vineri, 23 iunie 2017

SerialFain: VIZITATORUL (ep. Pilot)

  Bun găsit dragilor, începând de astăzi vă invit să urmăriți un serial (ficțiune pentru unii, perfect adevărat pentru alții când se înțelege potențialul uman), personal mi-a plăcut mult, de aceea l-am căutat ceva timp, l-am găsit, am solicitat traducerea lui unei persoane competente și aici avem rezultatul: Un serial de 12 episoade (2 episoade x 6 săptămâni) + acest episod introductiv, de astăzi.

  În urmă cu 70 de ani, Adam MacArthur (pilot al marinei americane), dispare în Triunghiul Bermudelor. Întors acum cu o navă spațială, venind de undeva, Adam încearcă să-și ducă la bun sfârșit misiunea de a salva planeta și locuitorii ei de pe drumul autodistrugerii prin contactarea a diverse persoane ce prin activitățile lor pot contribui la dezvoltarea evoluției speciei și conștientizarea valorilor umane.
     Rămas la fel de tânăr ca în momentul dispariției, Adam folosește o serie de abilități, deblocate de către extratereștrii, călătorind pe teritoriul Statelor Unite ajutând oameni, dându-ne ocazia să vedem și să înțelegem din cele 13 episoade, cât durează serialul, numeroase aspecte, relații, opinii și convingeri existente în societatea de azi; diferite și controversate puncte de vedere din viața zilnică cotidiană.

 Vizionare Plăcută !



Linkuri alternative: AICI 1 și AICI 2  . (revizuit 01.08.2020)

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************