duminică, 20 septembrie 2015

Remember Duminical: Povestea înrobirii tale (RO)

Bun găsit dragilor,
   cunoașterea realității actuale depinde de cunoașterea și înțelegerea a ceea ce a generat situația actuală. Înțelegerea depinde de discernământul fiecăruia față de situația dată.
  Pe acest blog, prezint informații, situații, puncte de vedere pentru ca tu cititorule să vezi, să analizezi și să înțelegi pentru a-ți forma singur propria părere, nu ceea ce cred eu, cel ce o prezintă. De ce ? 

  Păi foarte simplu, pentru tine părerea principală și importantă este părerea și convingerea ta, ceea ce  fac eu este informarte, nu crede nimic din ceea ce scrie aici, pe acest blog până când nu filtrezi tu însuți ceea ce citești și vezi aici, fii critic-constructiv cu informația; folosirea discernământului tău pentru a o înțelege este obligatorie.
 Putem fi ținuți captivi doar în cuștile pe care nu vedem. O scurtă istorie a înrobirii umane - până la și inclusiv dumneavoastră. De la Freedomain Radio, cea mai mare și răspândită conversație filozofică din lume. (www.freedomainradio.com)

Link 1
 

 Link 2
 

  Cu Lumină în Pace și Iubire !

    Paul Marian PolMar

Sursa:  http://www.freedomainradio.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Linkuri căzute

- Am rugămintea, în cazul linkurilor căzute, să scrieți despre aceasta în rubrica de comentarii, la acea postare. Astfel aflu și eu, și îl pot înlocui pe cât de repede pot. Ok ? Mulțumesc.
- Wow ... , multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Ultima actualizare linkuri căzute: 24.07.2017 *