duminică, 25 octombrie 2015

Recomandare film: Energia (și emoțiile) în mișcare

  Bun găsit dragilor,
astăzi, ultima parte a acestui material relativ nou, de anul trecut, cu invitați și păreri deosebite, nu toate noi, ne confirmă multe presupuneri, ne aduce completări și ne stimulează imaginația.   
  Imaginați-vă o lume în care toată lumea se manifestă din inima lor la crearea perfectă care este în interiorul fiecăruia dintre noi. Imaginați-vă o lume în care abundența, pacea interioară, longevitatea și relațiile iubitoare abundă. Imaginează, vizualizează,..., creează.
    Gândurile (mintea) și emoțiile (sufletul) sunt alte două minunate componente ale ansamblului ființei umane (alături de corp și spirit).

duminică, 18 octombrie 2015

Recomandare film: Puterea emoțiilor și a gândurilor

 Bun găsit dragilor,
   astăzi, voi continua ce am început duminica trecută și voi încheia acest material duminica viitoare. Este
o duminică minunată cu un soare strălucitor, ce-și face datoria (oferind TOT ce poate fără să ceară nimic în schimb) ne arată zilnic diferite aspecte ale vieții ce noi, de asemenea, trebuie să (ni) le amintim și să le practicăm : iubirea sinceră și dezinteresată, căldura interioară manifestată în exterior, altruismul ș.a.m.d. Chiar de cerul se va înoura, chiar de va ploua, soarele strălucește pentru noi toți ...

duminică, 11 octombrie 2015

Recomandare film: E-motion (RO, 2014, Preview)

 Bun găsit dragilor,
astăzi, o altă duminică minunată, de plouă sau e soare, recomandarea sau amintirea unui film sau documentar este o plăcere de a expune ceea ce ne oferă acesta : o informație, o lecție, un exemplu, o pildă, o sugestie ... Pentru a înțelege cu adevărat ceea ce ne oferă un film sau documentar ce ți se pare interesant, recomand vizionarea lui de câte ori este nevoie, calm, relaxat, într-un mediu liniștit, fără factori perturbatori de-a lungul vizionării-studiu.

duminică, 4 octombrie 2015

Remember Duminical : Conversații cu Dumnezeu (RO)

 Bun găsit dragilor,
  filmul "Conversații cu Dumnezeu" este povestea adevărată a lui Neale Donald Walsch, cel care a inspirat și a schimbat în bine viețile a milioane de oameni de pe tot întinsul planetei. Călătoria sa inițiatică începe cu un accident de mașină și pierderea slujbei, devenind treptat, dintr-un om obișnuit, un vagabond fără acoperiș deasupra capului, luptându-se să supraviețuiască. Iar când lucrurile păreau că se îmbunătățesc, un nou eșec. Neale, furios și amărât, îi scrie lui Dumnezeu niște întrebări fundamentale. În ciuda neîncrederii sale, Neale chiar primește răspunsurile!