sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Recomandare film: B5 (7b): Voci în întuneric


 Bun găsit dragilor,
  astăzi vom vedea a doua poveste, începută săptămâna trecută, și ultima propusă spre postare din colecția complementară serialului Babylon 5, de cinci sezoane ce le puteți găsi spre vizionare online pe internet. 

 Președintele John Sheridan se deplasează spre Babylon 5 prin spațiul Quantum(care este de două ori mai rapid ca călătoria prin hiperspațiu). Înainte de a ajunge la stația spațială se va întâlni cu o navă de Centauri pentru a-l lua pe Prințul Dius Ventari, fiul regretatului împărat Cartagia, și al treilea ca succesor la tron.

  Cartagia și-a făcut mulți dușmani, pe care Vintari (fiul său) i-a moștenit. Prințul a crescut într-un mediu de cine mănâncă pe cine și are multă răzbunare în mintea lui. El nu poate face nimic în situația sa actuală, Vintari nu a cunoscut afecțiune, doar manipulare și neîncredere.  
  Galen intră în contact cu Sheridan de mai multe ori, începând cu o zi înainte de întâlnirea cu nava Centauri. Galen îi spune lui Sheridan că peste 20 de ani când va deveni împărat (2291), Vintari va încerca să readucă gloria pe Centauri. Ca parte a acestui efort, împăratul Vintari va trimite nave stelare pentru a ataca Pământul în 2301(peste 30 ani).Pentru a înțelege acest lucru, Galen îi arată lui Sheridan efectele atacului asupra orașului New York. (N.P. : Mă întreb de unde știe Galen toate acestea).

  Galen îi spune lui Sheridan că există o modalitate de a preveni acest devastare. Totul este foarte simplu; uciderea lui Vintari. Cine îi va simți lipsa pentru a protesta față de moartea prințului? Sheridan este reticent în a face acest lucru.
  Se pare că Vintari este fascinat de Starfury ca nave de luptă, și că, ca parte a evenimentelor a zecea aniversare, Sheridan se va deplasa de la navă lui Valen-Class prin Starfury, nu o meserie de transfer. Sheridan întreabă dacă Vintari ar dori pentru a acoperi un Starfury, de asemenea. Președintele știe că Galen a aranjat pentru sisteme de arme cu privire la Starfury de a "defecțiune" și țintă navei Vintari lui. Sheridan se gândește nu face nimic, permițând astfel prințului să moară. Dar președintele oprește armele Starfury sale la timp. Cu aprobarea lui Delenn, Sheridan îi cere lui  Vintari să vină să trăiască în casa lui de pe Minbar, ocazie cu care prințul poate experimenta bunătatea.
  Vintari a avut unele vise recent. În ele, el este în zbor cu un Starfury, și "se întâmplă ceva minunat." Prințul îi spune lui Sheridan acest lucru. Sheridan relatează acest lucru în momentul ce Galen înfuriat cu el se confruntă. Galen i-a trimis visul lui Vintari? Sheridan îi răspunde lui Galen că va încerca să-l dezobișnuiască pe Vintari de moduri răzbunătoare, dar nu e exclus să-l ucidă, dacă este necesar pentru a salva Pământul.
  Deci Vintari merge să trăiască pe Minbar pentru o vreme. Oare Sheridan și Delenn vor reuși schimbarea lui ?  Nu știu; că este o poveste nespusă.
  Am observat ceva despre personajele de acolo. Vintari, personajul negativ, este oarecum simpatic, sau cel puțin de înțeles. Sheridan, eroul nostru principal, este dispus să comită crime. Și cât de eroic este Galen, într-adevăr? Există Personajele în nuanțe de gri. Acest lucru este în concordanță cu alte personaje din Babylon 5, de asemenea.
   Voci în întuneric este ultimul dintre filmate Babylon 5 producții, deși unele episoade filmate anterior și un film TNT (La începuturi) conțin scene stabilite după această cronologie. Călătoria mea prin acest univers Babylon 5 a ajuns la final.

 Peste ceva timp voi reveni cu serialul Crusade, 14 episoade, considerată pe drept continuarea serialului Babylon 5. (posibil 6 Martie a.c.)
 Vizionare Plăcută !





Link alternativ :   https://goo.gl/zTfSZs
 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************