sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Recomandare film: B5 (6) : O chemare la arme


 Bun găsit dragilor,
  continuăm cu al șaselea film complementar la serialul Babylon 5 (B5).
  Se apropie cea dea 5-a aniversare a Alianței Interstelare, a cărei sărbătoriri folosesc ca distragere pentru ca Sheridan să se ocupe de o nouă misiune secretă: să probeze noile distrugătoare bazate pe tehnologia Vorlon și Minbari: Steaua Albă, a cărei construcție a fost monitorizată de Garibaldi.  
  Galen tehno-magul, începe să-i apară în vise pentru a avertiza de un atac iminent asupra Pământului de către Drakh. De asemenea, avertizează că au spioni peste tot, astfel încât toți cei din jur se comportă ciudat. Sheridan se întreabă dacă nu ar fi simple halucinații, dar căpitanul Anderson, de pe EAS Charon, și Dureena Nafeel, un hoț a cărei lume a fost distrusă de Umbre în timpul războiului, de asemenea sunt vizitate de Galen în visele lor.

 
  Curând, cei trei se reunesc pe Babylon 5, și folosind noile prototipuri de nave, se pregătesc a căuta, verifica și contraataca pe cei din rasa Drakh. Planurile de atac includ și unica moștenire de la Umbre, un distrugător de planete.
Vizionare Plăcută !
  
  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

P.S. : Aceste șapte filme sunt pentru a face o introducere, prezentare și clarificări ale serialului în diferite faze de desfășurare ale acestuia; cele 5 sezoane în totalitate, le puteți găsi pe internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu