duminică, 11 octombrie 2015

Recomandare film: E-motion (RO, 2014, Preview)

 Bun găsit dragilor,
astăzi, o altă duminică minunată, de plouă sau e soare, recomandarea sau amintirea unui film sau documentar este o plăcere de a expune ceea ce ne oferă acesta : o informație, o lecție, un exemplu, o pildă, o sugestie ... Pentru a înțelege cu adevărat ceea ce ne oferă un film sau documentar ce ți se pare interesant, recomand vizionarea lui de câte ori este nevoie, calm, relaxat, într-un mediu liniștit, fără factori perturbatori de-a lungul vizionării-studiu.

  E-Motion este un documentar de lung metraj setat pentru a schimba modul umanității de a crede despre simptomele fizice ale bolii. Motivat de interviuri cu vindecători și terapeuți ale căror medii de tratament includ medicina din Vest, fizica cuantică, kinetoterapie, biologie și genetică; E-Motion se uită la cauza principală pentru tot ceea ce ne îmbolnăvește.
   De renume mondial și autor foarte respectat Dr. Joe Dispenza, noul Einstein - Nassim Haramein, vindecătorul de cancer -Rob van Overbruggen Ph.D, alimente integrale și cowboy legendarul Don Tolman și mulți alți experți în domeniul emoțiilor, E-Motion este un nou tip de documentar care efectiv ajută oamenii transformând viețile lor.

 * (Te rog răbdare la vizionare, închide întâi publicitatea) *


Se poate vedea aici-link1aici-link2  .

Filmul complet : http://dinamikro.blogspot.com.es/2016/02/recomandare-film-e-motia-codul-energiei.html

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar
 
Surse :     www.e-motionthemovie.com
 https://www.youtube.com/watch?v=FGRBuhllNnU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu