca rădăcinile și mugurii unei plante.
  Corpul energetic este fundamentul principal pentru planul vieții noastre. Acest corp energetic este sursa principală a tuturor acțiunilor noastre și chiar și al existenței noastre.
  Corpul nostru energetic primește energie cosmică în timpul somnului profund și meditației. Noi folosim această energie pentru activitățile corpului și minții noastre, cum ar fi văzutul, vorbitul, auzitul, gânditul și toate acțiunile fizice. Toate aceste funcții sunt bazate complet pe energia cosmică ce intră. Curgerea internă a energiei cosmice este bazată pur și simplu pe gândurile noastre. Când avem gânduri, influxul energiei cosmice este obstrucționat. Cu alte cuvinte, gândurile noastre sunt cele care blochează influxul energiei cosmice. Când influxul de energie cosmică este mai mic, energia din canalele energetice seacă. Această secare cauzează pete eterice în corpul energetic. Aceste pete eterice conduc gradat către boli în corpul fizic. Cu alte cuvinte, cauza rădăcină a tuturor bolilor este lipsa de energie în corpul eteric.
  În meditație noi primim energie cosmică din abundență, curge prin toate canalele noastre
energetice din corpul nostru energetic. Când energia cosmică trece prin canalele energetice
din cauza curgerii ei masive, curăță toate petele eterice. Când petele eterice sunt curățate noi
scăpăm de toate bolile noastre. Când energia începe să curgă prin Brahmarandra, noi simțim greutate greutate în zona capului sau o greutate a întregului corp. Când energia curăță canalele energetice într-o anumită regiune, noi am putea simți senzații de mâncărime sau durere în acea regiune.
  Uneori noi am putea experimenta durere în diverse părți ale corpului fizic. Pentru aceste dureri noi nu trebuie să luăm niciun medicament. Toate aceste dureri vor dispărea făcând
mai multă meditație.
  Prin asimilarea a din ce în ce mai multă energie cosmică prin meditație, noi ieșim din toate bolile fizice și mentale.
  Dacă medităm în interiorul piramidei, starea meditativă poate fi atinsă de 3 ori mai rapid decât normal.

Piramida și Piramida Puterii
  Piramida este cea mai stabilă structură, care primește cea mai înaltă energie cosmică pe această planetă Pământ. Piramidele se formează la un unghi de 52 de grade și 51 de minute
și din cauza acestui unghi, primesc cea mai înaltă energie cosmică. Piramida poate fi construită cu orice material. Materialele nu fac nicio diferență în primirea energiei cosmice.
Piramidele trebuiesc aliniate perfect după direcțiile cardinale Nord, Sud, Est și Vest. Energia cosmică se acumulează la o treime înălțime de baza piramidei. Acest loc este cunoscut ca și
"camera regelui".
  Energia cosmică va fi maximă în camera regelui și se răspândește în întreaga piramidă. Un cristal fixat în vârful piramidei multiplică și distribuie energia cosmică prin întreaga piramidă. Starea de non-gând sau starea nirvanică este obținută de 3 ori mai rapid dacă cineva meditează în interiorul piramidei.
  Piramida poate fi folosită pentru comunicare cu frecvențe mai înalte.
  Meditația în piramidă ajută la vindecare și în toate experiențele meditative.

Realitatea Spirituală
  Meditația este călătoria conștiinței noastre către sine. Pentru a face meditație trebuie să
transcendem corpul și mintea. Când transcendem corpul și mintea atingem sinele. Atunci noi primim energie cosmică din abundență.
  Prin meditație mai multă, cunoașterea noastră de sine se expansionează.
Acum haideți să încercăm să înțelegem ce este cunoașterea.
   Meditația te duce pe tărâmuri de cunoaștere mai înaltă.
Cunoașterea nu este nimic altceva decât experiență.
  Experiența nu este nimic altceva decât implicarea totală în sinele tău.
Practicând din ce în ce mai multă meditație noi primim energie mai înaltă. Cu această energie mai înaltă este atinsă o implicare mai înaltă, în toate aspectele care conduce către o cunoaștere mai înaltă.
   Prin cunoaștere noi obținem o înțelegere mai înaltă și înțelepciune. Cu această înțelegere noi înțelegem că nu suntem doar corpul și mintea, noi înțelegem că suntem ființe  miraculoase. Noi înțelegem toate situațiile cu care ne intersectăm și ieșim din toate problemele noastre printr-o înțelegere mai înaltă.
  Energia mai înaltă și cunoașterea mai înaltă expansionează conștiința.
Expansiunea conștiinței este scopul sinelui.  ( ... )

 Vizionare Plăcută!



Linkuri alternative  ...  https://goo.gl/yjmb4B,  https://goo.gl/KN5DIu.

 Vă mulțumesc pentru curiozitate și Pe curând!      Paul Marian

Sursa:   http://www.spiritual-reality.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************