vineri, 31 martie 2017

REMEMBER: DAVID ICKE: Limbajul Simbolurilor

    Bun găsit dragilor, astăzi un al doilea material video cu David Icke, cunoscut sub numele Matricea de Saturn și Simbolismul lui Saturn.  Mi s-a părut puțin deplasat titlul din Engleză și am găsit sugestiv noul titlu, pe baza conținutului acestuia.
      DAVID ICKE este un scriitor englez, vorbitor public, și fostul personalitate mass-media cel mai bine cunoscut pentru opiniile sale cu privire la ceea ce el numește, „Cine și ce controlează cu adevărat lumea“.
   David este unul dintre cele mai controversate vorbitori și autori din lume.
   El a scris 16 cărți care explică poziția sa și a atras o urmare substanțială în spectrul politic.
    Sistemul de control de prindere în jos mai greu decât oricând ca mai multe persoane se trezesc la ea. „Luna este un satelit care a fost construit. A fost construit și ancorat în afara atmosferei Pământului ca un mediator și un dispozitiv de monitorizare, un supercomputer sau «ochi de pe cer».
  Un simbol, ca orice altceva, este doar un câmp informațional, care poartă informația pe care o reprezintă.
  Vă voi oferi câteva exemple pe măsură ce avansăm în subiect aici, despre asta. Și astfel, un simbol ... noi îl vedem ca pe un exemplu, da, dar ca și hologra ... ca din hologramă. Este de fapt un câmp de vibrație informațional, care intră prin ochi, dar intră prin ochi fără fanfară.
Mă pot uita la un simbol și nici măcar să nu știu că mă uit la un simbol.
  Aș putea să mă uit subconștient la un simbol deoarece este într-o zonă a privirii în care nu sunt conștient, dar eu îl  primesc la nivel subconștient, acel câmp informațional,
dar eu nu știu că am făcut-o, în timp ce atunci când primești comunicare prin ureche este încă un câmp de vibrație informațional, pe care noi îl numim sunet, dar dacă este în gama audio a urechii tu știi că îl primești, cu excepția când este sub prag ... subliminal.

  Deci, cea mai bună cale de a obține informație în minte, în creier, în subconștient, pentru a influența percepția ... este prin ochi, deoarece tu nu o iei conștient, ea este
aproape în întregime subconștientă.

  Iar asta începe chiar de la începutul zilei, 11 milioane de senzații/secundă, iar creierul primește 40, dar subconștientul primește totul, asta este ideea.
  Așa că. informația din simboluri, este un portal către mintea subconștientă, care în final se va filtra către mintea conștientă și astfel influențează acțiuni.
  Iar atunci când te focalizezi pe un simbol, tu, prin antrenare îți afunzi câmpul energetic în ceea ce reprezintă simbolul.
  Nu contează dacă tu ai o idee greșită despre ceea ce tu crezi că el reprezintă ceea ce reprezintă de fapt, dictează frecvența, așa că atunci când te afunzi în el va reprezenta o conexiune energetică prin simbol cu ceea ce el reprezintă deoarece frecvențele sunt la fel.
Deci atunci când te focalizezi pe asta, ea te va duce într-un anumită frecvență joasă. Adică ce sugător ar fi simbolul unei religii ... energia se duce unde se duce și atenția.

 Vizionare Plăcută ! 

 

 Linkuri alternative https://goo.gl/djQmtd   ,   https://goo.gl/Qio8rV

De asemenea, alte video de același David Icke :

1) Simbolism în UE, Noua ordina mondială și Iluminatti : . . .  AICI 6 .

2) Noi ne creăm propria Realitate . . .  AICI 1 . 

3) Manipularea prin frică și stres . . .  AICI 2 .

4) Despre schimbarea de Conștiință . . .  AICI 3 . 

5) Despre Conștiință, personalitate și experiența realității . . .   AICI 4 . 

 Și multe alte materiale video pe Vimeo și YouTube .

De asemenea, material de Lectură . . . AICI 5 .
 
   Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar

Sursa: https://www.davidicke.com/article/379501/david-icke-saturn-matrix-saturn-symbolism
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************