duminică, 26 iulie 2015

Cum să folosești Orgonita și cureți casa ta de toxicitatea EMF

  Bun găsit dragilor,   
această ultimă postare dedicată orgonilor, orgonitei și energiei orgonice este dedicată protecției și echilibrării mediului energetic al locuinței tale.                            
 Motivul : Omul este o ființă electromagnetică. Orgonul are capacitatea de a ne pune în acord, în rezonanță, cu sursa vieții. Orgonul, ca sursă a armoniei generale, îndepărtează energiile, gândurile întunecate și creează condițiile propice manifestării celor pozitive, luminoase, bune.

duminică, 19 iulie 2015

Voinicul Orgon și Dârile Morții Chemtrail

Bun găsit dragilor,   
  așa cum am promis voi continua să vorbesc și astăzi despre orgon, dispozitive orgonice și rolul pe care îl au vis-a-vis de dârele morții chemtrails.
  Atunci când sunteți ceva mai relaxați în viața de zi cu zi, uitând sau rezolvând cel puțin parte din grijile zilnice, vă permiteți luxul să ridicați capul din coșul de probleme cotidiene și puteți vedea frumusețea cerului albastru, cu sau fără nori naturali, nu cei falși (atenție !!!). Cu sau fără nori  naturali, imaginea este o minunăție a vieții ce o ignorăm de multe ori, umblând cu capul în "sacul cu probleme și griji personale".

duminică, 12 iulie 2015

GEORG RITSCHL - Operațiunea Paradisul

Bun găsit dragilor,  
  Am început luna iulie publicând despre "voinicul" Orgon, mai puțin cunoscut în România, voi continua astăzi și următoarele două duminici cu postări și video cu/despre orgon, orgonită și energia orgonică.
   Nivelul de agresivitate la care suntem supuși este tot mai mare pe zi ce trece, dar foarte puțină lume se întreabă de unde provine aceasta agresivitate. Toată lumea vorbește despre noul război care se desfășoară, războiul paranormal, sau mai bine zis războiul din lumile invizibile. Ce pot să vă zic e că acest război are loc tocmai pentru a ne face conștienți de agresivitatea din noi și de nevoia de a ne purifica de aceasta agresivitate care ne urmărește de secole, sau poate chiar milenii întregi.
  Pentru un copil sau o ființă tânără, este dificil să proceseze aceste aspecte, deoarece ele nu se regăsesc în tiparele divine și astfel nu știm ce să facem și cum să abordam aceste aspecte. Astfel ca un prim pas în eliminarea agresivității din viața noastră ar fi bine să eliminăm agresivitatea din subconștientul nostru, pentru că această agresivitate dacă nu este eliminată, atrage la rândul ei agresivitate în planurile mai subtile ale ființei noastre. Și astfel ajungem să fim martorii sau victimele diferitelor lupte astrale, să fim victimele vampirizărilor energetice și a unui șir întreg de agresiuni energetice.
   Dispozitivele orgonice trebuiesc privite ca și un mijloc de evoluție spirituală, ca și un ajutor în elevarea conștiinței. Este bine de știut că orgonul ne ajută în ridicarea conștiinței și ne ajută să facem salturi în evoluția spirituală, dar este necesară și implicarea personală, intenția personală de evoluție și schimbare este un  factor esențial în reușita terapiei cu orgon.

duminică, 5 iulie 2015

ORGONUL, Voinicul energetic


Bun găsit dragilor,   Aduc acest documentar ca o sinteză a documentarelor anterioare despre energia orgonică, despre viața lui Wilhelm Reich, publicate în acest blog, aici1 și aici 2 , plus elemente noi despre cum se face, ce rol au și efectele lor în viața cotidiană.
Proprietățile Orgonului

  Energia orgonică este energia specifică vieții. O imagine de ansamblu despre ce este energia orgonică și cum funcționează aceasta rezultă din cercetarea lui Reich. Următoarele proprietăți ale energiei orgonice au fost deduse de Reich (fost student al lui Freud).
  1. Nu are masa. Energia orgonică nu are interție sau masa. Acesta este unul din motivele pentru care măsurarea acesteia este atât de dificilă folosind tehnici convenționale.
2. Este prezentă peste tot. Energia orgonică umple toate spațiile. Este prezentă în diferite procente sau concentrații, dar nu lipsește de nicăieri. Este prezentă pana și în vid, fie că e în spațiu sau în atmosferă.
3. Este mediul în care lumina se mișcă și câmpurile electromagnetice și gravitaționale exercită forțe.