vineri, 19 mai 2017

FilmCuMesaj: Aliatul

  Bun găsit dragilor, astăzi vă prezint și recomand un film relativ nou, de anul trecut, cu o acțiune ... palpitantă ...
   În anul 1942, în plin Război Mondial, ofițerul de informaţii canadian Max Vatan (Brad Pitt) călătoreşte în Casablanca, în Marocul Francez, pentru a-l asasina pe ambasadorul german. El ajunge să facă echipă cu o luptătoare din Rezistenţa Franceză pe nume Marianne Beausejour (Marion Cotillard), o femeie care a reușit să fugă din Franța după ce grupul ei a fost compromis şi eliminat. Cei doi pretind a fi doi soți care, însă, pe parcursul misiunii, ajung să se atașeze unul de altul.
  Deși sunt conștienți că în branșa lor sentimentele pot să ucidă oameni sau chiar să le pună propriile vieți în primejdie, ei sunt deciși să își asume riscul. Marianne, care este o persoană de încredere printre germani, îi face rost lui Max de o invitație la petrecerea organizată de ambasador și unde speră ei să-l ucidă pe acesta. Când ziua cu pricina sosește, ei fac amor știind că aceasta ar putea fi ultima zi din viața lor. Cu toate acestea, ziua decurge foarte bine și reușesc să scape cu viață.
  Max îi cere apoi lui Marianne să îl însoțească în Londra şi să-i devină soție cu adevărat, lucru pe care ea îl acceptă cu bucurie şi se stabilesc împreună în Hampstead, dând viață unei fetițe pe nume Anna. Un an mai târziu, Max află de la serviciul secret faptul că Marianne este suspectată că ar fi un spion german care a preluat această identitate după ce adevărata Marianne a fost ucisă în Franța. Pentru a-i testa loialitatea, cei de la serviciu îi cer lui Max să scrie pe hârtie o informație falsă pe care s-o lase în așa fel încât Marianne să o poată găsi și folosi. Dacă Marianne va pica în plasă, atunci Max va trebui s-o ucidă cu mâna lui, altfel va fi acuzat de trădare şi spânzurat.
Vizionare Plăcută ! 



  Cu Lumină în Pace și Iubire !
  Paul Marian PolMar

Surse:   http://www.filme-bune.net/  și https://voxfilmeonline.net/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************