vineri, 16 iunie 2017

FilmCu Mesaj: CE POT DEVENI VISELE

    Bun găsit dragilor, astăzi vă recomand spre vizionare un fim, un exemplu, o pasiune.
  Aflat într-o vacanță în Elveţia, doctorul Chris Nielsen (Robin Williams) o întâlnește pe artista Annie Collins (Annabella Sciorra) și cei doi se îndrăgostesc de parcă s-ar fi cunoscut de-o viață. Ei se căsătoresc și au doi copii, Ian (Josh Paddock) şi Marie (Jessica Brooks Grant). Viața lor idilică se sfârșeşte atunci când copiii mor într-un accident de mașină și din acest motiv Annie suferă o cădere nervoasă. Din cauza dificultăților prin care trec, cei doi sunt aproape de-a divorța, dar reușesc să treacă peste acest impuls. Atunci când aniversează ziua în care au decis să nu divorțeze, un alt accident de mașină se produce și Chris își pierde viața.
  Neștiind că este mort și confuz că nu interacționează nimeni cu el, Chris mai zăbovește o perioadă pe pământ. El o vede pe Annie încercând să-și revină șocului produs de moartea lui și încearcă să comunice cu ea, în ciuda avertismentelor unei prezențe care-i spune că acest lucru îi va produce chiar mai multă durere lui Annie. Când vede cu ochii lui că-i provoacă durere, el hotărăște să meargă mai departe şi s-o lase în pace. Chris se trezește apoi în Rai și descoperă că lucrurile din jurul său sunt controlate de către imaginația lui.
  El întâlnește un bărbat (Cuba Gooding Jr.) pe care-l recunoaște ca fiind Albert, prietenul și mentorul său din perioada când își făcea rezidențiatul și prezenţa care îl „bântuia” pe vremea când era o „fantomă” pe Pământ. Albert îl ghidează și îl ajută în această viață de apoi. El îl învață pe Chris despre existența în Rai și cum să-și modeleze colțișorul de Rai sau să călătorească în „visele” celorlaltora. Ei sunt surprinși atunci când în colțișorul de Rai al lui Chris apare un copac albastru, identic cu cel pe care îl pictează Annie în acel moment, iar Albert îi explică faptul că acesta este un semn că el și Annie chiar au fost suflete pereche.
 Vizionare Plăcută !

Prima parte
Partea 2a

Loading the player...
 

Linkuri alternative: https://goo.gl/fC1tsf + https://goo.gl/d9ioBT, sau https://goo.gl/vABOM0

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

   Sursa:  https://pefilme.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************